Az van, hogy az alapból irányításra beállított gombokra nem reagál csak úgy, hogy ha a Space-re rányomok, elindul de csak egy irányba. Ha irányt akarok váltani, az adott gombot folyamatosan nyomva tartva rányomok a Space-re. Tehát minden irányváltásnál nyomnom kell 1 Space-t, és ez csak a fent említett 2 tanknál van.
Az van, hogy az alapból irányításra beállított gombokra nem reagál csak úgy, hogy ha a Space-re rányomok, elindul de csak egy irányba. Ha irányt akarok váltani, az adott gombot folyamatosan nyomva tartva rányomok a Space-re. Tehát minden irányváltásnál nyomnom kell 1 Space-t, és ez csak a fent említett 2 tanknál van.
akkor sorban: először minden modot kapjál le és úgy próbáld.
ha nem használsz modokat, akkor törölnöd kéne a játék beállításait. azok egy rejtett mappában vannak. ezt
%appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks
másold be winfos->futtatásba, vagy a filekezelő címsorába és az ott található összes tartalmat töröld (lehet elég csak a Preferences.xml-t törölni, de én mindig a teljes törlést javaslom). ez alapra rakja a játékot, grafika, irányítás...mindent újra be kell majd állítanod.. a jelszót is! ezért újra kérni fogja azt belépésnél.
ha egyik megoldás sem működik, akkor jelezd! ha igen, azt is!
Sziasztok!Valaki tudna segíteni?Ma beléptem a wot-ba nem volt frissítés semmi de mikor játszom nem látni a lövést.Már próbáltam ki és visszalépni de nem segített.
Üdv! Nekem nem akad csak egyszerűen nincs lövés (vagyis van de nem látható maga a lövedék)Nagyon jó lenne ha valaki tudná a megoldást,mert így nem lehet normálisan játszani.
A lövéseim fele mellé megy és mikor lövök rá 1-2 másodpercre robban mellettem lövés a földben mintha engem lőnének(és az az én lövésem lenne azt rohadtul nem értem)De felvettem a jelenséget.
a TS3 at nem hallom engem vissza jelzés szerint halkan hallanak.már letöröltem vissza raktam másik fejhallgatóval is próbáltam a teszt alatt működik a játékban nem. ha valakinek van ötlete megköszönném.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...