Jelenleg 132 vendég és egy Tag online
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,
Én el is kezdeném, régen játszott tankról nem írok, mert az emlékek már halványultak, és azóta a patch-ek folyamán változhatott a tank. Tehát, jelenlegi szenvedésem tárgya:
M46 Patton ( stock és fullos közeli tapasztalatokat írok le, top ágyú még nincs meg, ha meglesz újabb vélemény jön )
Ezzel a tankkal a teljesítményem, már már a szánalmas kategóriát súrolja.
Az egész kínlódás ott kezdődik, hogy az alap lánctalp nem bír el szinte semmit! A Pershing top ágyúját, de még egy nyanvadt töltésgyorsítót sem! ( Pershing motor és rádió rámegy ) Tehát van 3 választás:
1., alap ágyúval való szenvedés a lánctalp kifejlesztéséig.
2., freeből kihúzni a lánctalpat.
3., ( én ezt választottam ) fejlesztett torziós rugó.
Ha megvan a háromból az egyik, akkor mehet rá a Pershing ágyú, és örülhetünk a 190mm pen nyújtotta hihetetlen játékélménynek. Viszont cserébe, nincs páncél, se álca, se mozgékonyság. Ami van, 440m látótáv ( optika ), 6,56mp töltésidő ( töltésgyorsító ), 268mm pen APCR. Ezzel kell boldogulni.
A fejlesztésnek valószínüleg úgy kellene kinéznie, hogy ágyú, és utánna a többi sallang, de én szeretek szenvedni és a lánccal kezdtem, már csak azért is, mert az APCR átütése nem rossz ( több mint a top ágyúé ), a másik ok pedig, hogy így a fejlesztett rugót lecserélhettem ventillátorra, amitől kicsit minden jobb lett. ( töltés 6,41mp ). A következő lépés a torony volt, gondoltam a fejlesztett torony talán többet pattint, jobb lesz a töltés, de nem. 10m-rel nő a látótáv, picit a toronyforgás ( nem érezhető ), a töltés nem változik. Aztán jött a motor, a top motortól egészen más lett a tank, egész mozgékony lett, forog, gyorsul, az emelkedőn nem tetvészkedik, csak a végsebesség ( 48 km/h ) lehetne egy tizessel több!
A legénység így néz ki:
Parancsnok: 6. Érzék + BIA 99%-on
Lövész: Pillanatkép + BIA 99%-on
Vezető : Sima utazás + BIA 99%-on
Rádiós : Javítás + BIA 99%-on
Töltő: Javítás + BIA 99%-on
Jelenleg itt tartok, nagyon ritkán megyek vele jó csatákat, remélem a top ágyú dob rajta legalább akkorát, mint a motor. Tudom, hogy stock tankról nem mondunk véleményt, de ez a tank jelenleg egy halom ócskavas. A Pershing-et a végére egészen megkedveltem, gondoltam ez csak jobb lehet, fullosan lehet hogy az is lesz, de jelenleg.....
Figyelem: Spoiler!Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,
Én el is kezdeném, régen játszott tankról nem írok, mert az emlékek már halványultak, és azóta a patch-ek folyamán változhatott a tank. Tehát, jelenlegi szenvedésem tárgya:
M46 Patton ( stock és fullos közeli tapasztalatokat írok le, top ágyú még nincs meg, ha meglesz újabb vélemény jön )
Az egész kínlódás ott kezdődik, hogy az alap lánctalp nem bír el szinte semmit! A Pershing top ágyúját, de még egy nyanvadt töltésgyorsítót sem! ( Pershing motor és rádió rámegy ) Tehát van 3 választás:
Ha megvan a háromból az egyik, akkor mehet rá a Pershing ágyú, és örülhetünk a 190mm pen nyújtotta hihetetlen játékélménynek. Viszont cserébe, nincs páncél, se álca, se mozgékonyság. Ami van, 440m látótáv ( optika ), 6,56mp töltésidő ( töltésgyorsító ), 268mm pen APCR. Ezzel kell boldogulni.
A fejlesztésnek valószínüleg úgy kellene kinéznie, hogy ágyú, és utánna a többi sallang, de én szeretek szenvedni és a lánccal kezdtem, már csak azért is, mert az APCR átütése nem rossz ( több mint a top ágyúé ), a másik ok pedig, hogy így a fejlesztett rugót lecserélhettem ventillátorra, amitől kicsit minden jobb lett. ( töltés 6,41mp ). A következő lépés a torony volt, gondoltam a fejlesztett torony talán többet pattint, jobb lesz a töltés, de nem. 10m-rel nő a látótáv, picit a toronyforgás ( nem érezhető ), a töltés nem változik. Aztán jött a motor, a top motortól egészen más lett a tank, egész mozgékony lett, forog, gyorsul, az emelkedőn nem tetvészkedik, csak a végsebesség ( 48 km/h ) lehetne egy tizessel több!
A legénység így néz ki:
Jelenleg itt tartok, nagyon ritkán megyek vele jó csatákat, remélem a top ágyú dob rajta legalább akkorát, mint a motor. Tudom, hogy stock tankról nem mondunk véleményt, de ez a tank jelenleg egy halom ócskavas. A Pershing-et a végére egészen megkedveltem, gondoltam ez csak jobb lehet, fullosan lehet hogy az is lesz, de jelenleg.....
Sok értelmét nem látom ennek hogy leírtad miért nehéz játszani egy stock 9-es meddel.Így kb. az összes tankkal szenvedős.Az is3 sem túl ütős a 175 penes ágyújával,és a T54-el sem tudsz csodát tenni alap ágyúval.És felsorolhatnám most a játékban lévő tankok 90%-át...
Azzal nincs baj hogy segíteni próbálsz,de ezzel most így nem sokat segítettél szerintem.Leszóltál egy elég jó tankot amit még ki se fejlesztettél fullosra.Ha ezt azután írod le miután már fullos,és azt is le tudod írni milyen úgy,az már más,ez így viszont nem több mint egy számodra csalódást okozó stock tank szapulása.Én is írhattam volna T54 húzása közben hogy milyen sok xp(kb. 100k) kifejleszteni teljesen,meg hogy milyen stock toronnyal és a 2. ágyúval,de sokat nem érne,ha mellé nem írnám le milyen fullosan is,mivel úgy többet mész vele amúgy is mint stockosan.
Figyelem: Spoiler!Tudom, sokan nem szeretik, ha új topic nyílik, én most mégis indítok egyet. Ez a topic a nehezen ( vagy sehogyan sem ) játszható tankokról szólna. Egy kis segítség azoknak, akik még nem olyan rég óta játszanak, és nem nagyon tudják, hogy melyek azok a tankok, amikkel szenvedés a játék, amiket vagy át kell ugrani, vagy fel kell készülni a kínlódásra ( vagy free-zni kell ). Gondolom mindenkinek van tapasztalata ilyen tankokkal, ide jöhet minden vacakról tapasztalat, rövid elemzés,
A legénység így néz ki:
Sok értelmét nem látom ennek hogy leírtad miért nehéz játszani egy stock 9-es meddel.Így kb. az összes tankkal szenvedős.Az is3 sem túl ütős a 175 penes ágyújával,és a T54-el sem tudsz csodát tenni alap ágyúval.És felsorolhatnám most a játékban lévő tankok 90%-át...
Mint az elején is írtam, segítség azoknak, akik még a játék elejét vannak, és nem tudják melyek a szopatós tankok. Én is örültem volna egy csomó tanknál, ha valaki megmondta volna, hogy ezt meg azt messzire kerüljem el, vagy készüljek fel a cumira. Azért írtam pont az M46-ról, mert éppen ezzel szenvedek, de írhattam volna az A-44-et, a Pz.Sfl.IVc.-t, az AMX40-et, M3Lee-t, KV-4-et vagy még rengeteg tankot, amikről ha tudom, hogy ekkora cumik, akkor a közelükbe sem megyek, vagy összeszedek annyi free-t, hogy ne nagyon keljen velük játszani. Most éppen az M46-ról van friss vélemény, ami nem csak annyi, hogy 30-40 csatát szívni kell amíg játszható lesz, hanem már kb. 110 csatán túl vagyok és most kezd elfogadható lenni, ha meglesz az ágyú valószínüleg még játszható is lesz, de ehhez még kell vagy 70-80 csata, tehát elmondhatom, hogy nem kis cumi ez a tank. Persze, minden tank stock állapotban szar, de ezzel irreálisan sokat kell szívni.
Te is irhatnál szivatós tankokról, hogy segíts másoknak, ahelyett, hogy azzal jössz, hogy ennek most mi értelme van.
M46 szenvedős? Kedvenc tankom, ezzel játszok ha más gépek kiidegelnek már, 500 csatát tettem bele, egész jó winrattel. A pershing gunnal is szerettem, pedig akkor még csak 180-as penje volt. Csak nem szabad vele megállni, menet közben elképesztően pontos, amire a nagytesója rátesz még egy jókora lapáttal.
Igazi szenvedős tank a SAu 40, szerintem a legrosszabb gép a játékban.
M46 szenvedős? Kedvenc tankom, ezzel játszok ha más gépek kiidegelnek már, 500 csatát tettem bele, egész jó winrattel. A pershing gunnal is szerettem, pedig akkor még csak 180-as penje volt. Csak nem szabad vele megállni, menet közben elképesztően pontos, amire a nagytesója rátesz még egy jókora lapáttal.
Igazi szenvedős tank a SAu 40, szerintem a legrosszabb gép a játékban.
Igen, ezt már én is észerevettem, ha megállok és teljesen beszűkül akkor lövöldöz össze vissza. Menet közben meg volt, hogy 350m-ről eltaláltam valami light-ot.
Sau 40? Ott hagytam abba a francia TD ágat.Nem bírtam idegekkel.
M46 T9 tank, T8 ágyúval, a Pershing megy ugyan úgy T10-be ezzel az ágyúval. Tehát ammedig nincs meg a topp löveg van 1 több HP-s T8 géped, Nem olyan nagy szopás szerintem vannak sokkal de sokkal rosszabb stok tankok, jelemtően azok amik már fullosan is gyengék a saját tierben is azok az igazi szopatós gépek mikor tovább lépsz eggyel.
(Szerintem pont ez az ág az ami a játékban az egyik ha nem a legjobb és legkönnyebben játszható, de ez csak a saját véleményem)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...