Talán ide illik legjobban a kérdésem.
Nyár elején már mindenképp tagja szeretnék lenni egy viszonylag jó klánnak. Előbb nem nagyon lesz lehetőségem, mivel júniusig tanulás mellett nem nagyon érnénk rá.
Persze ez egyéni problémám. Amiben tippeket kérnék...
Milyen tankokat érdemes beszerezni, ha egy relatíve jó klánhoz szeretnék belépni?
Tier6 ha számít, akkor ott a Cromwellem 3 kiválóság jellel, és a T150-em.
Tier8:
AMX 50 100 garázsba. T69, T32 fullos, kifejlesztve, több soros legénység barakkba. IS3-at free xp-ből ki tudom fullozni.
Tier10:
Object 140 a garázsban. E100 kifejlesztve. T57 régebben megvolt, de nerf után megváltam tőle.
Esetleg tippeket tudtok adni, hogy milyen klánok jöhetnek nálam szóba?
Profilom - noobmeter
Olyan klánok érdekelnének, ahol én a középmezőnyben lennék stat alapján. Így tudnék még bőven újat tanulni, ugyanakkor leghátul sem kéne kullognom.
Az eventek miatt T6-ba a Cromwell-T37-KV-85 trió kell.
T8-ba az IS-3, 110, 50-100, T32, 13 90, WZ, RU szokott kelleni, eventen kívül strongholdba nagyjából mindegy. 1-2 bohóctank is be szokott férni, illetve bármelyik prémtank.
T10-be IS-7, E100, 50B, T57, T110E5, néha FV heavy; BatChat, orosz medek (lehetőleg mind), Leo1, STB; TD-ből Obj. 263, WTE100, E3. Tüzérek közül az Conqueror GC, Obj. 261, T92 a favorizált.
Ha a VTEPS-et célzod meg, akkor azt tanácsolnám, hogy a T62A-t, a BatChat-et, az 50B-t és az IS-7-et húzd ki ebben a sorrendben, mert így gyakran tudsz majd CW-re menni.
Az E100-at csak szakaszban vidd csatába, lehetőleg jó játékosokkal. Az átlagsebzést 2,2k fölé kellene feltornászni. Az 50 120-at fullozd ki fre xp-ből, és Dodge stílusát lesd el, elég hatékonyan tolja.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...