A Vickers MBT a Centurionok és a Chiefrain evolúciójának egy magasabb fokán áll már. Végül dobták, mert túl modern lenne már, hiszen ez egy '70-es évek béli tank lenne.
Action X Centurion egy oldalhajtása a brit tanktervezésnek, ami azért különleges, mert ő az első és egyetlen olyan brit tank, aminek a tornya egy darabból áll (magyarul öntött, mint a T-55 és a többi orosz csodának).
A Vickers MBT fejlesztése az 1960-as évek elején kezdődött, és 1963-ban állt szolgálatba, szóval bőven belefér a WoT kereteibe. Olyan hű de kimagaslót nem nyújtana, körülbelül ugyan olyan lenne vele a játék mint a most játékban lévő Centurion 7/1-gyel. Simán bekerülhetne, nem túl modern, vagy túl erős.
Valószínűleg azért nem ő lett a Centurion fejlesztés vége, mert voltak a Vickers MBT prototípusok és fejlesztések pl. a 'Vickers 45569', amikből ki lehetne hozni mondjuk egy alternatív brit közepes ágat, illetve lehetnének még a brit könnyű vonal végei is, ergó még szükség lehet rá máshol. Majd valamikor a távoli jövőben meglátjuk.
Bővebb infó: ftr.wot-news.co...-line/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: OdinHUN
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete#61790Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
Szerintetek, melyik a valósabb, hogy megkapják az FV4202 tulajok prem tanknak vagy csak kapnak valami kárpótlást? Ahogy hallottam olyan december körül lesz a csere, addig ki tudnám még fejleszteni ha kicsit szűkösen is.
Szerintetek, melyik a valósabb, hogy megkapják az FV4202 tulajok prem tanknak vagy csak kapnak valami kárpótlást? Ahogy hallottam olyan december körül lesz a csere, addig ki tudnám még fejleszteni ha kicsit szűkösen is.
Rosszul gondolom, hogy akinek garázsban áll az Fv4202, az megkapja az új X-est helyette???
Ezt most a prémiummá válástól függetlenül kérdeztem.
Bár nem sok esélyem van eljutni odáig az év végére...
Rosszul gondolom, hogy akinek garázsban áll az Fv4202, az megkapja az új X-est helyette???
Én úgy tudom, hogy megkapja az új tízest. Mint minden ilyen esetben. Miért hol jársz az ágon. Én most fejlesztem a cent 7/1-et még kell 90k xp. D beterveztem napi kb 10k xp rá.
az érkező ág valószínűleg könnyű és közepes tankokkal kezdődik, olyan tankokkal mint az M2A4 Light tank, az M3 Grant és egy brit Sherman variáns. Ezt követően tier 6-ban a Sherman Firefly még közepes tank, majd tier 7-től tier 10-ig érkeznek az új tornyos TD-k. Persze ez még csak terv, szóval változhat.
Én úgy tudom, hogy megkapja az új tízest. Mint minden ilyen esetben. Miért hol jársz az ágon. Én most fejlesztem a cent 7/1-et még kell 90k xp. D beterveztem napi kb 10k xp rá.
Sajnos még csak a Comet felénél járok. 50e XP kell a Centurion I-ig. Igazából a napi 12-16 csatámmal van a gond. Nyilván nem fogok csak angol med ágat vinni. Kell farmolni, fun-olni, grindelni mást is. De nem üldöz a tatár, ráérek.
az érkező ág valószínűleg könnyű és közepes tankokkal kezdődik, olyan tankokkal mint az M2A4 Light tank, az M3 Grant és egy brit Sherman variáns. Ezt követően tier 6-ban a Sherman Firefly még közepes tank, majd tier 7-től tier 10-ig érkeznek az új tornyos TD-k. Persze ez még csak terv, szóval változhat.
Én is ritkán játszok többet. De tetszik az ág és ha van esély egy prem tankra ingyen akkor megpróbálom. Sem a fiókom nem prem sem tankom sincs. De most nekem nincs másik fontos ág. Talán a T62A/Obj140. De jobban izgat ez a vonal.
Kalkulálok én is, hogy a Centek mellet még farmolnom is kell majd, hogy meg tudjam venni az FV-t. Arra meg ott a Tigris. Necces lesz de ha tényleg decemberben jön akkor sikerülhet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...