Most, hogy már délután négy körül jó estét kívánunk, bezárul a kintikerti mókamiki tár. Persze kitolhatnám az estét fejlámpával, mint eddig, de a gyerkőcöt idézve: eléééég vóóóót!!!
Mondtam anno valamit, hogy kétféle ember létezik a világon, barátom: vannak, akiknek meg van töltve a fegyverük, és vannak, akik ásnak. Te ásol.
Nos, egy végigtúrt nyár és ősz tükrében kijelenthtem, ez baromság.
Kétféle pisztoly van. Az egyik az ajtón jön be, a másik az ablakon.
Akit érdekelnek a minőségi régi autók! A galériában CrossMetal (alias Miklós) kék gumikesztyűben napellenzőt szererl:) totalcar.hu/mag...n=link
Ez nagyon príma Miki!
Azért azt a fehér Mustang-projektet se tessenek hanyagolni....Debrecenben az egyik kereskedésben tavaly állt 3-4 ámerikai autó, mondjuk veterán csak a Merci meg két Mustang volt. Na azokat nagyon nézegettem, viszont horror áron adták (3,5-4,5 M Ft.), ráadásul vagy eredeti állapotúak voltak (ez nem valószínű) vagy a glettelő-taknyoló szakosztály lelkes tagjai végezték a "felújításukat", szóval még minimum a vételárat beléjük kellett volna tolni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Rallyefan81, Katjaton, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Akit érdekelnek a minőségi régi autók! A galériában CrossMetal (alias Miklós) kék gumikesztyűben napellenzőt szererl:) totalcar.hu/mag...n=link
Ez nagyon príma Miki!
Azért azt a fehér Mustang-projektet se tessenek hanyagolni....Debrecenben az egyik kereskedésben tavaly állt 3-4 ámerikai autó, mondjuk veterán csak a Merci meg két Mustang volt. Na azokat nagyon nézegettem, viszont horror áron adták (3,5-4,5 M Ft.), ráadásul vagy eredeti állapotúak voltak (ez nem valószínű) vagy a glettelő-taknyoló szakosztály lelkes tagjai végezték a "felújításukat", szóval még minimum a vételárat beléjük kellett volna tolni.
Viszont, ha arra költesz, tartósabb, mint a WOT...
Bár ősz hajszálad ott is lesz, mire elkészül.
Azért szeretjük nagyon.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Katjaton, MegaJani, Sztyepan65
Ez nagyon príma Miki!
Viszont, ha arra költesz, tartósabb, mint a WOT...
Bár ősz hajszálad ott is lesz, mire elkészül.
Azért szeretjük nagyon.
Gondolom a műhelyben naponta felhangzik a fényezők, festők nemzetközileg ismert melódiája, tudod amiben az van, hogy:
Csiszol át, csiszold át, csiszold át kicsi-kicsit.....
A megfejtők között kisorsolok egy zárlatos polírozót és 14 darab használt smirglikorongot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Rallyefan81, Katjaton, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Vannak ilyen szellemi rövidzáras pillanatok.
Pénteken próbáltam meg belépni ide hosszabb kihagyás után, hajnali délután 3 körül, de istenért sem jutott eszembe a jelszó.
Arra emlékeztem, hogy volt benne 3db backspace, de hogy hol ...
valahogy így...
Figyelem: Spoiler!
FURNG [BckS] [BckS] [BckS] MMSiemka69
Valami hasonló, igen ... good old memories ...
2,5 év alatt sok minden változott a játékban?
Valaki összefoglalhatná egy mondatban
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja#258610Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Tehát aszongya, az egész jobb lett, de lehet, hogy rosszabb, csilivili lett, ami eszi az erőforrásokat, sok új lengyel játékos jött, tankokat buffoltak és nerfeltek, esetleg raktak más tierbe, megjelent a svéd ág, és úgy egészébe véve, dióhéjban, globalice nem változott semmi, ugyan az a metódus, a gondolkodásmód a készítőktől, ugyan azok a játékmódok, csak a csetben már nem lehet az ellenfelet gyalázni, és ez hiányzik.
Last edit: 7 éve 9 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Katjaton, Sics
Battlefield 2D style