... mivel a Sasok királya mostanában nagyon elfoglalt, én meg épp eszem a kis rántott husis reggelimet, pótolom a sokak által hiányolt napi érdekesség-kupacot... ritkanlathatoto...anlo=1
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Rallyefan81, Katjaton, 19287d58816f35754c4393db64367f89
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja#253772Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
Homokozó megint. Steppes pályán a szikla mögött lapító ellenfél árnyéka pontosan elárulta a szándékait, Prokhorovkán a bokrok között átszáguldó lövedék turbulenciája megrázta az ágakat, leveleket. Majd leültem a meglepetéstől.
Hullámzó víz.
Sáros várudvar.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by Potrien.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Katjaton
KV-1 és T67 van a garázsomban, és megyek velük kikapcsolódásilag
T67-vel én is tudok szolgálni! Szombat délután végre elindítottam a klienst egy kis átmozgató edzésre. Úgy érzésre nagyjából a kutyaütő szintemet sikerült megtartani, bár nem mondom, hogy nem felejtettem semmit. Az 50 100-val pl. ott kezdtem el vakarni a fejem, amikor 4 lövést kieresztettem a tárból, hogy mire is van állítva a tár újratöltés...
Last edit: 7 éve 11 hónapja by CrawlingChaos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73, Katjaton
Én már minddel csak kikapcsolódásilag játszom.
Fizetnek azért, ha bárhogy máshogy?
Úgy értettem hogy nem húzom a tankokat, csak tolom. Persze továbbra is arra törekszem, hogy nyerjünk és túléljem - de ha beszabadulok a garázsba csak a kis favoritjaimat nyúzom.
Én már minddel csak kikapcsolódásilag játszom.
Fizetnek azért, ha bárhogy máshogy?
Úgy értettem hogy nem húzom a tankokat, csak tolom. Persze továbbra is arra törekszem, hogy nyerjünk és túléljem - de ha beszabadulok a garázsba csak a kis favoritjaimat nyúzom.
Értettem én Katica, én inkább drága DarkLacimmal piszkoskodtam, hogy ő kap-e fizetést azért, amikor nem kikapcsolódásilag játszik!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
Értettem én Katica, én inkább drága DarkLacimmal piszkoskodtam, hogy ő kap-e fizetést azért, amikor nem kikapcsolódásilag játszik!
Ja, pardon! Akkor én nem értettem!
A mostani barátságos őszben, amúgy a legjobb kikapcsolódás kint lebzselni.
Mostanában fotóztam ezeket... annyira szépek, még így is, hogy a fotózáshoz is antitalentum vagyok!
Figyelem: Spoiler!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, Apa1972_hu, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style