Csak egy kérdés:
Mennyire általános, hogy egy nap kb az első 10-15 csata vesztes attól függetlenül én mit csinálok? Nem nooboskodok és mégis. Elég bosszantó, még váltottam servert is hátha... De nem.
Hi!
Azt, hogy mennyire az azt nem tudom, de az bebizonyosodott a részemre, hogy nekem kéthetente van egy két nagyon nehéz napom a wotban, akkor bármit csinálok egyszerűen nem tudok a nyerő oldalra sorsolódni (MM szívat?) xvm szerint az összes csapattárs bordó vagy piros, míg az ellen
ződ,
sárga,
lila. Persze nem panaszkodom, hisz a WR-em 54% körüli így is, de ha nyerünk mégis, általában kilőnek a csata első felében, ha vesztünk meg életben maradok közel 3000dmg sebzés okozása után. Nem tudom miért van ez (Az eddigi rekordom KV1-S-el 9 kill, akkor mit csináltak a többiek?). Érdekes MM kompenzáció az biztos.
Próbáltam rajta agyalni és a következőre feltételezésre jutottam:
- Du. 3 órától este 6-7 ig csak alsó tierekben (2 - 5-max.6-ig) játszom, ezután estefelé veszem elő a nagyobb gépeket (6 -8 ) mert valószínűleg a kicsik (fiatalabb korosztály - nem bántani akarom őket) elmennek aludni, tanulni stb... és be kell látni sokukba még nem szorult semmilyen taktikai érzék, óvatlanok és mennek, mint a rambók. (Genya módon őket használom scoutnak, a háttérből osztom az áldást pl. MarderII-vel)
- Kora délután sok a Cseh, Lengyel feltehetőleg kiskorú (a Csehekre jellemző, hogy bénábbak az átlagnál, szerintem rosszabbak, mint a Lengyel kollégáik)
- Este jóval több a komolyabb játékos, érdemes a nagyobb vasakkal menni, tanulni tőlük, még ha veszteséges is lesz pár kör.
- Lehet szakaszban kellene játszanom, de nincs a nevelt fiamon kívül (8 éves) más ismerősöm a wot-ban.
- Előre félek a hétvégétől, mert tavaszi szünet van és ünnep is lesz így különösen sok
retardált
lesz a szervereken .
Tény: én az átlagnál többet játszom, napi 5-6 óra minimum vagy 60 csata átlagban, de van 24 tank a garázsomban és ha mást nem a napi duplákat lejátszom mindegyikkel.
Bocs, hogy kissé hosszúra sikeredett.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...