Jelenleg 49 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 19 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 3 hónapja #277775 Írta: Steiner
Megválaszolva: Steiner

Sziasztok!

Chrysler-t érdemes megvenni? A páncélja elég meggyőzőnek tűnik számomra,az ágyúja elmegy de vmiért egyáltalán nem látok belőle a csatákban. Tudom,hogy most nincs a prém shopban de ha lesz ,érdemes megvenni? :dry:

Ui : a Jagdtiger (H) -ról esetleg van bárkinek infója? Nagy csend van róla mióta szupertesztre került :cry2: :unsure:

Ha balanszolják a tierlimites jagdtiger 8.8-at akkor lesz belőle jagdtiger h szerintem, ne várd mert nem rakják be.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 3 hónapja #277777 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Sziasztok!

Chrysler-t érdemes megvenni? A páncélja elég meggyőzőnek tűnik számomra,az ágyúja elmegy de vmiért egyáltalán nem látok belőle a csatákban. Tudom,hogy most nincs a prém shopban de ha lesz ,érdemes megvenni? :dry:

Elég mozgékony is, de - nekem legalább is - nincs igazi fun faktora.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

7 éve 3 hónapja #277785 Írta: Athelgard
Megválaszolva: Athelgard
Sziasztok!
Valami csoda folytán kaptam a WG-tő egy 30%-os kupont, és szeretnék valamilyen prém vasat venni. A Pudellel szemezgetek, illetve az amerika t8-as light prémiummal. Habár tudom, hogy ég és föld a két jármű, de jó lenne mégis valami tanács. A Pudellel biztos menne a játék, de a T92 Liht-tól egy kicsit félek. Köszi a válaszokat előre is.

7 éve 3 hónapja #277787 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Sziasztok!
Valami csoda folytán kaptam a WG-tő egy 30%-os kupont, és szeretnék valamilyen prém vasat venni. A Pudellel szemezgetek, illetve az amerika t8-as light prémiummal. Habár tudom, hogy ég és föld a két jármű, de jó lenne mégis valami tanács. A Pudellel biztos menne a játék, de a T92 Liht-tól egy kicsit félek. Köszi a válaszokat előre is.

A konkrét tankokkal sajnos nincs tapasztalatom, de korábban hasonló kuponnal én a WZ TD-n és a Revo-n gondolkoztam a netto bevételek miatt.

7 éve 3 hónapja #277799 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

Sziasztok!

Fiam is kapott 30%-os kupont és neki megvettem a Pudelt, szereti, én is mentem vele pár kört, nem rossz tank, meglepően jól müködik a páncélja a 6osok és annál kisebbek ellen és igazán olcsó volt az árengedménnyel. DE pl. egy T-34-85M szerintem jobb tank a Pudelnél és arra a 30%-os, tier 6-os tankokra szóló kedvezmény sokszor elérhető az akciós leárazások során (mondjuk épp ezen a hétvégén), ezzel szemben a tier 8-as tankokra legfeljebb 15%-ot szoktak adni, így a 30%-os kuponnal sokkal jobb áron tudsz megvenni egy tier 8-as tankot, mint egyébként.

7 éve 3 hónapja #277810 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok!

Ui : a Jagdtiger (H) -ról esetleg van bárkinek infója? Nagy csend van róla mióta szupertesztre került :cry2: :unsure:

Ha balanszolják a tierlimites jagdtiger 8.8-at akkor lesz belőle jagdtiger h szerintem, ne várd mert nem rakják be.

Akkor nagyon várom azt a híres balanszot,csak legyen úgy! B)

7 éve 3 hónapja #277811 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
nem jó a logikátok....
tier 6 és tier 7 re a wg mindig 30%os kedvezményt ad leárazáskor...legalább tier 8asra érdemes ellőni a 30as kupont, mert általában csak15%ot akcióznak. t8 prémtank vagy gold. t6-7 re pazarlás, de ti tudjátok ;)

7 éve 3 hónapja #277812 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna

nem jó a logikátok....
tier 6 és tier 7 re a wg mindig 30%os kedvezményt ad leárazáskor...legalább tier 8asra érdemes ellőni a 30as kupont, mert általában csak15%ot akcióznak. t8 prémtank vagy gold. t6-7 re pazarlás, de ti tudjátok ;)

Biza ott a pont!

Csak ezek a zsidó WG-sek annak ellenére, hogy adnak erősen limitálnak is.

Én is kaptam, még 2 nap van hátra. De a régi tanokon kívül csak prémium napokra használhatom fel.

Nem jó arany vásárlásra (pedig kellene). Nem jó arany és prémium nap kombinációra. Illetve az amúgy akciós új tankokra sem.

7 éve 3 hónapja #277821 Írta: FleiszG
Megválaszolva: FleiszG

nem jó a logikátok....

Biza ott a pont!

Csak ezek a zsidó WG-sek annak ellenére, hogy adnak erősen limitálnak is.

Én is kaptam, még 2 nap van hátra. De a régi tanokon kívül csak prémium napokra használhatom fel.

Nem jó arany vásárlásra (pedig kellene). Nem jó arany és prémium nap kombinációra. Illetve az amúgy akciós új tankokra sem.

Ha van vásárolt T8 tankod akkor ha újra megveszed a 30% kedvezménnyel akkor aranyat fogsz kapni.
Legalábbis én a 2. Rudy után aranyat kaptam, szvvsz működik a kuponnal is, és így lehet aranyat olcsón venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #277823 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Udv!

Miert felsz a T92 light-tol? Nekem megvan es bar nem vagyok vele olyan jo en szoktam vele elvezni a jatekot, szerintem eleg jo kis spotter tank, jo latotav, mobilis , agyu is rendben van es az alca se tunik rossznak nekem... En funra vettem na meg kampanyra es meg is felel ezeknek a celoknak es azt is mondhatom, hogy azert keresni is lehet vele(persze nem egy aranybanya, de turheto csak kreditfarmra ne ezt vedd azert). En orulok, hogy anno megvettem. :)

7 éve 3 hónapja #277842 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78

nem jó a logikátok....

Csak részben igaz amit leírsz, az igaz, hogy a tier 8-ra soha sincs 30%-os engedmény, míg a 6-osokra rendszeresen ad 30%-os kedvezményt a WG én is ezért írtam, hogy érdemes meggondolni a 8-as tank vásárlását. VISZONT abban tévedsz, hogy minden 6-osra ad a WG 30% kedvezményt, mert a Pudelra nem vonatkozik a 30%-os kedvezmény (pl a hétvégi akcióban sem volt benne) ráadásul a kérdező fórumtárs éppen a Pudelről kérdezett infókat, hogy érdemes-e megvenni, és bizony a Pudelt 30%-os kedvezménnyel nem igazán lehet máshogy megvenni, csak 30%-os kuponnal. Szóval szerintem a Pudel esetében jó a logikám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja #278218 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Eltelt már egy kis idő a bevezetése óta és érdekelne a véleményetek, hogy érdemes e megvenni ezt a Progetto M35 mod 46 Standard névre hallgató pixelhalmazt?
Látom elég szenvedős, ezért nem tervezem húzni az olasz ágat. Csak fun célokra kellene, meg azért, hogy legyen egy olasz is. Na meg kipróbálni a sajátos töltőrendszert. De, ha nagyon gatya, akkor inkább nem kell.

7 éve 3 hónapja #278222 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem a Spagetto jelenleg a legerősebb 8-as prém med.

Hogy miért? Gyakorlatilag az ágyúja és a töltési mechanizmusa miatt.

Ok, papír. ( Melyik másik nyolcas med nem az ? Esetleg némelyik tornya néha pattint, ha valaki autoaimmal basztatja. )

A lényeg viszont az ágyú. Ha nem használja ki a "táras" voltát, akkor remekül csipeget ( és elfogadható idő alatt újratölti a kilőtt lőszert, ezt a francia vetélytársak se csinálják utána), ráadásul gyorsan szűkül a rohadék és átlő mindent (ezt ellenfélként mondom) ... ha pedig lát egy olyan ellenfelet, amit ki tud nyírni egy tárból akkor rámegy és kitáraz.

Szóval erős "meta" tank, különösen ha olyan játékmódokban tarolhat ahol csak nyolcasok vannak rajta kívül. ( Miért, melyik nyolcas szeret tierX-ben játszani...)

Lényeg hogy én erősen ajánlottnak mondanám jelenleg ezt a tankot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Balista1

7 éve 3 hónapja #278246 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Szerintem a Spagetto jelenleg a legerősebb 8-as prém med.

Hogy miért? Gyakorlatilag az ágyúja és a töltési mechanizmusa miatt.

Ok, papír. ( Melyik másik nyolcas med nem az ? Esetleg némelyik tornya néha pattint, ha valaki autoaimmal basztatja. )

A lényeg viszont az ágyú. Ha nem használja ki a "táras" voltát, akkor remekül csipeget ( és elfogadható idő alatt újratölti a kilőtt lőszert, ezt a francia vetélytársak se csinálják utána), ráadásul gyorsan szűkül a rohadék és átlő mindent (ezt ellenfélként mondom) ... ha pedig lát egy olyan ellenfelet, amit ki tud nyírni egy tárból akkor rámegy és kitáraz.

Szóval erős "meta" tank, különösen ha olyan játékmódokban tarolhat ahol csak nyolcasok vannak rajta kívül. ( Miért, melyik nyolcas szeret tierX-ben játszani...)

Lényeg hogy én erősen ajánlottnak mondanám jelenleg ezt a tankot!

Momentán azt, hogy a legerősebb MED vitatnám, de mindenképpen jó tank. Én Ezt és a Lorr 40t-t használtam főleg a Frontline-ban, szépen lehetett vele keresni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

7 éve 3 hónapja #278311 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics

azt, hogy a legerősebb MED vitatnám,

Kíváncsivá tettél: melyiket tartod jobbnak nála?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 órája 14 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.