... lassan itt a munkaidő vége, így nem késlekedvén a jókívánságokkal; MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !!!
Figyelem: Spoiler!
Végre egy fénykép, kedves nejed őnagyságáról!
Végre tudtam egy kicsit kedveskedni Nektek a családi albumból !
Bár itt a hasonlóság "csupán" annyi, hogy ha veszek neki ilyen műfüleket akkor tényleg nyuszinak néz ki!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
... lassan itt a munkaidő vége, így nem késlekedvén a jókívánságokkal; MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !!!
Végre tudtam egy kicsit kedveskedni Nektek a családi albumból !
Bár itt a hasonlóság "csupán" annyi, hogy ha veszek neki ilyen műfüleket akkor tényleg nyuszinak néz ki!
Akkora bundája van?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#237271Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Holnap 14°°h, Szlovák söröző Waldorf úr! Az érdeklődők egy kopasz, szemüveges, orrhangú, feltűnően részeg egyént, és egy konszolidált szakállas entellektüelt keressenek. Azt még nem döntöttük el, melyikünk lesz melyik...
Last edit: 8 éve 5 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, treffhetes10, DarkRaven73, AntTheZ
En inkabb Nyul Ur-ne onagysagara tippeltem volna
Látom ám
Ilyenkor teszem fel, csendben és higgadtan, a kérdést: "Magára uszítsam a feleségemet?"
Megragadva az alkalmat mindenkinek Áldott/Boldog/Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Rohamnyuszi
Holnap 14°°h, Szlovák söröző Waldorf úr! Az érdeklődők egy kopasz, szemüveges, orrhangú, feltűnően részeg egyedet, és egy konszolidált szakállas entellektüelt keressenek. Azt még nem döntöttük el, melyikünk lesz melyik...
Jó szórakozást, lélekben Veletek leszek! Legyetek rosszak! Ja, a sztrapacskájuk jó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien