3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja#305511Írta: Chris0321
Megválaszolva: Chris0321
Hello.
Úgy látom megint megy valamennyire a wows.hu. Láttam a friss magyar feliratot, letöltöttem de nem megy. A cikkben a 201-edik frissítést említik de amit le lehet tölteni az a 198-as.
Próbáltam ott belépni, de nem engedi a rendszer és regisztrációs lehetőség sincs jelenleg.
Sziasztok! A Word of warship programot letöröltem a gépemről és most újra telepíteni szeretném. A webhely nem elérhető folyamatosan ezt írja napok óta. Mi lehet a probléma miért nem tudom újra le tölteni? Megköszönném ha valaki tudna segíteni. Köszi
Sziasztok! A Word of warship programot letöröltem a gépemről és most újra telepíteni szeretném. A webhely nem elérhető folyamatosan ezt írja napok óta. Mi lehet a probléma miért nem tudom újra le tölteni? Megköszönném ha valaki tudna segíteni. Köszi
Hello.
Nálam működik az oldal, nem tapasztaltam problémát. Próbáltad másik böngészővel is megnyitni?
Próbáltam a firefoxal is megnyitni, letölteni, de ott se engedi. A wargamingnet oldalt se engedi.
Használsz valamilyen vírusírtót vagy bármit ami blokkolhat oldalakat? Lehet azért nem sikerül megnyitnod. A vírusírtó valószínűbb ha több fajta böngészővel sem tudod megnézni az oldalt.
Hello.
Kikerült közben egy új verziójú felirat, innen letölthető:
Felirat
Ha valakit érdekel még, ebben a
Facebook csoportban
kerülnek ki jelenleg a legfrissebb verziók, remélhetőleg hamarosan a wowsd.hu-n is elérhetőek lesznek.
Sziasztok! Rankeddel kapcsolatban kérdeznék.. Felteszem nem lehet csapatban tolni, szóval ha valaki tud adni egy-két tanácsot, azt megköszönném! Például ki, milyen hajóval tolja stb.. Jelenleg bronzban vagyok 5. szinten.
Hello.
Segíteni nem tudok mert nem szoktam rankeddel játszani, ha nem kapnál itt választ akkor érdemes lenne a
prohardver
oldalán érdeklődni, ott több játékos aktív.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Sziasztok!
Ha van itt aktív játékos, lenne egy kérdésem. Hátha kapok rá választ.
A japán cirkálók tényleg szarok végig? Mert a tier 6-osnál tartok és valahogy nem vagyunk összhangban.
Német cirkáló ágon már tier 9-nél vagyok, amerikai ágon az egyik 9-es a másik félig megvan a 8-as cirkáló. Ezek az ágak, főleg a német, pikk pakk megvolt élvezetes játékkal. De a japán...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...