Jelenleg

45
látogatónk van

MODok munkával

3 éve 2 hónapja #300905 Írta: Isdtván
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok! Van egy halott weblapom, melyet 1000 éve készítettem. De benne rengeteg ötlet adó moddal, ami réges-rég nem aktuális. Mivel én már nem merülök ennyire bele a dolgokba. Ugyan elérhető rengeteg mod ezen az oldalon, mégis úgy érzem, hogy itt többre lenne szükség. Mod-ban 9 éve is hiány volt ,szerintem most is az van, ahogy látom. Azért érzem ezt, mert volt egy számomra tökéletes komponens és annak itt híre-hamva sincs. Úgyhogy aki érez magában intenzitást, az menjen a www.batonywot.gportal.hu-ra és csemegézzen. Persze a letöltőlinkek rég nem működnek, de a leírásból/címből kikereshetőek neten. Sok sikert a vállakozó kedvűeknek. Remélem belefér a WOTINFO szabályzatába a fórumtéma és azt is remélem, hogy a cím senkit sem tévesztett meg.

A cél pusztán az volt, hogy mindenki megtalákja a számára legszimpatikusabb kiegészítőt és azzal tudja élvezni a játékot.

További sok sikert és jó játékot!

Üdv.: nabukonodozor (jelenleg: batonyka), fórumon: Isdtván

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 2 hónapja #300906 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir
Szia!

ezek az oldalak régen hasznosak voltak, de mára a fejlődés más irányba ment el, itt: wgmods.net/ szinte minden megvan, és folyamatosan frissítve is van. Azért köszi.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

3 éve 2 hónapja #300907 Írta: Isdtván
Megválaszolva: Isdtván
Én köszönöm! Hosszabb kihagyással ugyan, de újra mozgok néha-néha. De úgy fest a magyarra váltás még mindig gond. Én ezzel rengeteget dolgoztam angolról-magyarra, oroszról-magyarra. Anno a Yasen-Krasen mod adta a legtöbb munkát. Ma sem akar senki sem beleállni egy hosszabb melóba. Főleg a hang modokkal van ilyen jellegű probléma. Nekem nagy hiány. Én személy szerint a Mázik Ricsi félével sosem tudtam megbarátkozni, mert a stílus nem tetszett, nekem nem passzolt a tankhoz, vagy hozzám. Tudom, hogy nagyon sokan szerették és szeretik, nincs is ezzel baj. Ez így van rendjén, ízlések és pofonok. De nincs is alternatíva. Úgyhogy vagy tudnak angolul, vagy megtanulnak, vagy úgy élvezik (ami akizárt), vagy az maradt. De legalább Ő van! Legalább Ő folglakozott vele és rászánta az idejét, tudását.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 4 hónapja #306514 Írta: berserk.guts
Megválaszolva: berserk.guts
Sziasztok!

Akarnék saját modot készíteni ami sikrült is de a xyz.wotmode-ba nem sikerül vissza csomagolni vagyis nem működik mert a wot hiba üzenettel nem tölti be.
World of Tanks Custom Crosshair Tutorial - YouTube
Ez alapján csináltam sikerült is átrajzolnom 1-et kicsomagoltam 7zippel  a Marksman_V2_White.wotmode-t és a benelévő snipercrosshair.swf fájt a JPEXS Free Flash Decompiler-el átrajzoltam majd visszacsomagoltam zippel.

De gondlom kéne még valami wot mod készítő is mert a kiterjesztést próbáltam csak átírni mert ugye zip maradna de wotmode-ra irtam.   Bár próbáltam zip-nek is meghagyni és mindenhova bemásoltam hátha működik de sajnos nem :( shogy nem akar.


 

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 4 hónapja #306522 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Szia.
A .wotmode kiterjesztésű fájl egy konténer fájl. Fontos, hogy nem tömörítve vannak benne a cuccok, hanem tárol opcióval. Ne csomagold ki az eredeti fájlt, csak nyisd meg, húzd ki belőle azt amit át akarsz szerkeszteni. Majd a kész fájlt húzd bele (az eredetit töröld)és sima tárol opcióval ments le. 

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja #306527 Írta: berserk.guts
Megválaszolva: berserk.guts
Köszi

Bár nem értem melyik programmal van hogy tároljam vagy hol van a tárol opció    
Meg mi az a konténer fájl :) Picit szájba rágósabban kérlek egy kezdőnek ha kérhetem 

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 4 hónapja - 1 éve 4 hónapja #306531 Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Én a winrar-t szokatam használni, de szerintem mindegyik tömörítő progi tudja ezt a "tárol" opciót.
Nekem a winrarhoz van társítva a .wotmode fájl.
Simán 2 klikkel megnyitod a wotmode fájlt, kihúzod belőle amit változtatni akarsz. Majd ha készen vagy az átalakítással, a wotmode fájlban levő eredetit kitörlöd (kijelölöd és a del gombal törlöd...) Majd a már átalakított fájlt belehúzod a megnyitott wotmode fájlba (nyilván a megfelelő helyre). A winrar-ban felugrik egy ablak, amelyben a Tárol opciót kiválasztod, majd klikk az ok-ra. Ezután simán bezárod....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: berserk.guts

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 4 hónapja #306533 Írta: berserk.guts
Megválaszolva: berserk.guts


Végre működik hogy nem dob hibaüzit és betölti majd amit akarok.
Valami ilyesmi lesz csak majd rendesen megrajzolom ezt most csak össze ollóztam de a Lényeg hogy meglegyenek a fokok rendesen hogy láthatóan mennyivel kelljen arrébb lőni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.