2 barátom fiókján ki tudtam jó sok 10-es gépet próbálni, a td-k se maradtak ki.
Wt e100-on kívül mindennel játszottam.
Az biztos, hogy ha most akarnék 10-es td-t, akkor az object 263 felé venném az irányt. Ha az nem lehet, akkor talán T110E3- csak ott meg horror maga az ág.
Amiket semmikép sem ajánlanék az a jagde100, és az obj 268. Jagde100 számomra egy kínlódás volt. Objectel azért sebeztem szépeket, tank ász is lett, de játékélményben messze alul marad a másik orosz 10-es td-vel szemben.
JagdE100 egyedül akkor jó, ha csak egy-két T10 van, mert akkor ha talál egy jó hulldown helyet, kevés dolog robbantja ki onnan.
T10-ben viszont már átlövik, a páncél csak hátráltatja.
Borsigot személy szerint utáltam a bokorban ülés miatt. Bár nem feltétlenül kell rám hallgatni, mert mostanában semmilyen TD-t nem szeretek az E25-n kívül.
Üdv:)
Gondolkozom az Obj.263 kifejlesztésén, de előtte szeretnék egy kis infot róla.
Érdemes-e elkezdeni most a Td nerf elött? Tudom, hogy sokoldalú, de lehet- vele játszani ( a felgyorsult játékmenetre gondolok)?
Tényleg annyira jó mint amennyire mondják?
Érdemes-e elkezdeni most a Td nerf elött? Tudom, hogy sokoldalú, de lehet- vele játszani ( a felgyorsult játékmenetre gondolok)?
Nemrég Mirage elemezte ki, megtalálod a Tank Elemzések fül alatt. Szerintem jó tank, de az az ág előtte elég gyengus, plusz ugye a TD-knek leáldozóban van:D Viszont ha TD kell akkor ez a legjobb (vagy FV183 pub gamebe riogatni az embereket)
Sziasztok, Az RHM-ről mi a vélemény? Megéri kiszenvedni a Sturer-al?
Szegény Emil tényleg elég szenvedős, bár néha a mai napig elviszem egy-egy körre.
A Borsig egészen más. Kategória ugrás a forgó tornyával. Mikor szopóroller van, én antidepresszánsként használom a trollgunnal.
Mindem hiedelem ellenére a trollgun távolra is pontos, a járgány camoja kiválló. Credit minuszhoz el kell bénázni valamit. Néha még tank ként is használható, de óvatosan - fürge, tehát nem egy statikus TD.
Akár a támadóék mögött is lehet menni vele, csak legyen hova visszahúzódni tölteni.
Akkortákat tud odavágni, hogy hangos röhögésre késztet már az ellenség ábrázatának elképzelés is. A WT auf PzIV ugyanez nagyobban.
Last edit: 10 éve 7 hónapja by Balista1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995
Nemrég Mirage elemezte ki, megtalálod a Tank Elemzések fül alatt. Szerintem jó tank, de az az ág előtte elég gyengus, plusz ugye a TD-knek leáldozóban van:D Viszont ha TD kell akkor ez a legjobb (vagy FV183 pub gamebe riogatni az embereket)
Azt mondod érdemes az FV215b 183-at kihúzni? AT7-nél vagyok de inkább mennék a T95-el,pedig nagyon utáltam de ezeknek az ATk-nak van egy baszom nagy "ide lőjjé" kupolájuk,már szinte a paradicsomok is tudják hol kell lőni
Akinek van FV215b 183-je kérem írjon már róla pár sort
Sziasztok, Az RHM-ről mi a vélemény? Megéri kiszenvedni a Sturer-al?
Szegény Emil tényleg elég szenvedős, bár néha a mai napig elviszem egy-egy körre.
A Borsig egészen más. Kategória ugrás a forgó tornyával. Mikor szopóroller van, én antidepresszánsként használom a trollgunnal.
Mindem hiedelem ellenére a trollgun távolra is pontos, a járgány camoja kiválló. Credit minuszhoz el kell bénázni valamit. Néha még tank ként is használható, de óvatosan - fürge, tehát nem egy statikus TD.
Akkortákat tud odavágni, hogy hangos röhögésre késztet már az ellenség ábrázatának elképzelés is. A WT auf PzIV ugyanez nagyobban.
Köszi, akkor megnyugodtam, már attól féltem megint veszek egy Sturer-t 2,5 millióért
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...