Sziasztok!
Szeretnék egy aktív, de főleg fun klánhoz csatlakozni. Legfőképpen szakaszozás, olykor stronghold valamint némi fejlődés céljából, kevés kötelezettséggel. Közel 40 vagyok, szóval valami hasonló korú társaságban találnám meg a helyem leginkább. Munkámat tekintve nem mindig tudok lenni, és tekintettel a közeledő változásokra nálunk, nem tudom még teljesen, hogy alakul a jövő, de igyekszem szabadidőmben lenni. Jelenleg közepesen aktív vagyok, de szinte minden nap -amikor ráérek - tolok pár kört. Néha szoktam még kikapcsolódás gyanánt játszani a WT-vel és érdeklődöm az új konkurencia (AW) irányába, de a WOT a beleölt idő és némi pénzmag folytán az első marad (vagy addig, amíg netán teljesen játszhatatlanná nem teszik - pfuj, miket beszélek, ilyen sosem lesz...). Jelenleg még klántaggal bírok egy -sajnos- igen inaktív klánban.
Teljesen átlagos játékos vagyok:
stat
.
Tier X-es tankom nincs, legközelebbre T-54 orosz vasamon keresztül a T-62A és Obj.140 pároshoz vagyok, de bármelyikhez is kell még jó 160K XP. Tier XIII-ban is csak a stock Pershingem (2 csatás jelenleg

) van, de tervben még az IS-3 (csak meg kell venni és IS-ből mehet a 2.5 skilles legénység rá), de még várni szeretnék kicsit vele (free XP céljából), valamint tervben későbbiekben AMX 50-100, AMX 13-90, majd egyszer a távoli jövőben az 50B és a Batmobil.
Ami felelhető a garázsomban: Tier VI-ban az orosz vonal teljesen elérhető (nincs mind meg, de megvehető - TD kivétel, az folyamatban, arty meg sosem lesz) - IS-7 a végső cél, valamint a másik HT ágon az ST-I és talán az IS-4. Ezen felül az US és a Francia ág van kifejlesztve odáig. A német ágon E75 (top motor + top ágyú hiánnyal küzd még) a legnagyobb gépem, de az E-100-at valahogy egyelőre még nem kívánom a garázsomba. Főleg ezt a 4 nemzetet toltam eddig, de brit közepes vonal mindkét 6-os tankja megtalálható a garázsomban - bár a Firefly siralmas egyelőre számomra. Kínai ágon még a T-34/85 kevésbé jól sikerült (bár nekem igen fun) keleti copy-ja van meg, de úton vagyok már a Tier VII felé vele - mindkét tank ki lesz fejlesztve belőle idővel és megy tovább. Prémiumból E25 és Churchill III van a garázsban (minden más -ajándék- vasat kivágtam, beleértve az iskolabuszt is), de tervben az FMC 50t megvétele (mielőtt azt is kiveszik a shopból).Japán ágon nincs jelenleg tankom, de a tier VI-os ki van fejlesztve, csak meg kell venni és a legénység is adott átképzés után bele - itt az STA-1 a cél.
Mint látható, főleg nehéz és közepes, megfűszerezve csipetnyi TD és LT tankokkal szoktam játszani, abból is a MT-ket preferálom jobban. Arty jelenleg nincs a garázsomban, de 12t-ből ki lesz fejlesztve a VI-os francia csomagküldő. Megvenni csak az arty-s küldetések miatt szeretném.
Ez jó hosszúra sikerült.

Szóval itt tartanék jelenleg. Előre is köszönöm az esetleges lehetőséget.
Üdvözlettel:
CRVK
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."