T5-6 még nem vészes, a probléma utána kezdődik. A legbénább játékos is képes splash-sel 700-t beléd sebezni és hasonló nyalánkságok. A videóban is látható, hogy telitalálat esetén képes 2200 lövést kiosztani, de splash-sel pl 1500-t lőtt két tankba, ha jól emlékszem.
Beleültettétek a bogarat a fülembe.

Tehát a lényeg az, hogy van egy olyan osztály, amiben némi szorgalommal viszonylag hamar eljuthat az ember -feltételezve, hogy csak artyzik- akár a 8-9-es szintre is, ahol már a kezében lesz egy brutális ágyúnaszád.
Ezzel aztán, hála az RNG-nek és az artyk sebzési tulajdonságainak, ebből következően:
a, a tankpilóták tudásának töredékével érhet el jó eredményeket
b, az aránytalanul nagy sebzéssel, és a visszatámadás lehetőségének hiányában jelentősen csökkenti a tankisták számára a játék élvezeti értékét
Az első pont olyan-amilyen, mi tagadás a tüzérek azért a valóságban sem az elitkatonák.....
A második pont már tényleg elég kellemetlen lehet, mivel t9-10-ben már azt gondolná az ember, hogy lehet találkozni izgalmas - akár 4 percig is eltartó

-csatákkal, jó játékosokkal.
Veszek egy ilyen járgányt.

Elkezdek vele nem túl ügyesen játszani, csak megpróbálom minél hamarabb minél magasabb osztályba felküzdeni magamat.
Ezt nem azért találtam ki, hogy bosszantsam a többieket, pusztán kíváncsi vagyok, hogy hülye üzemmódban igazolni tudom-e az általatok leírtakat.

Még egyszer hangsúlyoznám, olyan játékostípust próbálok szimulálni,
amelyik nem képviselteti magát itt, tehát a hülyegyereket aki se nem okos, se nem ügyes, viszont sikeres lehet pusztán az RNG és az arty miatt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...