Eset megnéztem, nekem ISU-152-vel 2000dmg/csata az átlagom, obj704-el csak 2700 és mindezt úgy,h nem vagyok kiemelkedő játékos.
Még ~50k kell a 268-hoz aztán valszeg eladom a 704-et, de az ISU örök darab
Onnantól hogy megvan a BL-10 nem mindegy hogy milyen tierbe dobál?
Örülj hogy végre valami húsos falat is jut annak a dögnek.
Értem én hogy NON-STOP, de meddig van nyitva?
Nem az a baj, tegnap is lőtetm vele Tier tiezeseket si - csak a csaták dinamikája is más, meg az arty mindig rohadt kemény...
Ha bespottolnak ezzel esélyem sincs, az OBJECT-nek meg látom, hogy van.
Tegnap Komarinnál kerültem egy ilyennel (Obj 268) farkasszem pozícióba (miután kilőttem eyg IS8-at).
Bármit tehettem (bár próbálkoztam - esélytelen voltam).
Én is tegnap vettem meg rá,de nem tapasztalom a Tier 10 es köröket. Nem mondom nem fordul elő,de nem vészes. Mondjuk én már túljutottam azon,hogy idegesítsen az igazságtalan mm.
Az első tíz vagy hány csatában úgy tudom csak Top tiernek dob be... De majd a profik megmondják.
Az már túl húsos, az még néhány tier10-nek is a torkán akad
Egyébként nem szó szerint értettem természetesen, szerintem is funabb top tiernek lenni.
De ha van T8 tank aminek a legkevésbé kottyan meg a t10 game, akkor a lightokat leszámitva, az ISU-t mondanám.
Szimplán azért mert maga a tank csak egy platform, és az ágyú a lényeg.
Az pedig megállja a helyét tier10-ben is.
Van egy ilyen porhintés a WG-től, hogy az újonnan vásárolt tankod az első pár(?) csatájában kedvezményezett MM-ben részesül...
Csak cáfolni tudom. Stock KV-1 only low tierként ment, kettővel magasabbak között ... egy élmény.
Ez csak másodlagos MM szempont. Gyakorlatilag szinte figyelembe sincs véve a csapatok összeállításánál. Olyan súlyú, mint hogy nem lehetsz négyszer lowtier egymás után.
Van egy ilyen porhintés a WG-től, hogy az újonnan vásárolt tankod az első pár(?) csatájában kedvezményezett MM-ben részesül...
Csak cáfolni tudom. Stock KV-1 only low tierként ment, kettővel magasabbak között ... egy élmény.
Ez csak másodlagos MM szempont. Gyakorlatilag szinte figyelembe sincs véve a csapatok összeállításánál. Olyan súlyú, mint hogy nem lehetsz négyszer lowtier egymás után.
Ha minden igaz ma megveszem a jpanther II td-t. Az lenne a kérdésem, hogy a top ágyúhoz (12,8 cm PaK 44 L/55)ki kell előbb fejleszteni a a VIII-as lánctalpat vagy elbírja az alap is?
Ha minden igaz ma megveszem a jpanther II td-t. Az lenne a kérdésem, hogy a top ágyúhoz (12,8 cm PaK 44 L/55)ki kell előbb fejleszteni a a VIII-as lánctalpat vagy elbírja az alap is?
Másnem teszel rá torzioós tugót. Én lightokat kivéve mindig ágyút fejlesztek, vagy ha muszáj, akkor tornyot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr
1,27tonnát van lehetőséged felpakolni,a két löveg között a különbség 918 kiló azaz fel lehet rakni. Marad 209 kilód amivel még kezdhetsz valamit. Az alap rádiója a 310m hatótávolsággal eléggé gyenge,belefér még az is,hogy fel tedd a top rádiót.Az +100kila.Azaz belefér még egy álcaháló vagy egy periszkóp is,együtt a kettő már sajna nem.
Az adatokat innen vettem.Ha "hazudtak",akkor én is.Elég megbízható oldal szval nem hiszem de a biztonság kedvéért ellenőrizd majd. www.wotdb.info/...=50184
Last edit: 11 éve 11 hónapja by Lurenkill.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr
Aki teheti próbálja ki a JgPanthert, nagyszerű tankvadász. 21 meccs alatt szereztem vele 3 topgunt és meglett a Tank Ász is a 8. meccsen. Aki szeret td-zni annak kötelező darab. Az eddig vezető út ugyan elég "rögös" de utána a JP mindenért kárpótlt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...