Dehogy ismerte el, a sok sírás miatt mondták, hogy gond van velük, hogy egy kicsit nyugi legyen. " Tudjuk, hogy az arty rossz! De ne aggodjatok, újra balanszoljuk, jó lesz meglátjátok, örülni fogtok. ". De tulajdonképpen mióta tervezik az artyk átalakítását? Nem egy-két hónapja! Ha akarnának kezdeni valamit az artykkal, már rég megtették volna. Majd hamarosan jön egy hírrepesz, amiben benne lesz, hogy " kitaláltuk, hogyan legyenek átalakítva az artyk, jelenleg folynak a tesztek, 2017 elején bevezetjük a változást ". Aztán amikor itt az idő, akkor megint egy hír, " sajnos a tesztek alapján a változtatások miatt teljesen felborult a játék egyensúlya, de dolgozunk a problémán ". És ennyi, az artykat soha nem fogják megváltoztatni. Kicsit nerfelgetik még őket, egyre több olyan pályát hoznak be, hogy ne lehessen velük játszani, és kb. ennyi lesz a problémamegoldás.
Semmit se szoktak elkapkodni pl.Fv4202-Cent Ax csere,Fv215b csere még mindig várat magára,pedig már elég rég bejelentették,szóval előbb-utóbb az artykra is sor kerül.
Akkor újólag szépen megkérlek benneteket, hogy az általános vitátokkal menjetek át az
ARTY
topicba. Ezt azért hoztam létre, hogy a számunkra érdemi infók ne vesszenek el a soha véget nem értő viták között és már oldalak óta nyomjátok megint.
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Sveryxx
Először: Tisztában vagyok ezzel a jelenséggel, hogy mindenki fosik az artiktól és ezért campel, de ez a taktika sem kifizetődő, főleg nyílt pályákon. Általában az aktívabb csapat nyer ilyenkor.
Másodszor: nem állítom hogy nagy kempelés van artik nélkül, de a csata utolsó szakaszában gyakran megfordítanak a védekező tankok egy csatát, ezt szerintem sokan tapasztalják.
Harmadszor: a lényeg az akart lenni, hogy a jó játékosok, jól védhető pozíciókat kihasználva úgy sebeznek, hogy nem tudnak rájuk visszalőni, de az arti könnyen odab'sz, ezért megy a sírás, holott ez direkt így van kitalálva, így lettek tervezve a pályák.
Jó hogy meg akarod mondani itt a tutit,de a wg is elismerte hogy gond van az artykal,és tervezik az újrabalanszolást is,szóval tuti nincs minden rendben velük.
Dehogy ismerte el, a sok sírás miatt mondták, hogy gond van velük, hogy egy kicsit nyugi legyen. " Tudjuk, hogy az arty rossz! De ne aggodjatok, újra balanszoljuk, jó lesz meglátjátok, örülni fogtok. ". De tulajdonképpen mióta tervezik az artyk átalakítását? Nem egy-két hónapja! Ha akarnának kezdeni valamit az artykkal, már rég megtették volna. Majd hamarosan jön egy hírrepesz, amiben benne lesz, hogy " kitaláltuk, hogyan legyenek átalakítva az artyk, jelenleg folynak a tesztek, 2017 elején bevezetjük a változást ". Aztán amikor itt az idő, akkor megint egy hír, " sajnos a tesztek alapján a változtatások miatt teljesen felborult a játék egyensúlya, de dolgozunk a problémán ". És ennyi, az artykat soha nem fogják megváltoztatni. Kicsit nerfelgetik még őket, egyre több olyan pályát hoznak be, hogy ne lehessen velük játszani, és kb. ennyi lesz a problémamegoldás.
A sok sírásnak van alapja. Max Te nem érted meg, hogy mi
Meg tudom cáfolni Black_Sheep, bár nincs sok értelme ezen kötekedni, mert nagyban rng függő, de 2 perc alatt egy arty 3-mat lő, ebből 1 talál , 1 elszáll a p'csába, a harmadik meg változó mértékben sebez splash-sel. Ez kb 1500 hp 10-es tierben, úgyhogy nagy jóindulattal ha mindig van célpont 2-3 tankot kilő 4 arti, na bumm, lehet sírni, ha mindenki tenné a dolgát és nem bújkálna hátul nem lenne semmi probléma, egy arti annál effektívebb minél hosszabb a csata.
Tehát arra alapozva játszunk, hogy csak ritkán vagy egyáltalán nem fog eltalálni az arty? Vagy reménykedjünk, hogy a lánctalpon, a töltőn, a sofőrön és a parancsnokon kívül nem üt ki mást a találat, ami elviszi a HP 90%-át?
1500 HP T10-ben?
Bár csak T8 arta, de itt pl. "kicsit" több, mint 1,5k:
arta teszt egy kézzel
6100 dam
Akik az artyzást szidják (ismét) azoknak érdemes lenne elolvasni a topic nyitókommentjét és rájönni, hogy k****ra nem itt kéne ezt megbeszélni, arra ott az arty topic, bár ahogy látom az Arty használók topicja cím lényege se esett le sok IQ fighternek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, treffhetes10, Szete58, Sveryxx, PanzerDivisionMarduk
Akik az artyzást szidják (ismét) azoknak érdemes lenne elolvasni a topic nyitókommentjét és rájönni, hogy k****ra nem itt kéne ezt megbeszélni, arra ott az arty topic, bár ahogy látom az Arty használók topicja cím lényege se esett le sok IQ fighternek.
IQ fighter topicban már csak ilyen beszélgetés folyhat le
Sziasztok.
Én is artizgatok,igaz elég keveset.Az Fv és a vII-es francia van meg.Mivel a legénységgel eddig nem törődtem,most jött el az ideje,hogy a francián embereket képezzek.A kérdésem az,hogy az első skillnek mit érdemes rakni?álcát?
Sziasztok.
Én is artizgatok,igaz elég keveset.Az Fv és a vII-es francia van meg.Mivel a legénységgel eddig nem törődtem,most jött el az ideje,hogy a francián embereket képezzek.A kérdésem az,hogy az első skillnek mit érdemes rakni?álcát?
Szia!
Minden artynál az elsődleges skill amit elöször fel kell rakni az a BIA, másodiknak jöhet a lámpa és mondjuk álcázás vagy ha tornyos artyd van akkor pl lehet rakni olyan skillt ami azt segíti elő hogy torony forgás közbe ne essen szét a célkereszt. Nagyábol ezek az első kettő/három skillek amiket fel kell rakni.utánna már kötetlen amit jónak látsz.
A bia ez esetben túlértékelt. A lámpa igen sokat jelenthet, hogy lásd, a 300 méterre rohangáló light nem spottolt fel. Ha nincs lámpád, és elkezdesz menekülni, visszavonulni, akkor még a meglévő kevés álcád is szétesik, elmozdul a csöved és megint másodpercekre szűkülhetsz, így ezzel a véleménnyel nem értek egyet.
Az a +5% meg annyira nem játékmechanika befolyásoló hatású mint az, hogy lásd, ha látnak.
Nem értek egyet. Az álca valóban jól jön végjátékban, illetve a berohanó scoutok ellen. Viszont ezt odafigyeléssel, jó helyezkedéssel nagyrészt elkerülheted. Csata közben minden kicsi apróság számít a töltésidőtől a célzásidőig. Én BIA párti vagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx, pkrusi
A bia ez esetben túlértékelt. A lámpa igen sokat jelenthet, hogy lásd, a 300 méterre rohangáló light nem spottolt fel. Ha nincs lámpád, és elkezdesz menekülni, visszavonulni, akkor még a meglévő kevés álcád is szétesik, elmozdul a csöved és megint másodpercekre szűkülhetsz, így ezzel a véleménnyel nem értek egyet.
Az a +5% meg annyira nem játékmechanika befolyásoló hatású mint az, hogy lásd, ha látnak.
eGY ARTYNÁL fontos az újratöltési idő célzási idő fontosabb mint az a kis álca amit kapna és ahogy Treff is mondta kiküszöbölhető jó helyezkedéssel hogy fel legyél spottolva. viszont egy artyinál nem mind1 hogy 40 mp vagy 38 másodperc alatt tölt......
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...