Szeretnék használható véleményt kérni a X-es Pz.Kpfw.VII tipusú harcjárműről,akinek megvan.. mit kell tudni róla?,(kevés infót találttaamm róla)...érdemes-e vk bélát tovább nyúzni?...főleg nekem ha rámnázel(ttaamm)Előre is köszönöm!
Én is szinte ismeretlenül vettem meg és nagyon keveset mentem vele. Fösvénységem okán ritkán használom nagy számú T10 es tankjaim egyikét- nem szeretem a mínuszos köröket, meg mindíg van más húzni való.
Nem bántam meg, Teljesen korrektül illeszkedik a T10 es közegbe. Elég lassú, / azért nem E100 / de ez itt nem kirívó. Jó átütésű pontos ágyú, szemből szinte sebezhetetlen és egy kis ügyeskedéssel rengeteget pattint. Már az első csatában hozta az "Acélfalat" Megfontolt használat mellett, mecsdöntő tank , mert a sok pattintás miatt a csata végéig rengeteg HP tartalékolható anélkül hogy kivonnánk magunkat a tűzvonalból.
/ Meg valahogy nem másznak úgy rá a kollégák mint az E100-ra, Maus-ra, vagy a közellenség japánokra. Nagyon kevés van játékban, válkószínüleg még nem ismerik az ellenfelek./
Nem vagyok nagy rajongója a hátsótornyos tankoknak, de ennél valahogy nem zavaró. Mindíg meg lehet találni a megfelelő lövéspozíciót. Hiába rokonok, számomra játékélmény szempontjából egy klasszissal jobb, mint a Béla.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...