11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#35297Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
2000 Csatával jól játszol !
Én csak közepes játékosnak érzem magam sőt néha az alattinak érzem magam!
Lehetnék jobb is de én nem féltem a tankom és megyek előre mint az a bizonyos bátor ló !
Ha majd egy másik játékos állítja rólad hogy jó játékos vagy akkor dagadjon a melled !
Keresd meg klánunkba Originalt ha jó leszel csapatba fel veszünk hivatkozz rám !
Én szeretnék csatlakozni egy klánhoz !!! ÉS elég jól is játszok.
Bakker, nem bírom ki - nem játszol jól.
Szinte csak TD-vel tolod és a statodból látszik, hogy kempelsz hátul a bokorban és még ott is többnyire elhalálozol. És még így is, ahogy mész felfelé a tierekben úgy romlik a teljesítményed. Ha jól látom T3-4-ben érezted magad még tűrhetően, szerintem még egy darabig ott is kellene maradnod.
Ah, mindegy is, ez se kellett volna, de hogy ismételjem magam - nem bírtam ki
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71, Kopasz0721, tankaranka69
2000 Csatával jól játszol !
Én csak közepes játékosnak érzem magam sőt néha az alattinak érzem magam!
Lehetnék jobb is de én nem féltem a tankom és megyek előre mint az a bizonyos bátor ló !
Ha majd egy másik játékos állítja rólad hogy jó játékos vagy akkor dagadjon a melled !
Keresd meg klánunkba Originalt ha jó leszel csapatba fel veszünk hivatkozz rám !
Bakker, nem bírom ki - nem játszol jól.
Szinte csak TD-vel tolod és a statodból látszik, hogy kempelsz hátul a bokorban és még ott is többnyire elhalálozol. És még így is, ahogy mész felfelé a tierekben úgy romlik a teljesítményed. Ha jól látom T3-4-ben érezted magad még tűrhetően, szerintem még egy darabig ott is kellene maradnod.
Ah, mindegy is, ez se kellett volna, de hogy ismételjem magam - nem bírtam ki
Jaj de gonoszak vagytok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58
400V próbáld meg a HHR-B-t . Egy egész jó fejlődőképes csapat, ha elég jól vagy akkor meg felküzdheted magad a HHR-A-ba. A fejlődés statod alapján rádfér és ott szerintem sokat tanulhatnál. Igaz most én is sokat nooboskodok, sok volt a 3 hét kihagyás .
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#35426Írta: haiti44
Megválaszolva: haiti44
Üdv mindenkinek.
Szeretnék egy magyar klánba csatlakozni ha lehetséges eddig magányos farkas voltam de ki szeretném próbálni a klánéletet is.
Játékban a neven haiti44 kb:6000 csatán vagyok túl hol eredményesen hol nem.
Most egy T-43 al tolom de játszottam már IS3,KV4,TigerII is.
Néha a magam feje után megyek nem mindig vagyok csapatjátékos de talán egy klán tudna ezen segíteni.
Általában délután 3-7 között vagyok aktív
a válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Szevasz kedves Keeper szívem csücske!(klántársam hogy a többiek is értsék)Fájna előbb kilépni a régi klánból és beböfögni 2 szót,hogy szevasztok tipliztem? Embertelen...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
Sziasztok!
Egy olyan csapatot keresek, ahol szívesen látnak olyanokat, akik csak kedvtelésből játszanak, nem pedig véresen komolyan
Játszani csak hétvégente van lehetőségem, TS3 pedig nálam sajnos lehetetlen, tehát olyan csapatot keresek, ahol nem előírás az egész hetes jelenlét és a TS.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...