Sziasztok szerintetek Is-2 t megéri megvenni? vagy inkább amx 13 57 gf? (amx kis csomagban)
Vagy ha van jobb 2000-7000 ft környékén milyen tankot vegyek ?
Sziasztok szerintetek Is-2 t megéri megvenni? vagy inkább amx 13 57 gf? (amx kis csomagban)
Nem tudom, hogy milyen tankokkal szoktál többet játszani.
Az IS-2 a komótos, 8-9-ben hátulról támogatós fajta.
A 13-57 meg a csata elején rohanós, aztán spot bokorban türelmes-türelmes és még mindig türelmes típus, amikor közel van hozzád egy tank 500-600 HP-n akkor kirohansz, beletárazol, és mész vissza bokorba/fedezékbe türelmes-türelmes-türelmes-kirohanós tank.
Az egyiknél nincs adrenalin, a másiknál meg ezerrel forr a véred, és nem mehetsz, már majdnem spotoltak, de nem mehetsz típusú játékstílus.
Élményfaktora a 13-57-nek nagyobb, de az IS-2-höz képest 84962384963246324-szer nehezebb vele jól játszani.
Ja, IS-2-höz kapsz alapban BIA-s legénységet, 13-57-hez nem.
Igen én ink med/heavy de megvan az amx 12 t is csak a med/heavy előnyben van és tényleg nem tudom melyik v vegyek e másikat ami nem limitált? sztd?
Köszönöm Nektek a kutyás rejtély megoldását .
Annyira nem vagyok rémesen fiatal, de nekem már kimaradt ez a sorozat, de Anyu emlékszik (mert nagyon tetszett neki egy szőke szereplő .)
igen, csak az amx 13 57gf 11 óráig az is-2 meg még 5 napig
Az attól függ hogy miért szeretnél prém tankot venni mik a szempontok, de az biztos hogy ebben az árkategóriában nem találsz más olyan tankot ami ilyen játékélményt nyújtana mint az AMX 13 57 GF.
IS2-re nem tudok mit mondani nincs meg és soha nem is veszem meg nem látom értelmét, gondolom hasonló a sima IS-hez kb ugyanúgy kell használni, ha az IS-t szeretted biztosan szeretni fogod ezt a tankot is.
Semmilyet. Ne vedd meg. Egyszer megvettem, de 4 skilles legénységgel is sz@r.
Felszerelésnek szellőzés, töltésgyorsító, fejlesztett célzórendszer. Az utóbbi mindenképpen, mert olyan lassan szűkül még azzal is, hogy az ellenfél beléd lő, újratölt és még egyszer beléd lő, mire te becélzod.
Amúgy én elsőre elitalakulatot tennék. Mostanában azt csinálom, hogy a parancsnoknak adok 6. érzéket, és amennyire tudom, szabad xp-ből húzom, hogy mihamarabb meglegyen. Utána pedig elitalakulat, a legénység többi tagjának pedig elsőként azt állítom be. Így viszonylag hamarabb lesz használható személyzet.
NEm roszabb mint az IS én pedig imádom az Is-t
Már nem annyira emlékszek rá, tudom, hogy papír szerint ugyanaz, de arra nem úgy emlékszem, mintha olyan ramaty lenne. Ez egyébként eleinte egész használható volt, de szerintem nerfelték, mert most már a használhatatlanságig rossz. Utálatos egy holmi, és nem csak az én saját véleményem ez.
NEm roszabb mint az IS én pedig imádom az Is-t
Már nem annyira emlékszek rá, tudom, hogy papír szerint ugyanaz, de arra nem úgy emlékszem, mintha olyan ramaty lenne. Ez egyébként eleinte egész használható volt, de szerintem nerfelték, mert most már a használhatatlanságig rossz. Utálatos egy holmi, és nem csak az én saját véleményem ez.
rendben még van 5 nap majd holnap kiporbálom haveromét azt meglátjuk de köszi a véleményt
Felszerelésnek szellőzés, töltésgyorsító, fejlesztett célzórendszer. Az utóbbi mindenképpen, mert olyan lassan szűkül még azzal is, hogy az ellenfél beléd lő, újratölt és még egyszer beléd lő, mire te becélzod.
Amúgy én elsőre elitalakulatot tennék. Mostanában azt csinálom, hogy a parancsnoknak adok 6. érzéket, és amennyire tudom, szabad xp-ből húzom, hogy mihamarabb meglegyen. Utána pedig elitalakulat, a legénység többi tagjának pedig elsőként azt állítom be. Így viszonylag hamarabb lesz használható személyzet.
Ez aztán hozzáértő tanács...
A tankot alapból BIA-s legénységgel kapod, de az általad felvázolt skillezés amugy is értelmetlen.
Szerintem 6.érzék meg javítás első körben, másodikban meg az ágyúkarakterisztikát javító skillek.
Battlefield 2D style