Dehogy is srácok,ezek a legújabb fajta bitkészletek,ezekkel bármilyen rögzítést ki tudtok oldani és ha jól látom 7,62-es univerzális változat,szóval az erősebbik fajtából és az Ak sorozat bármelyik fajtájába beleillik.
UI.:Bár én még mindig a Gepard M1-es csavar és bármi kioldó készülékre esküszöm.
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Last edit: 8 éve 4 hete by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
... ez olyan, mintha google fordítóval, külföldről küldte volna valaki...
Elég hablaty szöveg, tele hibával, szerintem nem is igazi felszólítás.
Beszélj az ügyfél-szolgálattal, mielőtt kifizetnéd
Nekem Tudjukki jutott eszembe... (A Wotinfo berkein belül élő Tudjukki)
Pistike legyek, ha ezt most értem...
lacIQwer gyémántdiplomás szerző neve mond valamit?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Ne haragudj, de ezzel viccelődni........ Tudhatnád,
Hogy ez valójában egy csetélhető betét. ütvecsavarhúzóba való. Lada/Zsiguli ajtónál nagyon hasznos!
Dehogy is srácok,ezek a legújabb fajta bitkészletek,ezekkel bármilyen rögzítést ki tudtok oldani és ha jól látom 7,62-es univerzális változat,szóval az erősebbik fajtából és az Ak sorozat bármelyik fajtájába beleillik.
UI.:Bár én még mindig a Gepard M1-es csavar és bármi kioldó készülékre esküszöm.
A Gepárdról nekem saját képem van bibííí.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, PanzerGrey, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
A bit készletről jut eszembe, egyik kollégám vásárolt piacon, vagy hol olyan készletet, aminek mind a két vége használható volt, tehát fúróba lehetett befogatni. Gondolta Ő, mennyire hülyék a kínaiak, hogy nem vágták szét a gyárban a fejeket, így fogta, és kettévágta mindet...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Rallyefan81, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Van ám nekem is bibibíí,csak nem gépen,hanem még kodakon,néha otthon előveszem és nosztalgiázok.Egyszer ha rájövök hogyan lehet feldobni gépre,akkor majd felrakom és felfedem az inkognitóm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Van ám nekem is bibibíí,csak nem gépen,hanem még kodakon,néha otthon előveszem és nosztalgiázok.Egyszer ha rájövök hogyan lehet feldobni gépre,akkor majd felrakom és felfedem az inkognitóm.
Csak egyszerűen dobd rá a kodakot...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sztyepan65
... ez olyan, mintha google fordítóval, külföldről küldte volna valaki...
Elég hablaty szöveg, tele hibával, szerintem nem is igazi felszólítás.
Beszélj az ügyfél-szolgálattal, mielőtt kifizetnéd
Nekem Tudjukki jutott eszembe... (A Wotinfo berkein belül élő Tudjukki)
Pistike legyek, ha ezt most értem...
lacIQwer gyémántdiplomás szerző neve mond valamit?
nem. ezek szerint nagyon lemaradtam valamiről
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style