A jelenlegi haveri "klánom"-ból szinte mindenki eltűnt és az egyedüli randalírozás néha elég unalmas. Ezért keresek egy olyan társaságot, ahol szakaszozni és századozni lehetne. CW-t sajnos nem tudok ígérni, a munka és a család miatt limitáltak a lehetőségek, de alkalmanként megoldható.
Sziasztok,
eddigi baráti szakasztársaim játék érdeklődésének csökkenése miatt szivesen csatlakoznék egy klánhoz, ha nem probléma, hogy "hobby" szinten játszom. Elég sokat dolgozom, késő esténként szoktam haza és a gép elé keveredni. Szintén nem a tizen-huszonévesek táborát gyarapitom (40). Nicknév ugyanaz mint itt.
Üdv:
Seewan
Sziasztok,
eddigi baráti szakasztársaim játék érdeklődésének csökkenése miatt szivesen csatlakoznék egy klánhoz, ha nem probléma, hogy "hobby" szinten játszom. Elég sokat dolgozom, késő esténként szoktam haza és a gép elé keveredni. Szintén nem a tizen-huszonévesek táborát gyarapitom (40). Nicknév ugyanaz mint itt.
Üdv:
Seewan
Szia Zsolti,
nagyon köszönöm a meghívót, de Kismutyur még egy hozzászólással elöbb jelzett, hogy este megbeszéljük, így ha nem gond tartom magam ehhez. Mindenesetre nagyon köszönöm és ha esetleg nem működne az elöbbi, örömmel elfogadom a meghívásodat.
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#21683Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Sziasztok, havernak keresünk egy klánt, ahol van sok század, és benne vannak más klánnal a gyakorlatozásban. A haver neve frenki206 , legnagyobb tankja M103. Századhoz van KV1-S-e. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, dobjon neki egy meghívót. Köszi.
Érdeklődni szeretnék hogy valahova esetleg nem férnék be?
T10 ből ezek vannak :T110E5,T57HT,IS7,OBJ.261
A gond csak az hogy barátnőm rengeteget játszott az accommal és eléggé lent van az wn-em.. de folyamatosan dolgozok rajta.. tesztelhettek bármi.. benne vagyok
Ha még nem fogadtad el senki meghívását akkor egy beszélgetést megejthetnénk játékon belül, csak írd le, hogy mikor leszel fent és megpróbálom én is elintézni, hogy itt legyek.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...