Jelenleg 108 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Brit harckocsik

10 éve 2 hete #146963 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Morphelo nagyon szépen összefoglaltad... ha az ágyú a szar alapon tényleg úgy működne ahogy az fel van tüntetve a statokon egy szavam nem lenne...
Lenne egy medicore tank és pakk.Ehelyett stabilabb sebzést kapok egy T44-ben vagy hasonló 175 pen ágyúkból tier 8-ban :(

Annak az ágyúnka az a baja, hogy 150 alfa nem sok midnenkit ijeszt meg. Bemnetem vele t10-be, campelek, jön a t62 belelövök kettőt kb 300 hp-ja ment le. Le se szarta aztán fedezékbe vonult, egyszer vissza is lőtt. Tehát sokkal jobban járt. Gyűjtsd a freet mert nem leht bírni idegekkel egy idő után t10-ben egy tog II ágyúval...

szerintem naponta leszorzózni nem annyira idegölő, folyamatosan játszani vele viszont valóban az, a top ágyúval nem lesz gond átütés terén

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #147356 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0
Játszok most a küldi miatt pár napja a Centurionnal. Igyekszem betartani a tanácsokat amiket írtatok, de ez még mindig egy fos. Elgondolkoztam, hogy miben jó ez? Aztán végigvettem a tulajdonságait és rájöttem hogy semmiben. Lassú, nagy, papír, a híres toronypáncéljából egy 6os tank viccet csinál. Tűzereje nincsen. Camoja nincsen. Nem kifejezetten pontos. Mije van? Gundep? egész jó a torony még így is trágya. Pen: 223, nem kiemelkedő a szinten, csak a medek között, de a hátrányai miatt kitörölhetem a seggemet vele.
Lehet bennem van a hiba, de magyarázzátok el nekem légyszíves hogy miért mondják sokan jónak ezt?

10 éve 2 hete #147361 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Pénteken T57 heavyvel rányomtam egy clipet egy centurion mk1-re, csapattársam Type61-ből egyet. Én lőttem 3 lepattanót és egy mellét, a type61-es egy lepattanót... Na mondom hirtelen EXTRÉM király lett a front testpáncél a centurionon ? B)

10 éve 2 hete #147366 Írta: viktor9421

Játszok most a küldi miatt pár napja a Centurionnal. Igyekszem betartani a tanácsokat amiket írtatok, de ez még mindig egy fos. Elgondolkoztam, hogy miben jó ez? Aztán végigvettem a tulajdonságait és rájöttem hogy semmiben. Lassú, nagy, papír, a híres toronypáncéljából egy 6os tank viccet csinál. Tűzereje nincsen. Camoja nincsen. Nem kifejezetten pontos. Mije van? Gundep? egész jó a torony még így is trágya. Pen: 223, nem kiemelkedő a szinten, csak a medek között, de a hátrányai miatt kitörölhetem a seggemet vele.
Lehet bennem van a hiba, de magyarázzátok el nekem légyszíves hogy miért mondják sokan jónak ezt?

226mm átütést kap, ami az egyik legjobb a szintjén a nem TD tankok közül, az átütés, troll torony és csőlehajlás triót kell vele kihasználni, más előnye nem igazán van

amúgy nekem ez az egyetlen tier 8 med tankom (STA-1-et ismerős accján játszottam már), de ha mindenki szerint ez az egyik legrosszabb akkor kíváncsian várom a többit mert nekem ez is kifejezetten tetszik

10 éve 2 hete #147367 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

226mm átütést kap, ami az egyik legjobb a szintjén a nem TD tankok közül, az átütés, troll torony és csőlehajlás triót kell vele kihasználni, más előnye nem igazán van

amúgy nekem ez az egyetlen tier 8 med tankom (STA-1-et ismerős accján játszottam már), de ha mindenki szerint ez az egyik legrosszabb akkor kíváncsian várom a többit mert nekem ez is kifejezetten tetszik

Nálam a troll torony inkább negatív kijelentés, mert visszafelé sül el...
Fcm nekem mediumnak számít és azzal röhögve összelövöm azt, amit ezzel csak úgy tudom hogy kiköpöm a tüdőmet.

10 éve 2 hete #147409 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Randomra szerintem Pershing az egyik legjobb választás, vagy 416, ha nem zavarnak egyes hátrányai. STA-1 sem rossz(meg mielőtt írnátok), de az a gond vele, hogy szinte semmi páncélja nincs, cserébe átlagos sebességgel bír. T-44 ha kapna valami értelmesebb pent, akkor jó lehetne(full golddal viszont üt). T-54Lt ugye light MM-et kap, annak ellenére, hogy félig-meddig inkább med. Panther II fos a motor elvétele óta, Indien lassan céloz, átütést leszámítva az amcsi mindent jobban tud. T69 csak golddal használható, T-34-2-ről nem beszélek, Cent :sick: , több nemigen van normálok közül.

10 éve 2 hete #147425 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Randomra szerintem Pershing az egyik legjobb választás, vagy 416, ha nem zavarnak egyes hátrányai. STA-1 sem rossz(meg mielőtt írnátok), de az a gond vele, hogy szinte semmi páncélja nincs, cserébe átlagos sebességgel bír. T-44 ha kapna valami értelmesebb pent, akkor jó lehetne(full golddal viszont üt). T-54Lt ugye light MM-et kap, annak ellenére, hogy félig-meddig inkább med. Panther II fos a motor elvétele óta, Indien lassan céloz, átütést leszámítva az amcsi mindent jobban tud. T69 csak golddal használható, T-34-2-ről nem beszélek, Cent :sick: , több nemigen van normálok közül.

A Panther II-vel mi a baj? A hp/t aránya olyan mint a Panther 88-nak, és az szerintem elég egy snipernek.

10 éve 1 hete #147450 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

A Panther II-vel mi a baj? A hp/t aránya olyan mint a Panther 88-nak, és az szerintem elég egy snipernek.

A sniper szóval van a baj!
Amelyik tank csak ezt tudja, az kb. free frag.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gyula

10 éve 1 hete #147452 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nagyjából. Nekem van 8.8-am bár Panther II-m nincs és azért a 8.8 játszható, de a Panther II-t kevesen szeretik igazán, de cserébe sokan utálják. Majd meglátjuk:D

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #147509 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Hiába lehet élvezetes(én valszeg szeretném) a P2, de nem jó tank. Miért?
•eléggé nagy
•fos álca
•1-2 T6-7 tankot ugyan tud pattintani(150mm effektív, ha jól emlékszem), de közel sem kemény
•amilyen nagy, olyan lomha is
•sebzése is csak átlag körüli
•gundepje sem kiemelkedő
•nagy látótáv, de pl Pershingnek is ennyi, csak jobb álcával
•átütése eléggé régen, STA-1, Cent és társai megjelenése előtt nagyon jónak számított T8 mezőnyben, de mára elavult
•legalább pontos
•ugyan még ma is megállja a helyét, de vannak tőle jobbak is. Ez inkább egy átmenet a Panther(fos), és az E-50(random királyai) fivérek között. Átlagos(vagy alatti) mindenben, és ha pl gyorsabb lenne, jobban fordulna, mindjárt megtáltosodna.

10 éve 1 hete #147513 Írta: gyula
Megválaszolva: gyula

Valami ilyenre gondoltak, csak jobban :-). Én is most tanulom ezért elnézést a rossz példáért, ez van
wotreplays.eu/u...371945

10 éve 1 hete #147676 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Centurion nagyon jó dombos pályán Tier 7-9 ellen, arty nélkül. Lehetőleg úgy, hogy vissza tudj húzódni lövés után. Ha mondjuk egy IS3 le akar támadni. A nagyobb pen miatt szerencsére nem kell nagyon célozni. Nem érdemes távolról lődözni vele, mert tényleg trollkodik az ágyú. Lehet, nem azt modnom, hogy lehetetlen, csak amikor éppen csak egy bubi látszik ki olyan 150-200 méterről, ezzel az ágyúval 4-ből 1 alkalommal találod el. Erre pedig nincs idő.

Érdemes a heavykkel együtt menni, de csak dombos részen. Amíg őket lövik, te szépen szurkálhatod őket.
T54, type59 formájú tankokat kerülni, mint a tüzet, mert 10-ből 8 letámad. Tornyot lehet használni akár T9 td-k ellen is, ha szerencséd van nem lövik el a torony legszéleit, illetve a ágyú fölötti döntött részt (az sajna olyan 180mm fölött wekaspot).

Mióta rammert, célzásgyorsítót, vstabot használok, azóta elég jó kis kapáslövésekre képes. Úgyhogy én mindenkinek ezt a setupot ajánlom.

Érdemes bemenni vele, 2. vonalra, esetleg előrébb (csak dombos pályán, és ha látszik, hogy nem öngyilkosság), hogy ki tudd pumpálni a megfelelő sebzést a kis alfa miatt.

Nincs páncélja a torony alatt (minden átüti), úgyhogy csak az pattan akinek véletlenül a torony felé trollkodott a lövése.

Továbbra is azt modnom, hogy nem jó tank, de élvezhető ha a feltételek adottak.

Panther II. Teljesen jó T9-10-ben is. Jobb, mint a centurion.
Nekem az ágyúja tetszik. Pontos, oda lő ahova kell, nem trollkodik és eszméletlenül lődöz mozgás közben. Néha már én is röhögök. Mines-on míg mentem fel a dombhoz 2 alkalommal és eltaláltam mozgásból a lightokat.
Lassúnak lassú, úgyhogy gondold át, hova mész, mert menekülés szinte kizárt. BIA még nincs az embereimen sajnos csak most fejlődik a 2. skill, de így is 6.3 sec alatt tölt.
Páncél nincs, úgyhogy szinte mindenki beüt olyan 175 mm felett, szinte bárhol. Sidescrape T6-T7 ellen viszont tökéletes.
Én ezzel kicsit óvatosabb vagyok, mint a centurionnal, mert ha nem spotolnak fel nagyon gyorsan tud sebzés kipumpálni.
Szerencsére az AP is simán viszi az E100 oldalát úgyhogy, goldot ritkán veszek elő.

Panther II-t én csak ajánlani tudom. Szerintem elég jó randomra. Úgy gondolom elég jól felkészít az E50-re.

Most fejlesztem mindkettőt, úgyhogy aktuális info a részemről. Lenne valakinek kérdése szívesen segítek ezzel kapcsolatosan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: colmancer

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #147685 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
A Centurion-nal mostanában játszottam, a Pantherrel korábban. Valószínűleg a játékstílusom változott de nekem jobban fekszik a brit.
Én abban látom a különbséget, hogy a mostani meta-ba jobban beleillik a domb mögött bújkáló, néha toronnyal pattintó stílus (lásd CDC és más puha tankok) ami a centurion stílusa.
Amikor még csak 3 nemzet volt a játékban, a Pantert jobban bejött, mert többet tudtam vele pattintani és kevesebb hasonló ágyú volt a játékban. Azóta bent van több nemzet is no meg a light tankok, akik hasonló sebzést lőnek, hasonló pontossággal.
Nekem az E50-ig eljutni szenvedés volt (csak idén fejeztem be - kicsit olyan érzésem volt, hogy mintha eljárt volan felette az idő - vagy inkább csak elszoktam volna tőle). E50-nél végre érzem, hogy a páncéllal már tudok pattintani (egy kis német életérzés).
Az ágyút nem éreztem pontatlanabbnak, a nagyobb átütés számomra kompenzálja a pontosság különbséget.

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #147872 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo
Megvettem a 7/1-et. Még stock, de nem látom, mitől lesz ez használható tank. Így érzésre ugyan az a szar centurion, amit tier 8-ban is utáltam, csak egy tierrel feljebb. Valami biztató?

Edit: Ebből rage-sell lesz a sima centurion után megint.

10 éve 1 hete #147874 Írta: viktor9421

Megvettem a 7/1-et. Még stock, de nem látom, mitől lesz ez használható tank. Így érzésre ugyan az a szar centurion, amit tier 8-ban is utáltam, csak egy tierrel feljebb. Valami biztató?

Edit: Ebből rage-sell lesz a sima centurion után megint.

amíg a kis ágyút használod addig DPM machine a tank, ill. permatrackelni tudod a tankokat (4,81 sec töltés a type B ágyúval ha van felszerelésed), az átütés többnyire elég lesz, illetve ezzel is tornyozni kell

kimaxolva lesz igazán jó majd az átütés, sebzés, csőlehajlás és toronypáncél miatt, nekem az első tier 9 tankom, de nekem nagyon bejön, amíg a kis ágyút használod addig nagyon ajánlott a szakasztárs ;)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 40 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 12 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.