Jelenleg 281 vendég és nincs tag online

MODok munkával

1 hete 4 napja #300905 Írta: Isdtván
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok! Van egy halott weblapom, melyet 1000 éve készítettem. De benne rengeteg ötlet adó moddal, ami réges-rég nem aktuális. Mivel én már nem merülök ennyire bele a dolgokba. Ugyan elérhető rengeteg mod ezen az oldalon, mégis úgy érzem, hogy itt többre lenne szükség. Mod-ban 9 éve is hiány volt ,szerintem most is az van, ahogy látom. Azért érzem ezt, mert volt egy számomra tökéletes komponens és annak itt híre-hamva sincs. Úgyhogy aki érez magában intenzitást, az menjen a www.batonywot.gportal.hu-ra és csemegézzen. Persze a letöltőlinkek rég nem működnek, de a leírásból/címből kikereshetőek neten. Sok sikert a vállakozó kedvűeknek. Remélem belefér a WOTINFO szabályzatába a fórumtéma és azt is remélem, hogy a cím senkit sem tévesztett meg.

A cél pusztán az volt, hogy mindenki megtalákja a számára legszimpatikusabb kiegészítőt és azzal tudja élvezni a játékot.

További sok sikert és jó játékot!

Üdv.: nabukonodozor (jelenleg: batonyka), fórumon: Isdtván

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hete 4 napja #300906 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir
Szia!

ezek az oldalak régen hasznosak voltak, de mára a fejlődés más irányba ment el, itt: wgmods.net/ szinte minden megvan, és folyamatosan frissítve is van. Azért köszi.

"Tükörbe nézünk
De önmagunkba soha
Mindig más a hibás
Mindig más ostoba"

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 hete 4 napja #300907 Írta: Isdtván
Megválaszolva: Isdtván
Én köszönöm! Hosszabb kihagyással ugyan, de újra mozgok néha-néha. De úgy fest a magyarra váltás még mindig gond. Én ezzel rengeteget dolgoztam angolról-magyarra, oroszról-magyarra. Anno a Yasen-Krasen mod adta a legtöbb munkát. Ma sem akar senki sem beleállni egy hosszabb melóba. Főleg a hang modokkal van ilyen jellegű probléma. Nekem nagy hiány. Én személy szerint a Mázik Ricsi félével sosem tudtam megbarátkozni, mert a stílus nem tetszett, nekem nem passzolt a tankhoz, vagy hozzám. Tudom, hogy nagyon sokan szerették és szeretik, nincs is ezzel baj. Ez így van rendjén, ízlések és pofonok. De nincs is alternatíva. Úgyhogy vagy tudnak angolul, vagy megtanulnak, vagy úgy élvezik (ami akizárt), vagy az maradt. De legalább Ő van! Legalább Ő folglakozott vele és rászánta az idejét, tudását.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!


KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.