Felelős vagyok, h jól érezzétek magatokat. Nem voltam rá képes.
Ezért döntöttem így.
Nagyon sokatókat kedvelek. Pedig nem is találkoztam még élőben. De örülök, h ebben a klánban vagyok.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, aki az idejéből tegnap áldozott az SH-ra!
Ti nagyon ügyesek voltatok, egytől egyig!!!!
Viszont, a friss élmények hatására, ami vezetésem okozott (rengeteg bukó csata miatt), egyenlőre határozatlan időre, NEM vezetek több csatát. Megviselt, h miattam veszített a csapat. És nem egyszer, hanem sokszor.
Az én feladatom Harctéri Parancsnokként, h megfelelő taktikával, növeljem a Ti játékélményeteket is.
Ezt tegnap, nem teljesítettem.
Bocsássatok meg!
Egy két hónappal ez előtt ettől féltem, erről beszéltem, amit aztán szokás szerint félre értettetek.
Nem jó kikapcsolódás veszíteni, és főleg a parancsnoknak nem.
De ne add fel Laci!
Nem érdekel ki melyik klánban van, gyere el az FC képző gyakorlókra! Vegyük át az alapokat, és közösen találjunk ki Jampi taktikákat!
Neked szükséged van a sikerre, a társaidnak meg rád.
Nem akarom, hogy akárki klánt váltson, de a gyakorlókat mindkét csapatnak szervezzük, gyertek, és ha másnem, egy jó buli volt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zozo1982, bodzy, MPeter71, Mikszi67
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, aki az idejéből tegnap áldozott az SH-ra!
Ti nagyon ügyesek voltatok, egytől egyig!!!!
Viszont, a friss élmények hatására, ami vezetésem okozott (rengeteg bukó csata miatt), egyenlőre határozatlan időre, NEM vezetek több csatát. Megviselt, h miattam veszített a csapat. És nem egyszer, hanem sokszor.
Az én feladatom Harctéri Parancsnokként, h megfelelő taktikával, növeljem a Ti játékélményeteket is.
Ezt tegnap, nem teljesítettem.
Bocsássatok meg!
Egy két hónappal ez előtt ettől féltem, erről beszéltem, amit aztán szokás szerint félre értettetek.
Nem jó kikapcsolódás veszíteni, és főleg a parancsnoknak nem.
De ne add fel Laci!
Nem érdekel ki melyik klánban van, gyere el az FC képző gyakorlókra! Vegyük át az alapokat, és közösen találjunk ki Jampi taktikákat!
Neked szükséged van a sikerre, a társaidnak meg rád.
Nem akarom, hogy akárki klánt váltson, de a gyakorlókat mindkét csapatnak szervezzük, gyertek, és ha másnem, egy jó buli volt...
Tölteléknek jelentkezem rajtam gyakorolhatsz !!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikszi67
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#143355Írta: Mikszi67
Megválaszolva: Mikszi67
Srácok a T-43-at érdemes megvenni T7-es közepesnek? A T-34-1-től néha agyhugykövet kapok, amikor is kinézek, majd jó sokáig bambán bámulok az enemyre ameddig céloz az a precíz kínai lövész....
Szerk.: Ha kell töltelék, célpont akkor én is szívesen jelentkezem gyakorlóra!
Srácok a T-43-at érdemes megvenni T7-es közepesnek? A T-34-1-től néha agyhugykövet kapok, amikor is kinézek, majd jó sokáig bambán bámulok az enemyre ameddig céloz az a precíz kínai lövész....
Olyan mint a T34-85 több Hp-val de az ágyú ugyanaz illetve kicsit lomhább! de lehet vele aprítani azért!
Olyan mint a T34-85 több Hp-val de az ágyú ugyanaz illetve kicsit lomhább! de lehet vele aprítani azért!
A T-34-85 egy kakukktojás. 5 fős legénység, a vonalon meg T-34-től 4. Anno a KV1-S kifejlesztette a KV-13-at is. Így kihagytam a T-34-85-öt. A rudi legénysége utazik a KV-13-ban, meg tovább is...
A T-34-85 egy kakukktojás. 5 fős legénység, a vonalon meg T-34-től 4. Anno a KV1-S kifejlesztette a KV-13-at is. Így kihagytam a T-34-85-öt. A rudi legénysége utazik a KV-13-ban, meg tovább is...
Akkor még egy kérdés: T43 vagy KV-13? Mindkettő ki van fejlesztve csak megvenni kellene.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...