7 éve 7 hónapja#267965Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Igen mélyen tisztelt Őrmesterem!
Tudom nehéz elfeledni a parkett-táncos múltat, meg amikor csikorog a sirokkó, ezért is fogy oly nagy mennyiségben a rum.
Mert elvégre rum az mindig akad, igaz néha egy két ficam, vagy csonttörés kell hozzá, hogy a "műintézményben" helyreálljon a béke, és tisztességben, (és sok sok pofonosztásban) megőszült őrmestereknek nem is kell más.
Viszont egy "ojjektumban" ami 1000 négyzetméteres, és igazán túlzás kertnek is nevezni, mondjuk "ugar" úgy hiszem van hely egy kicsit kényelmesebbre venni a figurát:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, Katjaton
7 éve 7 hónapja#267968Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A holló ínas, keményhúsú madár. Szóval Raven biztonságban van, mert nincs belőle jó leves.
De van egy macskám szóval majd azért csinálok neki a diófán egy fészket:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, AntTheZ
Aki Szete bátyámmal, Örmesterünkkel és KáoszProfesszorunkkal sörödzik (emlékeim ezen esemény tavaly volt, amin személyed is ott volt ha csak nem kavinton nekem), valamint nem szenved hiányt humorban, mint Robb is bizonyította már soraival, úgy merészelem feltételezni
Last edit: 7 éve 7 hónapja by DarkRaven73.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ
A holló ínas, keményhúsú madár. Szóval Raven biztonságban van, mert nincs belőle jó leves.
De van egy macskám szóval majd azért csinálok neki a diófán egy fészket:)
Fészkelő macska?
Manapság már ik meg nem történnek
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Pocakovics, AntTheZ, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Aki Szete bátyámmal, Örmesterünkkel és KáoszProfesszorunkkal sörödzik (emlékeim ezen esemény tavaly volt, amin személyed is ott volt ha csak nem kavinton nekem), valamint nem szenved hiányt humorban, mint Robb is bizonyította már soraival, úgy merészelem feltételezni
Kpszonom, a feltetelezes megtisztelo.
Bar Perkeltes csak nem oly reglettem Kaosz professzorral egyutt.
Remelem Szete ur szervezodese sikeres lesz es nagyobb szabasura sikeredik eme becses osszejovetel, mint tavaj.
Esetleg innentol mar mint hagyomany kent tekinthetunk ra, s buszke lehetek, h mar az elson is ott voltam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."