Hell ismét, jól müködik nincs gond vele kösze a fáradozást. Volna pár kérdésem:
1. Hogy kell visszarakni az eredeti fickokat (belezavarodok hogy melyik csajo van mire fejlesztve a küldinél)
2. Hogy kell a 30X zoom-t eltávolitani (mindig beteriti a képernyöt)
3. Lakat az xp/gold -on hogy tudom eltüntetni
Ha lehetne lépésenként leirhatnád köszeee
1., Töröld a "res_mod\0.9.15.1.1\qui\maps\icons" könytárból a "tankmen" mappát.
2., " SzKaman " majd elárulja (mivel én nem néztem meg hogy mivel rakta bele )
3., " Clikk " a lakaton. Nyit / zár. Tetszés szerint hagyod , megjegyzi.
(Az XVM-es eltüntetését nem írom le , nem sértésként , de a kérdés alapján inkább maradj az elöbbinél.)
Bocs a késői válaszért. Nem tudom, hogy miért kell eltávolítani, hiszen az egér görgőjével szabályozhatod, hogy mekkora legyen a zoom. Ezek a lépések vannak:
1.6, 3, 6, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60
Ebben a fájlban állítható:
World_of_Tanks\res_mods\0.9.15.1.1\scripts\client\gui\mods\mod_pmod\zoomX.json
Miért használsz "külső" zoom modot? Feleslegesen foglalja plusz egy mod a memóriát. Az xvm-ben beépített zoom van, 2 sort átírsz és ugyan ezt a hatást éred el. Csak a packod mérete lesz kisebb.
Üdv azért jo a zoom modod nélkül nekem mert nem teriti be a képernyöt kezdésre.Semmi baj ha nem jön válasz azonnal,gondolom nem mindenki itt éli az életét és nem a játékba (örök mondás nincs fészbukom de van életem ) ez a friss verzio mit változtat meg kaman ha szabad érdeklödnöm mert most tök jo a mod.
Szuper minden...kivéve a jelentéseket:Angol is és magyar is!
A napit nem törli az angol ,egyás felett vannak jelen és kicsit zavaró.
De meg lehet szokni!
Visszajöttem a nyaralásból, péntekre meglesz az új pack (lehet, hogy már ma).
Majd teszek fel pár képet is, mert voltam a szlovén hadtörténeti múzeumban, ahol volt pár érdekesség (többek között egy SU-100-as )
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...