Ez egy olyan kérdés volt, mintha azt tennéd fel: "Sólyom, vagy strucc?"
Mindkettő madár, mindkettő tojást tojik, de és és föld a kettő.
Akkor úgy kérdezem, hogy szeretem mind2 stílust de melyik éri meg jobban ár/értek arányban
Egyik sem. Ha prem light-ot akarsz akkor varj a fekete bulldog-ra. Heavy-bol vannak sokkal jobb lehetosegek: Defender, Patriot, Lowe, AMX (kb ebben a sorrenben).
Akkor úgy kérdezem, hogy szeretem mind2 stílust de melyik éri meg jobban ár/értek arányban
Egyik sem. Ha prem light-ot akarsz akkor varj a fekete bulldog-ra. Heavy-bol vannak sokkal jobb lehetosegek: Defender, Patriot, Lowe, AMX (kb ebben a sorrenben).
Persze ez csak sziguran az en egyeni velemenyem.
Ha light és nem ragaszkodsz a tier8-hoz, elég faxa kis tank a Type64 is. Én űberbéna light tankos vagyok, szinte csak a fejlesztések miatt játszottam velük, de vesszek meg ha nem élvezet vele a játék. Valamelyik nap csináltam vele egy 13600 wn8-as, nagykaliberes menetet. Na jó.. van insta halál is de az a hiányzó light rutinnak tudható be.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: johnredford
Ha light és nem ragaszkodsz a tier8-hoz, elég faxa kis tank a Type64 is. Én űberbéna light tankos vagyok, szinte csak a fejlesztések miatt játszottam velük, de vesszek meg ha nem élvezet vele a játék. Valamelyik nap csináltam vele egy 13600 wn8-as, nagykaliberes menetet. Na jó.. van insta halál is de az a hiányzó light rutinnak tudható be.
Tier 8-rol volt szo szerintem. Ha kisebb tierek is szoba johetnek akkor termeszetesen a Type 64 is ajanlhato!
Tier 8-rol volt szo szerintem. Ha kisebb tierek is szoba johetnek akkor termeszetesen a Type 64 is ajanlhato!
Bocs! Igazából Hun_Vargs-nak szántam, csak elvesztem az idézetek tengerében...
laza 2 év téli álom után elkezdtem ismét wotozgatni, meglepetésemre hullott egy 20% - os kupon. (Ilyenek csak úgy potyognak?) Csak 6 napig lehet felhasználni, elgondolkodtam egy "olcsóbb" prém tank vételén szigorúan kreditfarmra, meg ha lehet élvezhető legyen a játék vele. Inkább a medes stílus jön be.
A jelenlegi medes felhozatalból érdemes elgondolkodni valamelyiken? Az FV4202 - szimpinek tűnik, kérdés lehet-e mit kezdeni vele T10 - ben? A másik még az M10, csak annak meg gondolom kisebb a bevétele.
Ha Panther/M10-re gondoltál, akkor egyszerű a történet: ha bírod a kis sebzésű tankokat, megy velük a játék, akkor kiváló választás, jelenleg nagyon pöpec, tierlimites járgány. Lehet rosszabbul keres, viszont nem lát +2 tier meccseket, kevesebb a szpás vele. Utóbbi évek legjobb vétele nálam, de azért nézz pár videót róla, nem mindenkinek fekszik a 130-as alfa. FV-hez nem tudok hozzászólni.
Szerintem nem rossz járgány az FV, el lehet vele lövöldözni, sok mindent bevisz, elég jó pen-je van már az alap lőszernek is. Azt hiszem 230mm körül, de a puskának nincs valami nagy megállító ereje. Az álcája is jó, meg néha a torony is pattintgat, ha tudsz med-ezni akkor el lehet vele lenni,
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...