Szia Colin95!
A Löwe nem rossz választás, bár a nehezekre most rájár a rúd.
Az svéd legénység kompatibilitás problémák miatt, szerintem felejtős.
Az STG engem nem győzött meg.
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a mostani MM a 8-asoknak nem a legjobb.
Goldozni, meg senki nem szeret prémsárkányban.
Szia caravan!
Én is kaptam az is6-hoz 20%-ost, de kihagytam.
Nem tudom, hogy szolgáltam rá, de azt írták:
Mivel szeretek az is3-al játszani, ez a nekem való jármű! (jót nevettem!)
Last edit: 8 éve 1 hete by Zoleeka.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: caravan, MegaJani
Grossstraktort vett valaki ma? Kici-óccó!
Szemezek vele egy ideje már, de nem merem megvenni....
Amcsi szerón játszom így nem tudom megvenni, de ennyit szerintem megér. Max lesz egy kb 1500 Ft-os garázstölteléked. Annyira ritka tank, hogy szerintem megéri.
Írják, hogy gyenge a pen, de már nem járnak tier 5-be a hármasok. Én is elgondolkodtam, hogy ellövöm rá a kupont, mert arany is kéne, low tier arcoskodó tankot meg régóta szeretnék levezetőnek. Jól hangzik, hogy 6 személyes, bármilyen csávót képez szemben pl a pz s35-tel. Goldozni elvileg csak tier 4-től kell vele. Sebessége videóról nézve állat. 12 fok a lövegsüllyedése, ez sem akármi. Csak ijesztő a semmi páncél, kigurulásnál összezúznak kb a társaid, meg mivan ha megtosz az arty.
Valaki nyilatkozhatna akinek megvan, de nem csak gyűjteményként.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Szia Colin95!
A Löwe nem rossz választás, bár a nehezekre most rájár a rúd.
Az svéd legénység kompatibilitás problémák miatt, szerintem felejtős.
Az STG engem nem győzött meg.
Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a mostani MM a 8-asoknak nem a legjobb.
Goldozni, meg senki nem szeret prémsárkányban.
Nekem a lowe megvan nem rossz de kellene egy masik mint irtam elorebb.
A 8asokat ugye elegge feldobalja 10be igy akkor sved a jobb nem? Atutese szinte annak van gold nelkul. Meg most a kredit farmolasrol van szo...
Van valakinek STG Guardja és Revelorise-je is? Mindkettő 390-es alfás. Mik a tapasztalatai, a gyakorlatban melyik a jobb és mivel (pro, kontra). Tanks.gg-t nézegettem, szóval a gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Gyakorlatban majdnem egyformák, de most, hogy mentem az stg-vel pár kört, inkább stg.
A töltésidő elenyésző a kettő között (kempelésnél(bocsánat másodvonalbeli szupportként)nem számít), viszont az stg mellett az átütés, a pontosság, és a keményebb torony szól.
Hiába 10fok a revó lövegsüllyedése, ha papír a torony.
Mobilitásban kb. egyformák..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, MegaJani
Valami harmadik csatám vele. Sajnos egy hulladék maga a tank. Jó MM kell hozzá. Papír és hatalmas, goldozni kell vele és lassan tölt. Occó húsnak híg a leve.
http://kephost.com/image/BO60
Last edit: 8 éve 1 hete by KDenes.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74, johnredford
Szívből ajánlom ezt a tankot, igazán kár lenne kihagyni!
A löveg a lényeg, és a megfelelő lőszer, ha megfogadod a tanácsomat akkor sima lőszert nem is töltesz bele, hanem jó sok repesz-rombolót amennyit nem szégyellsz.
Hogy miért is? 43/110 a sima lőszer átütés/sebzése, míg a repesz-rombolóé 38/175. Ha kiszámolod akkor rájöhetsz, hogy 5 mm-es átütést feláldozol hatvanöttel több sebzésre, így 1-3 lövéssel általában sikerül kiszedni az ellenfelet, aki a csöve elé kerül
Néhány arany lőszert is lehet bele venni, ha minden kötél szakad, de én eddig kb 2 meccsen ha használtam őket, arany nélkül simán meg lehet lenni vele.
A tankról még néhány szót: ahhoz képest, hogy nagy böhöm, meglepően jól gyorsul.
Sajnos páncéljára nem lehet számítani, kb mindenki mindenhol átüti, ezt azért kompenzálja valamelyest a 320 hp-ja.
Röviden ennyi, a döntés a tiéd.
Last edit: 8 éve 1 hete by nagyvad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucimiento, Jocek89
Én is kivettem pár dolgot a képről, nehogy BÁRMI is kiderüljön, hogy ki mikor mit csinált a játékban .
Így tuti nem tudhatja senk még azt sem, hogy milyen csata modban csináltam. Mennyit kerestem. Kik ellen mentem. Mivel lőttem, hányadik sikertelen csata után nyertem egyet. "mennyi lett a WN8"
Csak a tömör lényeg
SZERK: BAsszus, rajta maradt, hogy normál csatában és szakaszban voltam !!!!
Valami harmadik csatám vele. Sajnos egy hulladék maga a tank. Jó MM kell hozzá. Papír és hatalmas, goldozni kell vele és lassan tölt. Occó húsnak híg a leve.
http://kephost.com/image/BO60
Last edit: 8 éve 1 hete by phurges00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, 8baca0273304948c7e15351f4f810e16, BiO_rOo_BOT, Ergil, bogehu, Okynawa, porter, Sztyopa, csuzda, Tomat, MegaJani, bigimiHUN
A reggeli "ébresztő" hiányában sima ügy ilyen baromságokat produkálni. De remélem a mögöttes gondolat is érthető. Ezek a kivágott, retusált, egy-egy részletet kiragadó képek nekem valamiért továbbra sem szimpatikusak...
Sem az időt nem éri meg szerkeszteni, sem bujkálni. Úgy is moderálva lesz, aki a másikat indokolatlanul elkezdi osztani mondjuk a statja miatt. Szóval nyugodtan lehet teljes képeket feldobni. Talán hitelesebb is.
Meg különben is, nem az a lényeg, hogy nagy legyen a WN8, hanem , hogy ne legyen kicsi
Last edit: 8 éve 1 hete by phurges00.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Okynawa, MegaJani, ttaamm74, bigimiHUN
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...