Tegnap egyik ismerősöm accján kipróbáltam a Gw.e100-at. Skillnek nagyjából semmi köze nem volt az egészhez. Első meccsen egy full egyenes terepen álló obj 140-et céloztam, és a mögötte lévő pattont találtam el, mert úgy mellé lőtt. 100-as legénység + bia + csoki. Kövi meccsen 1800-ról vágtam ki egy bat.chat-et, majd az utána lévőbe 2000-ről egy wt.e100-at. Mégsem éreztem, hogy annyira sokat számított volna az egyéni tudásom. Gyakorlatilag arról szólt az egész, hogy reménykedtem benne, hogy oda megy ahová célzok. Ennyi.
Full beszűkült lövések vagy találnak vagy nem. Vagy 2000 dmg-t lövök egy lövéssel, vagy akkorát misselek, hogy a 7-8 méterrel mögötte lévő tankot verem telibe.
Akkora egy vicc az egész arty rendszer, hogy elmondani nem tudom

részben ezért adtam el az accom. Egyszerűen meguntam, hogy pár egysejtű, aki tankban elsőnek pusztul meg, néha ki tud akár egy lövésből is venni.
Hogy egy képpel szemlétesen a nem létező balancot..
5-ös meddel: 38 átlag sebzés. Ezt azt jelenti, hogy minden MÁSODIK meccsen lead EGY darab sebző lövést. PURE SKILL
5-ös arty: 244 átlag sebzés
Miért van az, hogy egy ilyen elcseszett fogyatékos szar 7x annyit sebez egy 5-ös artyval, mint egy 5-ös meddel.
Ment is rá a 10 report 4 napon keresztül.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...