Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

DarkRanger modpackja 9.8.1

10 éve 3 hónapja #127362 Írta: ShadowLord
Megválaszolva: ShadowLord
Ha jön az újabb patch természetesen frissíteni fogom.

Itt a link a célkeresztről: www.mediafire.c...zt.zip

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 3 hónapja #127371 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Sziasztok!

Gantery-nek:

Csatoltam képeket a tüzkiz célzórendszerrel kapcsolatban.

Az első képen az látható, ahogy a második képen be van állítva (azaz, ahogy a játékon belül a Beállításokban - bal felső sarokból gördíthető le a garázsban - van nekem beállítva).

Kb. 6-7 megjelenési verzió állítható be Arcade módban és ugyanennyi Sniper módban.

Minden megjelenítési módban nagyon szép és érdekes és hasznos a célzórendszer, de mégis bizonyára lesz olyan formája, ami jobban tetszik neked a többinél... pl. hogyan mutassa az újratöltést, ami lehet visszaszámoló számok mutatása, de lehet úgyis, hogy pl. a Ready szó addig piros, amíg tölt, majd amikor türkizre vált, akkor van betöltve, de pl. lehet olyan is, hogy a célkereszt körüli körön elindul egy piros golyó 00 órától és mire megérkezik 12 órához, akkorra lesz betöltve.

Számos más megjelenítés is lehetséges a Beállításokban, nem csak az újratöltés... pl. amikor nem átlőhető ott az ellenséges tank ahová célzol, akkor a célkörön belüli terület átlatható halvány pirosra vált, hogy jelezze, ne lőjj oda, de ennek ellenére a célkeresztet látod és ha így is lőni akarsz, akkor bírsz lőni.

Azt javaslom, hogy minden csata kezdetekor csinálj új célzórendszer beállítást (megnyomod az ESC gombot és előjön a Beállítások menü csata közben is) és menj azzal a beállítással 1 csatát, majd írd fel egy papírra, hogy mennyire tetszett... mert 4X7 beállítási lehetősége van Arcade-ban és ugyanennyi Sniper-ben, azaz, pl. amikor a 7. próbánál tartasz majd, bizonyára nem fogsz emlékezni a első vagy második beállításra.

Az egyszerűség kedvéért (és a könnyebb használat kedvéért) én az Arcade módban és a Sniper-ben ugyanazokkal a beállításokkal használom, de lehetnek különbözőek is, ahogy neked jobban tetszik.

Ha kérdésed van/lesz a használattal (beállításokkal) kapcsolatban, írj nyugodtan, segítek.

És mégegyszer nagy köszönet ShadowLord-nak, hogy megjavította ezt a remek célzórendszert és hibátlanul működik 9.8.1 alatt, miközben nagyon FPS-barát!

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gantery

10 éve 3 hónapja #127382 Írta: Seewan
Megválaszolva: Seewan
Nem tudom Jactor mit szól hozzá, de esetleg ki lehetne tenni ezt is a mod-ok közé....
:)
Már persze, ha az alkotónak is van ilyentén szándéka...

10 éve 3 hónapja #127410 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Ügyes munka,elismerésem,de mint baráti tanácsot vedd a töltés jelző miatt vedd le a youtube-ról,mert meg szívhatod,ez tiltottnak vehető,és neved ott virít,ezek meg erre vadásznak. Nem kritika,én is használom,csupán jobb félni mint meg ijedni.

pkwot.blogspot....c.html

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #127423 Írta: ShadowLord
Köszi, hogy szóltál, elméletileg nem tiltott az eu szerveren. Privátba teszem és akkor csak azok láthatják akik az itt lévő linkre kattintanak.

10 éve 3 hónapja #127426 Írta: ShadowLord
FIGYELEM!!

Hozzá adtam az eredeti szöveghez a másik xvm modot amit készítettem (Sokkal másabb), ha valakinek az tetszik nyugodtan letöltheti.

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #127429 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Köszi, hogy szóltál, elméletileg nem tiltott az eu szerveren. Privátba teszem és akkor csak azok láthatják akik az itt lévő linkre kattintanak.

Igen nincs konkrét tiltó lista,és csak ilyen feltöltésből jöhetnek rá ki mit használ,másképpen nem tudnak megfogni. ;)

és ajánlom figyelmedbe ezt a HP bárt én már rég ezt használom,nem akad a játék tőle,egyből be adja az infót nem mint az itt használt és számolja is vissza fele mennyi kell a nagy kaliberhez még,kis google fordítóval meg érted mit kell állítgatni benne:

forum.worldofta...rch__1

10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #127662 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal
Köszi a packot nekem müködik minden szépen! Remélem, hogy ha jön frissités akkor frissiteni fogod mert tényleg jó! Még 1x nagyon köszi és ügyes vagy! :)

Nincsen lövés/füstölés/tárgy effekt
Nincsenek felhők
Ezeket viszont szeretném kivenni.Hol lehet? Mert azt akarom, hogy legyenek effektek.

10 éve 3 hónapja #127693 Írta: ShadowLord

Köszi a packot nekem müködik minden szépen! Remélem, hogy ha jön frissités akkor frissiteni fogod mert tényleg jó! Még 1x nagyon köszi és ügyes vagy! :)

Nincsenek felhők
Ezeket viszont szeretném kivenni.Hol lehet? Mert azt akarom, hogy legyenek effektek.

A 0.9.8.1 mappából kitörlöd a particle és a maps mappát és akkor lesz újra effect.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Syddal

10 éve 3 hónapja #127695 Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery

Sziasztok!

Gantery-nek:

Az első képen az látható, ahogy a második képen be van állítva (azaz, ahogy a játékon belül a Beállításokban - bal felső sarokból gördíthető le a garázsban - van nekem beállítva).

Kb. 6-7 megjelenési verzió állítható be Arcade módban és ugyanennyi Sniper módban.

Minden megjelenítési módban nagyon szép és érdekes és hasznos a célzórendszer, de mégis bizonyára lesz olyan formája, ami jobban tetszik neked a többinél... pl. hogyan mutassa az újratöltést, ami lehet visszaszámoló számok mutatása, de lehet úgyis, hogy pl. a Ready szó addig piros, amíg tölt, majd amikor türkizre vált, akkor van betöltve, de pl. lehet olyan is, hogy a célkereszt körüli körön elindul egy piros golyó 00 órától és mire megérkezik 12 órához, akkorra lesz betöltve.

Számos más megjelenítés is lehetséges a Beállításokban, nem csak az újratöltés... pl. amikor nem átlőhető ott az ellenséges tank ahová célzol, akkor a célkörön belüli terület átlatható halvány pirosra vált, hogy jelezze, ne lőjj oda, de ennek ellenére a célkeresztet látod és ha így is lőni akarsz, akkor bírsz lőni.

Azt javaslom, hogy minden csata kezdetekor csinálj új célzórendszer beállítást (megnyomod az ESC gombot és előjön a Beállítások menü csata közben is) és menj azzal a beállítással 1 csatát, majd írd fel egy papírra, hogy mennyire tetszett... mert 4X7 beállítási lehetősége van Arcade-ban és ugyanennyi Sniper-ben, azaz, pl. amikor a 7. próbánál tartasz majd, bizonyára nem fogsz emlékezni a első vagy második beállításra.

Az egyszerűség kedvéért (és a könnyebb használat kedvéért) én az Arcade módban és a Sniper-ben ugyanazokkal a beállításokkal használom, de lehetnek különbözőek is, ahogy neked jobban tetszik.

Ha kérdésed van/lesz a használattal (beállításokkal) kapcsolatban, írj nyugodtan, segítek.

És mégegyszer nagy köszönet ShadowLord-nak, hogy megjavította ezt a remek célzórendszert és hibátlanul működik 9.8.1 alatt, miközben nagyon FPS-barát!

Szia!

Tetszik nagyon ez a mód, viszont van néhány problémám vele. Árkád nézetben nem írja ki a töltésidőt (úgy állítottam be mint a prtscn-en, de próbáltam mással és ott sem írja) néha bevillan, de eltűnik. Vajon mi lehet a gond, összeveszik vmi más móddal? Te tapasztaltál ilyet?
Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,
Gantery

10 éve 3 hónapja #127697 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal

Nincsenek felhők

A 0.9.8.1 mappából kitörlöd a particle és a maps mappát és akkor lesz újra effect.

Köszönöm a gyors segítséget! :)

10 éve 3 hónapja #127699 Írta: ShadowLord

Sziasztok!

Gantery-nek:

Szia!

Tetszik nagyon ez a mód, viszont van néhány problémám vele. Árkád nézetben nem írja ki a töltésidőt (úgy állítottam be mint a prtscn-en, de próbáltam mással és ott sem írja) néha bevillan, de eltűnik. Vajon mi lehet a gond, összeveszik vmi más móddal? Te tapasztaltál ilyet?

Üdv,
Gantery

Hello!

Én személy szerint nem ezt a célkeresztet használom és ezt a célkeresztet én csak megcsináltam 9.8-ra így ez a hiba eredetileg is benne lehetett a célkeresztben (vagy valami módosult a 9.8-as patchben).

10 éve 3 hónapja #127707 Írta: Red_Darth_Wader

Sziasztok!

Gantery-nek:

Szia!

Üdv,
Gantery

Hello!

Én személy szerint nem ezt a célkeresztet használom és ezt a célkeresztet én csak megcsináltam 9.8-ra így ez a hiba eredetileg is benne lehetett a célkeresztben (vagy valami módosult a 9.8-as patchben).

Sziasztok!

Gantery-nek:

Nagyon ritkán előfordul nálam is amit írtál, de csak egyes tankok esetében és csak az első lövésig, utána helyreáll minden, azaz korrektül működik.

Ez a jelenség is azonban csak a 9.8.1 óta van, tehát lehet, hogy ShadowLord-nak van igaza, talán valami az eredeti fájlban lehet nem tökéletes, vagy "összeakad" más MOD-okkal, de mivel csak nagyon-nagyon ritkán csinálja és csak egyes tankok esetében (pl. KV-2), igazából észre sem veszem, mert lövök egyet és utána már rendesen mutatja a számlálást.

Sokat segítene a helyzeten, ha egy takarító programocskát használnál, amit erre a célra találtak ki, amit a játék indítása előtt kell lefuttatni és egy szempillantásnyi idő alatt kitakarítja a W.o.T. gyökerét, miközben a Beállításokban lévő beállításokhoz nem nyúl (azaz, a játék közben korábban keletkezett "beállítási és használati" szemetet tünteti el - talán így lehetne legegyszerűbben megfogalmazni).
Ez sok MOD-összeakadást is meg szokott szüntetni, csak az a lényeg, hogy mindig a játék indítása előtt kell lefuttatni.

Sajnos, ahhoz béna vagyok, hogy ide tegyek egy linket, ahonnan letölthetnéd... ezért el akartam küldeni ShadowLord-nak, mert neki van gyakorlata abban, hogyan kell ilyet csinálni (gondoltam, majd ő kiteszi ide a linket)... sajnos azonban, az az e-mail cím, ami nekem van ShadowsLord-hoz, arról visszapattannak az e-mail-jeim, azaz, nem bírtam neki elküldeni a programocskát. :-(

ShadowLord-nak:
Már nem "él" az az e-mail cím, amin keresztül volt kapcsolatunk?
Mert a fentebb jelzett programocskát szerettem volna neked ott elküldeni, de visszapattannak "kézbesíthetetlenül" az e-mail-jeim.

Hogyan bírnám elküldeni neked azt a programot, hogy csinálj belőle egy linket és Gantery letölthesse azt a programot?

10 éve 3 hónapja #127783 Írta: Red_Darth_Wader
Sziasztok!

Gantery-nek:

Mint írtam az előzőben, nagyon-nagyon-nagyon ritkán nálam is előfordul az, amit tapasztaltál.
Nálam csak egyes tankoknál (pl. KV-2) csinálja, de ekkor sem gond, mert ha lövök egyet, utána már normálisan működik.

Az viszont valóban igaz, hogy többen jelezték már nekem, hogy bizonyos MOD-okkal nem szívesen dolgozik együtt... de ez a MOD-világban szintén megszokott, sok MOD nem haverja más MOD-nak - ilyenkor át kell gondolni, hogy melyik maradjon.

Azt megállapítani, hogy melyik MOD-al nem haverkodnak, én csak egyféle utat ismerek: fel kell először a szűz res_mods mappába telepíteni a célzórendszert, majd utána egyesével a többi MOD-ot utána.

Az "egyesével" azt jelenti jelen esetben, hogy amikor feltelepítesz a res-mods-ba egy MOD-ot, utána elindítod a játékot (mert a res_mods mappába csak bezárt játék esetén szabad telepíteni MOD-ot), ha gond nélkül megy a csata, akkor ők nem vesztek össze, ha gond jelentkezik csata közben, nos, akkor már meg is találtad a "hibás" MOD-ot... de ilyenkor is végig kell próbálni az összes MOD-ot egyenként, mert ha pl. használsz 10 MOD-ot, azok között több is lehet "problémás", nem csak egy, ezért kell mindet egyesével kipróbálni a fent leírt szisztémával.

És van egy speciális programocska, mely nagyon sokszor megoldja a helyzetet. :-)

Telepítsd a WoT_CacheCleaner nevű programocskát egy mappába (nekem van egy "nagy" W.o.T mappám, ezen belül a "kis" w.o.t mappában csak a játék van, de vannak ott még más mappák is, amiben a játékhoz hasznos dolgok vannak, pl. MOD-ok, szabályzat-kivonatok stb.), pl. legyen az új mappa neve WoT_CacheCleaner.

Tömörítve érkezik az Internetről a fájl, ezt először csomagold ki, pl. Total Commander-rel (ugyanebbe a WoT_CacheCleaner mappába) és már készen is vagy.
NEM KELL sehová feltelepítened, pl. be ne tedd a res_mods mappába!!!!!!!

Használat:
A játék indítása (nem a csata indítása) előtt, kattins duplán egér bal gombbal a WoT_CacheCleaner programra, felugrik egy kis téglalap (kezelőfelület), aminek a jobb alsó sarkában lévő OK-ra nyomj rá... és 1 szempillantás alatt kitakarítja a W.o.T-gyökeret!
És máris indíthatod tiszta lappal a játékot. :-)
Természetesen nem töröl ki semmilyen beállítást a Beállítások-ból, de mégis kitakarítja az előző használat közben keletkezett szemetet a W.o.T-gyökérből. :-)
És mivel tiszta lesz a gyökered, a MOD-okat a játék indításakor tisztán tudja betölteni a játék... és ezzel sok MOD-összeakadást el lehet hárítani! :-)

Letölthető innen:

data.hu/get/884...er.rar

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gantery, ShadowLord

10 éve 3 hónapja #127812 Írta: Gantery
Megválaszolva: Gantery

Sziasztok!

Gantery-nek:

Mint írtam az előzőben, nagyon-nagyon-nagyon ritkán nálam is előfordul az, amit tapasztaltál.
Nálam csak egyes tankoknál (pl. KV-2) csinálja, de ekkor sem gond, mert ha lövök egyet, utána már normálisan működik.

Az viszont valóban igaz, hogy többen jelezték már nekem, hogy bizonyos MOD-okkal nem szívesen dolgozik együtt... de ez a MOD-világban szintén megszokott, sok MOD nem haverja más MOD-nak - ilyenkor át kell gondolni, hogy melyik maradjon.

Azt megállapítani, hogy melyik MOD-al nem haverkodnak, én csak egyféle utat ismerek: fel kell először a szűz res_mods mappába telepíteni a célzórendszert, majd utána egyesével a többi MOD-ot utána.

Az "egyesével" azt jelenti jelen esetben, hogy amikor feltelepítesz a res-mods-ba egy MOD-ot, utána elindítod a játékot (mert a res_mods mappába csak bezárt játék esetén szabad telepíteni MOD-ot), ha gond nélkül megy a csata, akkor ők nem vesztek össze, ha gond jelentkezik csata közben, nos, akkor már meg is találtad a "hibás" MOD-ot... de ilyenkor is végig kell próbálni az összes MOD-ot egyenként, mert ha pl. használsz 10 MOD-ot, azok között több is lehet "problémás", nem csak egy, ezért kell mindet egyesével kipróbálni a fent leírt szisztémával.

És van egy speciális programocska, mely nagyon sokszor megoldja a helyzetet. :-)

Telepítsd a WoT_CacheCleaner nevű programocskát egy mappába (nekem van egy "nagy" W.o.T mappám, ezen belül a "kis" w.o.t mappában csak a játék van, de vannak ott még más mappák is, amiben a játékhoz hasznos dolgok vannak, pl. MOD-ok, szabályzat-kivonatok stb.), pl. legyen az új mappa neve WoT_CacheCleaner.

Tömörítve érkezik az Internetről a fájl, ezt először csomagold ki, pl. Total Commander-rel (ugyanebbe a WoT_CacheCleaner mappába) és már készen is vagy.
NEM KELL sehová feltelepítened, pl. be ne tedd a res_mods mappába!!!!!!!

Használat:
A játék indítása (nem a csata indítása) előtt, kattins duplán egér bal gombbal a WoT_CacheCleaner programra, felugrik egy kis téglalap (kezelőfelület), aminek a jobb alsó sarkában lévő OK-ra nyomj rá... és 1 szempillantás alatt kitakarítja a W.o.T-gyökeret!
És máris indíthatod tiszta lappal a játékot. :-)
Természetesen nem töröl ki semmilyen beállítást a Beállítások-ból, de mégis kitakarítja az előző használat közben keletkezett szemetet a W.o.T-gyökérből. :-)
És mivel tiszta lesz a gyökered, a MOD-okat a játék indításakor tisztán tudja betölteni a játék... és ezzel sok MOD-összeakadást el lehet hárítani! :-)

Letölthető innen:

data.hu/get/884...er.rar

Nagyon szépen köszönöm! Este kipróbálom, hogy működik-e. Az elmúlt hetekbe sok modot próbáltam és tényleg telerakta a WoT gyökérmappáját mindenféle fájllal, amit már nem használok.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.