Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 22 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Gépigény

9 éve 10 hónapja #158727 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad

Vegul asztali gep lett,de ezen meg ugysem megy mint a laposon,meg tettem hozza 4 Gb ram-ot most 8 van benne,kepernyo uj generacios HDMI-csatlakozon hasznalom:

Serioux Smart V11 cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, ASUS NVIDIA GT 730 4GB

www.emag.ro/sis...7MBBM/

120-as SSD is tettem bele pedig...kurvara le vagyok torve :(

ui:meg csak angol billentyuzetem van hozza bocsi az ekezetekert.

Szia!

Gondolom, majd írnak ide sokan jobbnál-jobb javaslatokat és megoldódik a gondod.

Ha esetleg érdekel, akkor a szomszéd srác a papájától kapott, levetett gépébe Trixxonékkal tetetett 120GB-os SSD-t tegnap és 5 perccel ezelőtt fejezték be a komplett Windows újratelepítést, beállítást, W.o.T telepítést stb és örül, mint majom a farkának, mert hasít az újféle gépecske, ahogy kell.

Ha gondolod, lépj kapcsolatba Trixxonnal a honlapjukon keresztül (www.trixxonmod....unk.hu), bizonyára fog segíteni.

Mindig meg csinalom a beallitasait,de ezt a gepet haza vagta,eppen most frissitettem vissza a wint rajta....nem vagyok laiukus e temaban,de most kod ereszkedett le elem :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #158738 Írta: Red_Darth_Wader
Megválaszolva: Red_Darth_Wader

Vegul asztali gep lett,de ezen meg ugysem megy mint a laposon,meg tettem hozza 4 Gb ram-ot most 8 van benne,kepernyo uj generacios HDMI-csatlakozon hasznalom:

Serioux Smart V11 cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell, 8GB RAM, 1TB HDD, ASUS NVIDIA GT 730 4GB

www.emag.ro/sis...7MBBM/

Szia!

Gondolom, majd írnak ide sokan jobbnál-jobb javaslatokat és megoldódik a gondod.

Ha esetleg érdekel, akkor a szomszéd srác a papájától kapott, levetett gépébe Trixxonékkal tetetett 120GB-os SSD-t tegnap és 5 perccel ezelőtt fejezték be a komplett Windows újratelepítést, beállítást, W.o.T telepítést stb és örül, mint majom a farkának, mert hasít az újféle gépecske, ahogy kell.

Ha gondolod, lépj kapcsolatba Trixxonnal a honlapjukon keresztül (www.trixxonmod....unk.hu), bizonyára fog segíteni.

Mindig meg csinalom a beallitasait,de ezt a gepet haza vagta,eppen most frissitettem vissza a wint rajta....nem vagyok laiukus e temaban,de most kod ereszkedett le elem :)

Nem nagyon értem, amit írtál (nem vagyok egy informatikai zseni), de kíváncsiságból kérdezném, hogy mit takar az, hogy "hazavágta" és "köd ereszkedett"?

Amit én láttam, hogyan csinálták a szomszéd srác gépén, ott valami olyasmi történt, hogy először (a Windows telepítése után) ellenőrizték, hogy az új SSD kompatibilis-e a géppel (számolgattak, adatokat néztek ilyesmi).
Aztán felírták egy nagy papírra hogy 64 bit és odatették a monitor mellé, valami olyasmi szöveggel, hogy ne felejtsék el, hogy 64 bit-es programokat és kiegészítőket telepítsenek, mert hajlamosak a 32 biteseket telepíteni.
Meg egy csomó ellenőrzést csináltak, szinte mást sem hallottam, mint hogy ellenőrizd, ellenőriztük, másodlagos ellenőrzés ilyesmi.

Nagyon távol áll tőlem, hogy olyasmibe beleszóljak amihez nem értek, de azt tudom, hogy Trixxonék nyáron vagy 7-8 szegény gyereknek ajándékoztak itt a környéken leselejtezett számítógépeket és persze mindegyiken a WoT játszhatósága volt a lényeg és a mai napig nyomják rajtuk a WoTot, a mai SSD-s gépet meg szuperre csinálták.

Szóval, én csak azt gondoltam, hogy bosszankodás, anyázás és méregevés helyett inkább kérdezd meg őt, ő biztosan tudja hogyan kell megcsinálni a gépedet, és azért írtam ezt, mert én ezt csinálnám, őt kérném meg.

Ne haragudj hogy ezeket írtam, csak én rajta kívül senki mást nem ismerek, aki ingyen, akár órákat is piszmog egy géppel azért, hogy nekünk jó legyen a WoT.

Remélem, sikerül elhárítanod a hibákat.

9 éve 10 hónapja #158740 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

www.emag.ro/sis...7MBBM/

Szia!

Ha Win 10-et telepitesz SSD-re, akkor nem sok mindent kell utolag allitgatni. Ha regebbi Win verziokat hasznalsz, akkor itt egy par hasznos link, amik segithetnek az SSD beallitasaban:

prohardver.hu/t...a.html

logout.hu/bejeg...n.html

logout.hu/cikk/...s.html

Ja es ne felejtsd el a drivereket frissiteni. A regi vagy nem megfelelo driverek vissza tudjak fogni a geped teljesitmenyet!

9 éve 10 hónapja #158760 Írta: DrGoodBad
Driverek frissek nalam mindig,a kod alatt azt a bizonyos "lila kodott " ertem ami ideg alapon szokott lenni :)

Vegul nem tamadtam,s nem is fogom trixxont,olvas csak vissza,tobbszor irtam oda,ha ki probaltam win 8.1-en,win 10-en is ,de ennel a gepnel valami nagyon nem sikerult egszeruen meg hibbant utanna,eltunt a gephaz,start menu meg ilyesmik. Nem ertem ,miert hiszen a laposon is elvegeztem es ott segitett.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158810 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Nem értem a meglepetésed - gyenge a VGA, ennyi. Szándékosan ezt vetted bele vagy benézted? SSD a rendszereden segít, gyorsabb lesz, a játékon semmit, vagy minimális töltési időt nyersz max. Ja, és az alaplap sem a választható legjobb még ebben a kategóriában sem.
Így nem meglepő, hogy nem hozza az elvárt eredményt :-( Az ROG-vel jobban jártál volna :-)

www.emag.ro/sis...7MBBM/

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158901 Írta: DrGoodBad
Igen csak nem mentem bele a reszletbe,"Black Friday" volt es ,meg vettem kp-val.Ketto asztali gepet nem kell eldobjak ,gondoltam lassan veszek ezt azt bele,igy is lesz kovetkezo leszalitasnal le cserlem a karit,majd kerem a velemenyed lehet akkor ujra,alaplap birja az i7-et. Harom az AW-vel van csak gond WOT az este HD kliens nem fejlesztett beallitasokon maxra huzva szinte minden 50-60 FPS -en ment szoval,a nagyobbik baj az AW-val van,azt valamiert nem szereti ott csak alig 20 koruli FPS van alap beallitasokon...de majd csak javul az is idovel,vissza jott az eletkedvem picit :)

9 éve 10 hónapja #158909 Írta: DrGoodBad
Innen egy olyan 1000 RON -ig mi volna jobb? Azt hiszem ATI-vel jobban jarnek arilag nem?

www.emag.ro/pla...desc/c

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158914 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Innen egy olyan 1000 RON -ig mi volna jobb? Azt hiszem ATI-vel jobban jarnek arilag nem?

www.emag.ro/pla...desc/c

GTX960 vagy R9 380 közül érdemes választani. Az R9 380 egy picit erősebb, de többet fogyaszt (és mint mondtam, meglepne ha jó minőségű tápegységgel szerelték volna az egybegéped). Én a gigabyte-ot mindenképpen kerülném VGA-ban, úgyhogy ez a kettő versenyezne nálam:

www.emag.ro/pla...-2g/pd

www.emag.ro/pla...5MBBM/

szerk: alaplap olyan amilyen, de mivel úgysics K-s proci meg tuning, így teljesen mind1, a célnak tökéletesen megfelel

9 éve 10 hónapja #158918 Írta: dobilaci

www.emag.ro/pla...desc/c

GTX960 vagy R9 380 közül érdemes választani. Az R9 380 egy picit erősebb, de többet fogyaszt (és mint mondtam, meglepne ha jó minőségű tápegységgel szerelték volna az egybegéped). Én a gigabyte-ot mindenképpen kerülném VGA-ban, úgyhogy ez a kettő versenyezne nálam:

www.emag.ro/pla...-2g/pd

www.emag.ro/pla...5MBBM/

szerk: alaplap olyan amilyen, de mivel úgysics K-s proci meg tuning, így teljesen mind1, a célnak tökéletesen megfelel

Gtx 960-at ajanlanam, ha a WoT a fo cel, mert a jatek Nvidia kartyakra van optimalizalva (+huvosebb es kevesebbet eszik).

9 éve 10 hónapja #158921 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Nem vagyok nagy informatikus, ezért véleményeket várnék erre a gépre, hogy mennyire minősül jónak:

intel core i5-4460 3,2 GHz proci, nvidia geforce gtx 970, 8 gb ram

9 éve 10 hónapja #158922 Írta: DrGoodBad
Nem a wot a fo cel arra nekem ez is megfelelne ami benne van,koszi a segitseget,holnap megnezem nemetben is mit talalok,a parameterek erdekelnek,azt mar tudom DDR5 legyen legalabb,a RAM mennyire szamit,vagz semmi ertelme a 4 Gb-nek benne? A Bit is szamit ha jol tudom ezert nztem az r9-et az 256-os,de a proci kisebb frekin megy mint latom.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #158924 Írta: uuee
Megválaszolva: uuee

Nem a wot a fo cel arra nekem ez is megfelelne ami benne van,koszi a segitseget,holnap megnezem nemetben is mit talalok,a parameterek erdekelnek,azt mar tudom DDR5 legyen legalabb,a RAM mennyire szamit,vagz semmi ertelme a 4 Gb-nek benne? A Bit is szamit ha jol tudom ezert nztem az r9-et az 256-os,de a proci kisebb frekin megy mint latom.

Elsősorban ne paraméterekkel foglalkozz, inkább teszteket böngéssz (ha már paraméter, a legfontosabb ugye, hogy milyen GPU van a kártyán:P). A 4gb vram hasznos, de fullHD-ban azért többnyire megleszel enélkül.

jól hangzik. alaplap, táp?

9 éve 10 hónapja #158925 Írta: dobilaci

Akkor vedd a Radeon-t, itt egy teszt rola (osszehasonlitjak tobbek kozott a GTX 960-al is):

prohardver.hu/t...s.html

9 éve 10 hónapja #158926 Írta: dobilaci

Nem vagyok nagy informatikus, ezért véleményeket várnék erre a gépre, hogy mennyire minősül jónak:

Ezzel a komboval nem lesz gondod ha full HD-ban futtatod a WoT HD kliens verziojat. De ez igy nem gep, ahogy irtak is elottem.

Ja es meg annyi, hogy hazon, tapon ne sporolj, hagyd a noname szarokat a fenebe ha nem akarod, hogy valamelyik alkatresz ido elott elhalalozzon. :)

9 éve 10 hónapja #158949 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Indulásnak jó, mi lesz mellé? Alaplap, táp, hdd/ssd?

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.