Jelenleg 68 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 7 hónapja #95635 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana

Sziasztok!

Rugalmas, vidám játékosokból álló klánt keresek. :) Egyelőre légiósként szakaszoznék, osztagoznék, majd idővel, ha kölcsönös a szimpátia, szívesen csatlakoznék.

Pár szó rólam: 23 vagyok. 2 hónapja tankozom. Kb. 1300 meccset játszottam, ebből nagyjából 100 osztag és csapat csata volt. Az utolsó ezer meccsem WN8 átlaga 2000 fölött van. Még nincs 8-as tankom, de már kinéztem párat. Megszerzésük sorrendjét illetően jövőbeni kollégáimra hagyatkoznék. :)

Ha bárki érdeklődését felkeltettem írja meg játékbeli nevét itt, vagy e-mailben
(Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és felveszem vele a kapcsolatot. Köszi előre is!

Üdv!
Vegyél fel a barátlistára WOT-on belül és megbeszéljük!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95648 Írta: HUNatesy
Megválaszolva: HUNatesy
Sziasztok.

Szeretnék klánba lépni, érett emberek közé, én közelebb vagyok a 40-hez mint a 30-hoz.Lehetőleg kötelező dolgok nélkül,természetesen ahogy tudok részt veszek a klánéletben de semmiképp nem tudok kötelezettséget vállalni.Szívesen gyűjtögetek kockákat leginkább tier8 -ban,láttam már pár CW-t is és vannak tízes tankok főleg medek.
Jó hangulatú nem harapjuk le a fejed ha nem csinálsz valamit jól klán érdekelne.és az se baj ha jobban értenek ehhez mint én ;)

Játékbeli név: HUNatesy
www.wotinfo.net...Natesy

ja igen..ts van..

tárgytalan köszönöm a megkereséseket..találtam klánt

10 éve 7 hónapja #95800 Írta: leonhart79
Megválaszolva: leonhart79

Sziasztok!

Rugalmas, vidám játékosokból álló klánt keresek, a mostani csapatom nagyon vaskalaposnak bizonyult. :) Egyelőre légiósként szakaszoznék, osztagoznék, majd idővel, ha kölcsönös a szimpátia, szívesen csatlakoznék.

Pár szó rólam: 23 vagyok. 2 hónapja tankozom. Kb. 1300 meccset játszottam, ebből nagyjából 100 osztag és csapat csata volt. Az utolsó ezer meccsem WN8 átlaga 2000 fölött van. Még nincs 8-as tankom, de már kinéztem párat. Megszerzésük sorrendjét illetően jövőbeni kollégáimra hagyatkoznék. :)

Ha bárki érdeklődését felkeltettem írja meg játékbeli nevét itt, vagy e-mailben
(Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és felveszem vele a kapcsolatot. Köszi előre is!

Szia

Keress minket:
leonhart79
Traumatis
csumi25

garantáltan nem vagyunk vaskalaposak

10 éve 7 hónapja #95847 Írta: Universalix
Megválaszolva: Universalix

Sziasztok.
Én is vendég próbaidőt szeretnék kérni.
31 éves vagyok, 2013 júniusától játszom. TS megoldható, de a beállitásoknál segitségre lesz szügségem.
wot-life.com/eu...ASZ30/
Olyan klánt keresek, ahol az átlag életkor az enyémhez közeli. Szinte minden nap aktiv vagyok 1-2 órara, hétvégén 4-5 órát játszom. Csapat munka nem gond, mert a csatáim 70% át szakaszban toltam a barátaimmal.
A legfontosabb számomra egy normális hangulatú klán.
10 tankjaim garázsban AMX 50B, T 110E4
10 megvásárolható IS7, T110E5, E100 és jelenleg a t44 -et fejlesztem cél T62A és az OBJ 140
8 tank garázsban T32, WZ111, T44
8 megvásárolható IS3, AMX 50 100
6 tank T150, Cromwell.
Szivesen tanulok jobbaktól és természetesen szivesen segitek.
ui. 10 tierben nem igazán találom a helyem.
Tisztelettel KOPASZ30

Szia!

Amennyiben még aktuális a klánkeresgélésed küldtem egy invet a honlapon (persze beszélhetünk előtte ingame is).
Klánunkban ( eu.wargaming.ne...05423/ ) aktív, szinte mindennapos a Stronghold csatározás de főleg 30+ családos emberekből álló társaság lévén természetesen megértjük ha valakinek más dolga van és valamikor csak pár random csatára ugrik be játszani.

Üdv,
Universalix

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #95984 Írta: vicki91
Megválaszolva: vicki91
Sziasztok.
24 éves vagyok tavaly tavasszal kezdtem el játszani. Még 5000 csatám sincs így kezdőnek mondanám magam. KB napi 1-2 órát játszok főként este. 10-es tankom még nincs(nem mindig van prém fiókom így nem olyan eygszerű ennyi pénzt összeszedni, viszont nemrég beruháztam egy prém t34 re így mostmár gyorsabban fog menni). Német ágon az E100 már ki van fejlesztve csak meg kellene venni. Franciáknál nemrég sikerült megvenni az AMX50-120 at most az 50B re gyüjtöm az xp-t. Briteknél ki van fejlesztve a cent7/1 megvételre vár. Minap elkezdtem az amcsi heavy ágat is nemsokára meglesz az m6, szeretnék minél elöbb eljutni az E5 ig. Megpróbálom mindig a legjobbat kihozni magamból, szeretnék még sokat fejlődni. Előző klánomból azért léptem ki mert sokan elmentek és kevés aktív játékos maradt így meguntam az egyedül játszást. Nem vagyok nagy vándorló így ha egy számomra jó klánt találok ott is maradok :)
Olyan klánba szeretnék csatlakozni ahol sok a jó játékos és tudok tanulni tőlük. Legyen sok aktív tag akik szeretnek társoságban játszani. Legyen szakasz/csapat csata/erőd/gyakorló csaták és ha lesz 10 es tankom CW lehetőség és ami a legfontosabb legyen mindig jó a hangulat.
Statjaim:
Statjaim:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana

10 éve 7 hónapja #96006 Írta: Tundermaci
Megválaszolva: Tundermaci
Szia vicki91!

Ha érdekel még klán akkor a HAD-kláncsaládot tudnám figyelmedbe ajánlani!
Mi 4 klánból épülünk fel, játékosok száma meghaladja a 200-at!
Stronkhold,csapat,CW,ESL ezeken veszünk részt!
Ha érdekel a dolog akkor játékban keress meg vagy engem (ugyan az a felhasználó nevem mint itt) vagy Golza-t! Én délután leszek elérhető!

10 éve 7 hónapja #96013 Írta: JackassJana
Szia Vicki!
Ha fenn leszel játékban akkor megkereslek és megbeszélhetjük a dolgot...

10 éve 7 hónapja #96029 Írta: 3g0_L3g02
Megválaszolva: 3g0_L3g02
Vicki ajánlom figyelmedbe a sok médiummal való játszást és a mozgékony heavykkel akkor nagyon sok klán fog érdeklődni irántad amugy hajrá a klántalálláshoz

10 éve 7 hónapja #96048 Írta: kajzoo
Megválaszolva: kajzoo

Sziasztok.
24 éves vagyok tavaly tavasszal kezdtem el játszani. Még 5000 csatám sincs így kezdőnek mondanám magam. KB napi 1-2 órát játszok főként este. 10-es tankom még nincs(nem mindig van prém fiókom így nem olyan eygszerű ennyi pénzt összeszedni, viszont nemrég beruháztam egy prém t34 re így mostmár gyorsabban fog menni). Német ágon az E100 már ki van fejlesztve csak meg kellene venni. Franciáknál nemrég sikerült megvenni az AMX50-120 at most az 50B re gyüjtöm az xp-t. Briteknél ki van fejlesztve a cent7/1 megvételre vár. Minap elkezdtem az amcsi heavy ágat is nemsokára meglesz az m6, szeretnék minél elöbb eljutni az E5 ig. Megpróbálom mindig a legjobbat kihozni magamból, szeretnék még sokat fejlődni. Előző klánomból azért léptem ki mert sokan elmentek és kevés aktív játékos maradt így meguntam az egyedül játszást. Nem vagyok nagy vándorló így ha egy számomra jó klánt találok ott is maradok :)
Olyan klánba szeretnék csatlakozni ahol sok a jó játékos és tudok tanulni tőlük. Legyen sok aktív tag akik szeretnek társoságban játszani. Legyen szakasz/csapat csata/erőd/gyakorló csaták és ha lesz 10 es tankom CW lehetőség és ami a legfontosabb legyen mindig jó a hangulat.
Statjaim:
Statjaim:

Ha erdekelne komoly klan akkor irok PM et. Rengeteg potencial van benned ;)

10 éve 7 hónapja #96051 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001

Sziasztok.
Statjaim:
Statjaim:

Szia!

A mi klánunk, az M-M-A egy fun klán, tehát nincs kötelezettség a TS használaton kívül. Átlag 20-25 éves a társaság, ennek megfelelően kultúráltan vagyunk nem teljesen normálisak :D
Persze játszik a stronghold, csapat és ESL is, ezeknél viszont odatesszük magunkat. Szakaszozás mindennapos, egymást segítve játszunk, ha kérdés van akkor válaszolunk (skill osztás, tankok gyengepontjai, pályán lévő kulcspozíciók stb...)

Ha felkeltettük az érdeklődésed szólj és megy a meghívó! :)
Üdv, Balakka001 [M-M-A]

10 éve 7 hónapja #96205 Írta: JackassJana

1matias vagyok.
jelenleg klánban, de nem tudom meddig.
Keresek egy aktív, csapatjátékra nagy hangsúlyt fektető klánt.
www.wotinfo.net...matias

Üdv!
Gyere fel játékba és megbeszéljük.

10 éve 7 hónapja #96281 Írta: Balakka001
Megválaszolva: Balakka001

1matias vagyok.
jelenleg klánban, de nem tudom meddig.
Keresek egy aktív, csapatjátékra nagy hangsúlyt fektető klánt.
www.wotinfo.net...matias

Neked is azt tudom mondani mint fentebb.
Ha egy fiatalos környezetben jól éreznéd magad akkor jelezz és megbeszéljük :)
Csak a TS használat az elvárt nálunk.
Várom válaszod!
Üdv, Balakka001 [M-M-A]

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #96946 Írta: crvk
Megválaszolva: crvk
Sziasztok!

Szeretnék egy aktív, de főleg fun klánhoz csatlakozni. Legfőképpen szakaszozás, olykor stronghold valamint némi fejlődés céljából, kevés kötelezettséggel. Közel 40 vagyok, szóval valami hasonló korú társaságban találnám meg a helyem leginkább. Munkámat tekintve nem mindig tudok lenni, és tekintettel a közeledő változásokra nálunk, nem tudom még teljesen, hogy alakul a jövő, de igyekszem szabadidőmben lenni. Jelenleg közepesen aktív vagyok, de szinte minden nap -amikor ráérek - tolok pár kört. Néha szoktam még kikapcsolódás gyanánt játszani a WT-vel és érdeklődöm az új konkurencia (AW) irányába, de a WOT a beleölt idő és némi pénzmag folytán az első marad (vagy addig, amíg netán teljesen játszhatatlanná nem teszik - pfuj, miket beszélek, ilyen sosem lesz...). Jelenleg még klántaggal bírok egy -sajnos- igen inaktív klánban.

Teljesen átlagos játékos vagyok: stat .

Tier X-es tankom nincs, legközelebbre T-54 orosz vasamon keresztül a T-62A és Obj.140 pároshoz vagyok, de bármelyikhez is kell még jó 160K XP. Tier XIII-ban is csak a stock Pershingem (2 csatás jelenleg :D ) van, de tervben még az IS-3 (csak meg kell venni és IS-ből mehet a 2.5 skilles legénység rá), de még várni szeretnék kicsit vele (free XP céljából), valamint tervben későbbiekben AMX 50-100, AMX 13-90, majd egyszer a távoli jövőben az 50B és a Batmobil.

Ami felelhető a garázsomban: Tier VI-ban az orosz vonal teljesen elérhető (nincs mind meg, de megvehető - TD kivétel, az folyamatban, arty meg sosem lesz) - IS-7 a végső cél, valamint a másik HT ágon az ST-I és talán az IS-4. Ezen felül az US és a Francia ág van kifejlesztve odáig. A német ágon E75 (top motor + top ágyú hiánnyal küzd még) a legnagyobb gépem, de az E-100-at valahogy egyelőre még nem kívánom a garázsomba. Főleg ezt a 4 nemzetet toltam eddig, de brit közepes vonal mindkét 6-os tankja megtalálható a garázsomban - bár a Firefly siralmas egyelőre számomra. Kínai ágon még a T-34/85 kevésbé jól sikerült (bár nekem igen fun) keleti copy-ja van meg, de úton vagyok már a Tier VII felé vele - mindkét tank ki lesz fejlesztve belőle idővel és megy tovább. Prémiumból E25 és Churchill III van a garázsban (minden más -ajándék- vasat kivágtam, beleértve az iskolabuszt is), de tervben az FMC 50t megvétele (mielőtt azt is kiveszik a shopból).Japán ágon nincs jelenleg tankom, de a tier VI-os ki van fejlesztve, csak meg kell venni és a legénység is adott átképzés után bele - itt az STA-1 a cél.

Mint látható, főleg nehéz és közepes, megfűszerezve csipetnyi TD és LT tankokkal szoktam játszani, abból is a MT-ket preferálom jobban. Arty jelenleg nincs a garázsomban, de 12t-ből ki lesz fejlesztve a VI-os francia csomagküldő. Megvenni csak az arty-s küldetések miatt szeretném.

Ez jó hosszúra sikerült. :) Szóval itt tartanék jelenleg. Előre is köszönöm az esetleges lehetőséget.

Üdvözlettel:
CRVK

10 éve 7 hónapja #96953 Írta: Csokismedve
Megválaszolva: Csokismedve

Sziasztok!

Szeretnék egy aktív, de főleg fun klánhoz csatlakozni. Legfőképpen szakaszozás, olykor stronghold valamint némi fejlődés céljából, kevés kötelezettséggel. Közel 40 vagyok, szóval valami hasonló korú társaságban találnám meg a helyem leginkább. Munkámat tekintve nem mindig tudok lenni, és tekintettel a közeledő változásokra nálunk, nem tudom még teljesen, hogy alakul a jövő, de igyekszem szabadidőmben lenni. Jelenleg közepesen aktív vagyok, de szinte minden nap -amikor ráérek - tolok pár kört. Néha szoktam még kikapcsolódás gyanánt játszani a WT-vel és érdeklődöm az új konkurencia (AW) irányába, de a WOT a beleölt idő és némi pénzmag folytán az első marad (vagy addig, amíg netán teljesen játszhatatlanná nem teszik - pfuj, miket beszélek, ilyen sosem lesz...). Jelenleg még klántaggal bírok egy -sajnos- igen inaktív klánban.

Teljesen átlagos játékos vagyok: stat .

Tier X-es tankom nincs, legközelebbre T-54 orosz vasamon keresztül a T-62A és Obj.140 pároshoz vagyok, de bármelyikhez is kell még jó 160K XP. Tier XIII-ban is csak a stock Pershingem (2 csatás jelenleg :D ) van, de tervben még az IS-3 (csak meg kell venni és IS-ből mehet a 2.5 skilles legénység rá), de még várni szeretnék kicsit vele (free XP céljából), valamint tervben későbbiekben AMX 50-100, AMX 13-90, majd egyszer a távoli jövőben az 50B és a Batmobil.

Ami felelhető a garázsomban: Tier VI-ban az orosz vonal teljesen elérhető (nincs mind meg, de megvehető - TD kivétel, az folyamatban, arty meg sosem lesz) - IS-7 a végső cél, valamint a másik HT ágon az ST-I és talán az IS-4. Ezen felül az US és a Francia ág van kifejlesztve odáig. A német ágon E75 (top motor + top ágyú hiánnyal küzd még) a legnagyobb gépem, de az E-100-at valahogy egyelőre még nem kívánom a garázsomba. Főleg ezt a 4 nemzetet toltam eddig, de brit közepes vonal mindkét 6-os tankja megtalálható a garázsomban - bár a Firefly siralmas egyelőre számomra. Kínai ágon még a T-34/85 kevésbé jól sikerült (bár nekem igen fun) keleti copy-ja van meg, de úton vagyok már a Tier VII felé vele - mindkét tank ki lesz fejlesztve belőle idővel és megy tovább. Prémiumból E25 és Churchill III van a garázsban (minden más -ajándék- vasat kivágtam, beleértve az iskolabuszt is), de tervben az FMC 50t megvétele (mielőtt azt is kiveszik a shopból).Japán ágon nincs jelenleg tankom, de a tier VI-os ki van fejlesztve, csak meg kell venni és a legénység is adott átképzés után bele - itt az STA-1 a cél.

Mint látható, főleg nehéz és közepes, megfűszerezve csipetnyi TD és LT tankokkal szoktam játszani, abból is a MT-ket preferálom jobban. Arty jelenleg nincs a garázsomban, de 12t-ből ki lesz fejlesztve a VI-os francia csomagküldő. Megvenni csak az arty-s küldetések miatt szeretném.

Ez jó hosszúra sikerült. :) Szóval itt tartanék jelenleg. Előre is köszönöm az esetleges lehetőséget.

Üdvözlettel:
CRVK

Szia CRVK,

Tényleg jó hosszú hozzászólásod lett! :)

Szeretnék akkor viszonylag röviden reagálni rá:

Kérlek nézz meg minket magadnak, hátha megtetszünk Neked:

Ha gondolod olvasd el a klánismertetőnek:

eu.wargaming.ne...36092/

Nézd meg a statunkat is:

www.noobmeter.c...036092

Nálunk nincsenek nagy kötöttségek, ha valakinek éppen nincsen kedve velünk játszani aznap este, akkor sem sértödünk meg stb...Egyébként nálunk Mindenki egyenlő, nincsenek rangok, meg egyéb olyan dolgok amik épp elég ha egy munkahelyen megvannak, nem kell, hogy még szórakozás közben is jelen legyenek az efféle dolgok, erre nekünk nincs szükségünk, megbízunk egymásban, tiszteljük a másikat, és meghallgatjuk, valamint mindenben közösen döntünk.

Ha érdekel, akkor kérlek írj itt, vagy dobj emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

Köszönöm a figyelmedet!

További szép napot és jó játékot!

Üdv,

Csokismedve
EXACT

Ui: Az átlagéletkor 30 fölötti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: crvk

10 éve 7 hónapja #96954 Írta: JackassJana
Rád írtam a játékban...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: crvk

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.