12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#11204Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
üdv
ajándék a 15. évfordulóra a WOT-tól
És nézd meg a többit is.Ezen a honlapon megtalálod a hírekben.
Lőj ki 30 tankot 24 óra alatt (7:00-7:00) •Csak normál (random) csatában
•Csak a Tier IV-es vagy nagyobb járművel végrehajtott kill-ek számítanak
•A küldetés naponta csak 1x teljesíthető
300.000 kredit
Last edit: 12 éve 1 hónapja by pitt600.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oddball321
Ha minden igaz, akkor a következő pach-ben nerfelik a superpershinget, amit
vissza lehet majd váltani aranyért is (ezt én is meg fogom tenni).
A kérdésem igazából az lenne, hogy Löve, vagy inkább T34 kerüljön a helyére. Nem igazán tudom eldönteni, ugyanis a löve ágyúja igazi precíz német, a T34-esé pedig egy vadállat, azt nem tudom, hogy meiket lehet jobban kihasználni és ezzel több pénzt keresni.
Személy szerint a T34-et ajánlom, kicsit lomha, meg lassan forog a torony, de az ágyúja talán a legjobb a prém tankok között. Nem bántam meg annak idején, hogy kihúztam az amcsi vonalat a T34-ig. A type a nyomába sem ér..
Hali. pár szót gondoltam beirok ide. nekem van lővém is meg t34-em is! Komolyan mondom kétségbe vagyok esve!!! már van mindegyikkel jó pár csatám. 4-5-6 száz. tehát van ismeretem a témában. de mostanában totál ki vagyok akadva ezek miatt:
Löve miért csak 300-400-at sebez amikor böven felrakjha tier 10-be. ráadásul ha távolrol lövök nem lövöm át öket ha meg közelröl akkor meg meghalok mert egy nyomorult papirtank mind a kettő.
T34-nek mindenki azt mondta hogy a tornyát nem lövi be senki. nem a lópikulát nem. mindenki szétkapja. épp csak a tornyomat dugtam ki 2 isu egyböl kiszedett! és nem egyszer volt ilyen!
Miért kell ilyen otvar szar prémtankokat csinálni?? miért nem lehet egy normál tank prém kiadását megvenni???
12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete#14526Írta: Carius1973
Megválaszolva: Carius1973
A löwe 105mm es ágyúja 320 320 420...mégis mit vársz tőle mennyit sebezzen??
Hát igen tier 9 10 ellen a Löwe ágyú nem éppen hatásos..nagyon kell tudni a weak pontokat lőni...ja és hát gold lőszer...az isu bl 10 es lövege pedig a löwénél komolyabb tornyokat is szétkap emiatt ne mérgelődj...
Egyébként nekem Tiger 2 öm van..és a Löwe ágyúja jobb nála pontosabb és nagyobb a pen..pedig a Tiger 2 top ágyú 9tier kwk 46 L68 105mm..
Jó én azt megértem! de!! a prémtank dolga lenne az hogy kredót hozzon! na de az hogy tier10-be mit csinálok azt már a fejlesztöket nem érdekli mi??? tegnap zsinorba volt olyan hogy 0 sebzéssel jöttem ki! egy e100-on 2 maus-on meg egy foxi-n mit lövök??? ráadásul ha kimegyek eléjük szétkapnak mint a kiskutya a lábtörlőt! én igazábol annak törném el a kezét aki engedi hogy az arty-kon és a spottereken kivül 2 szint +/- szinten betegyen ez a gyalázatos mm! 1 szint és kész!
hát ezzel a 2 szinttel feljebb tier játékkal mindenki nap mint nap találkozik..mármint aki tier 8 as tankkal nyomul legföljebb!!
A kérdéses tankokon lőheted a görgőt!! trackeled..akár többször is őket...és addig a top tier csapattársak szétkapják az említett tankokat...képzeld volt olyan ,hogy panther 2 el..lelőttem 2 er a maus láncát...aztán kapott egymás után 2db 1000 es sebzést két e 100 tól...én meg kaptam szépen a csata után az xp t a láncolásból adódó sebzés miatt...egyébként a seggüket is lőheted az is jó..persze ehhez szerencsésnek is kell lenni...mert ők beléd lőnek 2 3 at és véged...viszont a csapat ebből profitálhat..képzeld volt olyan ,hogy is 8al kellett spotolnom...kilőttek de a spotomból sebeztek 9kt a csapattársak!! szóval a csatában mindig találd meg azt a szitut ahol a legtöbbet tudsz tenni a győzelemért..ha az éppen scout ,mert low tier vagy..hát istenem..ettől szép ez a játék!!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...