Üdv!
Olyan klánt keresek ahol jó közösség van és nem kötelező ts-3 és egyéb programok használata ezen kivül nem kérdnek számon ha pl 2nap inaktiv vagyok.. Ezen kivül legnagyobb tanki IS-3. Napi szinten játszom.
mert szeretek jó csapattal játszani de sajnos a gépem nem birja a wot mellett elfuto progikat és a játék élményéért játszom nem azért h megfeleljek egyes klánok elöirásaiért pl h naponta aktiv legyek 2orát v többe és ha nem vagyok aktiv akkor szoljak h ne dobjanak ki. ezt olyan furcsa h akk most azért játszok mert kedvem van és szeretek v azért hogy bent maradjak klánba. de amugy napi 2 órát szoktam játszani csak akkor nem mikor felb4sza az agyam az mm és inkább kimélem magam
99lufi
én EU-s szerveren játszok mindenütt át néztem és nekem aszt írja hogy EU-s szerveren játszok én látom az illetőt nem tudok neki írni! és nem hiszem aszt hogy azért mert US-es szerveren játszok
Sziasztok!
Csatlakoznék klánba, MagyarHarcos70 nickel és jelenleg Tier6-os tankkal. Igyekszem naponta több órát játszani, már ami a munka mellett belefér...
mert szeretek jó csapattal játszani de sajnos a gépem nem birja a wot mellett elfuto progikat és a játék élményéért játszom nem azért h megfeleljek egyes klánok elöirásaiért pl h naponta aktiv legyek 2orát v többe és ha nem vagyok aktiv akkor szoljak h ne dobjanak ki.
Nekem ez csak kifogás mindenbe, a ts3 egy igazi játékbarát progi, a játékban max 2 fps-t vesz le.
csak 17fpsel játszom és sokat számit az a 2fps ha lehetne akk használnám mostmár sajnos a modokat sem birom használni
Azt hiszem neked nem klán kell.. Neked egy új gép.A klánéletbe beletartozik a szakasz /század/esl/és néhol a CW. Ezekhez mind feltétel a ts3.A többire ott a random..
11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja#24911Írta: MagyarHarcos
Megválaszolva: MagyarHarcos
Szia RAZERXX!
Nagyon köszi a lehetőséget, de sajnos lecsúsztam róla. A munkám miatt csak ma délután tudtam fellépni a honlapra de sajnos már későn és letelt a 24 óra. Van rá lehetőség, hogy újra küldesz egy meghívót? Köszi előre is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...