Jelenleg 83 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Német harckocsik

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #233610 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Igen az enyém 8.8 volt Bocsi. Lehet, túl sokat vártam tőle amit ő nem tudott, vagy nem akart teljesíteni így nem lettünk barátok. De lehet, hogy a "parancsnok" volt béna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 6 hónapja #233891 Írta: Proxima_hun
Megválaszolva: Proxima_hun
Az új 8-as VK-ról van valakinek tapasztalata?

8 éve 6 hónapja #233978 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1

Pályafutásom alatt a vásárolt prem, tankok közül egyet adtam el, az idegkimerülés határán. A Panther volt az.

Ez nem a Panther 8.8, hanem a sima, de akkor ezek szerint nem jobb egyik sem, a másiknál. :)

Hát eléggé be kell tartani velük a távolság megszépit alapelvet

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #234044 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Figyelem: Spoiler!

Szólj valakinek, hogy menjen előtted OI-val vagy AT-vel, aztán pufogtass a hátuk mögött. :trollol:

8 éve 6 hónapja #234055 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Nem tudom, de én sosem éreztem annyira szarnak a Panthert, igaz eléggé régen mentem már vele és miután kifejlesztettem a Panther II-t el is adtam. Most néztem meg, 141 csata alatt 1930-as WN8-at értem el vele, nem kimagasló eredmény, de gyengének sem mondanám az átlag WN8-amhoz képest jobb eredmény, a többi 7-es tankom eredményéhez képest is megfelelő. Én középtávolról, a 2. sorból használtam legtöbbször, mentem a nehezek után és csipegettem a célokat, nem szabad vele elől menni mert véged és snipernek sem a legjobb a kis alfa miatt, mert ha messziről nem talál minden lövésed, akkor nem tudsz vele sokat sebezni, de középtávolról simán át lehet vele ütni a legtöbb tankot és még a találati arány és így a sebzés is jó lehet vele. Szóval kitartás.

8 éve 6 hónapja #234057 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Szólj valakinek, hogy menjen előtted OI-val vagy AT-vel, aztán pufogtass a hátuk mögött. :trollol:

Inkább keresek egy jó nagy sziklát, és campelek, mint állat. :dancing:

8 éve 6 hónapja #234093 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szia, volt vagy 2 éve amikor húztam azt az ágat de alapvetően szerettem a Panthert. Gondolom/remélem a "Pinokkió-ágyúval" használod? (az a hosszú szívószál, tudod :-D
Kicsi az alfa, nulla a páncél - minek mennél közel. Ez egy sniper/support tank. Gyúrj látótávra és messziről csipegesd az ellent. Simán perma-track-en tudod tartani a tankokat (assisted damage). Küldesz egy képet a garázsodról hogy lássam hogy van felszerelve + legénység a tank? Hátha van mint javítani rajta.
Én sokkal jobban szerettem mint a Panther II-t, ha ez vigasztal :-)

Egy kis biztatásért ugrottam be.
Akcióban megvásároltam a Panthert. Kezdő legénységet tettem bele, mert nem volt más, és próbálkozok vele játszani, de nagyon nem megy. Az egy dolog, hogy béna vagyok úgy általában, de engem ez a tank kikészít. A sebzése olyan amilyen, sajnos nagyon kevés, és nem mindent üt be, de kezd nagyon idegesíteni, hogy minden jöttment keresztül lő. Próbáltam hátulról csipegetni, kevés sikerrel, próbáltam előre menni még kevesebb sikerrel, és már ott tartok, hogy eladom a francba, mint keveset futott, megkímélt állapotban lévő banyatank. Szívem az nem lenne az eladáshoz, mert a kinézete viszont tetszik. :oops:

Ha jobb lesz a legénység, jobban fog muzsikálni? Mit, hogyan csináljak, hogy ki tudjam használni az előnyeit, már ha vannak. Elolvastam az elemzését, megnéztem megboldogult tanktársunk Morphelo játékát, meg még jó néhány videót, de nekem még így sem megy. Igen, bennem is van hiba, nem kevés. :)

8 éve 6 hónapja #234096 Írta: Toydolls2
Még nincs skill/perk a legényeken, biztos az is probléma, de nem volt megfelelő legénységem hozzá. Tette fel rá ventit, célzás/töltés gyorsítót, és jelenleg így állok vele 22 csata után:

Majd írd le kérlek, mit tegyek fel a legényeknek. :)

Szia, volt vagy 2 éve amikor húztam azt az ágat de alapvetően szerettem a Panthert. Gondolom/remélem a "Pinokkió-ágyúval" használod? (az a hosszú szívószál, tudod :-D
Kicsi az alfa, nulla a páncél - minek mennél közel. Ez egy sniper/support tank. Gyúrj látótávra és messziről csipegesd az ellent. Simán perma-track-en tudod tartani a tankokat (assisted damage). Küldesz egy képet a garázsodról hogy lássam hogy van felszerelve + legénység a tank? Hátha van mint javítani rajta.

Akcióban megvásároltam a Panthert. Kezdő legénységet tettem bele, mert nem volt más, és próbálkozok vele játszani, de nagyon nem megy. Az egy dolog, hogy béna vagyok úgy általában, de engem ez a tank kikészít. A sebzése olyan amilyen, sajnos nagyon kevés, és nem mindent üt be, de kezd nagyon idegesíteni, hogy minden jöttment keresztül lő. Próbáltam hátulról csipegetni, kevés sikerrel, próbáltam előre menni még kevesebb sikerrel, és már ott tartok, hogy eladom a francba, mint keveset futott, megkímélt állapotban lévő banyatank. Szívem az nem lenne az eladáshoz, mert a kinézete viszont tetszik. :oops:

Ha jobb lesz a legénység, jobban fog muzsikálni? Mit, hogyan csináljak, hogy ki tudjam használni az előnyeit, már ha vannak. Elolvastam az elemzését, megnéztem megboldogult tanktársunk Morphelo játékát, meg még jó néhány videót, de nekem még így sem megy. Igen, bennem is van hiba, nem kevés. :)

Mellékletek:

8 éve 6 hónapja #234109 Írta: BiO_rOo_BOT
Megis van a probléma egyik része - alulképzett emberek.
Ha első skill-sorról beszélünk (és most lehet meglepődsz) én ezt tenném rá: Parancsnok 6. érzék (mielőbb, akár free xp-ből is), többinek álca és tegyél rá festést, mindhármat. Ha a második sor jön szólj ;-)
Ami a felszerelést illeti a szokásos med-kombó megy rá: Töltésgyorsító-Ventillátor-Optika (nem a csigaszem, a másik :-) )
És nem előre rohanni - keresel egy jóképű bokrot, szépen elhelyezkedsz mögötte (tudod, 15 méter) és sniperkedsz-csipkeded az ellent.
Szólj hogy megy, pls...

Még nincs skill/perk a legényeken, biztos az is probléma, de nem volt megfelelő legénységem hozzá. Tette fel rá ventit, célzás/töltés gyorsítót, és jelenleg így állok vele 22 csata után:

Majd írd le kérlek, mit tegyek fel a legényeknek. :)

8 éve 6 hónapja #234114 Írta: Toydolls2
Írtam is, nem jó a legénység. :oops:
Ok átmegyek td-be, de ha már bokorban kuksolok, nem a csigaszem kell? Az optika menet közben lát messzebbre nem? :dry:
Amit játék közelébe kerülök, összerakom az ajánlatot, és amint eredményeket tudok felmutatni, jelentkezek Nálad mindenképpen.
De régen volt már, amikor kiabáltál nekem, "toydolls! hova mész, és mit akarsz ott csinálni?" :lol:

Ha első skill-sorról beszélünk (és most lehet meglepődsz) én ezt tenném rá: Parancsnok 6. érzék (mielőbb, akár free xp-ből is), többinek álca és tegyél rá festést, mindhármat. Ha a második sor jön szólj ;-)
Ami a felszerelést illeti a szokásos med-kombó megy rá: Töltésgyorsító-Ventillátor-Optika (nem a csigaszem, a másik :-) )
És nem előre rohanni - keresel egy jóképű bokrot, szépen elhelyezkedsz mögötte (tudod, 15 méter) és sniperkedsz-csipkeded az ellent.
Szólj hogy megy, pls...

8 éve 6 hónapja #234116 Írta: BiO_rOo_BOT
Hát nem ma volt, az biztos! :-) Már akkor is jópofa bokrok után kutattál állandóan :-D

(medre nem tennék csigaszemet, mert azért nyilván nem fogsz végig egy pontban ücsörögni) - nem ám szó szerint veszed az egy-bokorban-kempelünk dolgot? :-D

Írtam is, nem jó a legénység. :oops:
Ok átmegyek td-be, de ha már bokorban kuksolok, nem a csigaszem kell? Az optika menet közben lát messzebbre nem? :dry:
Amit játék közelébe kerülök, összerakom az ajánlatot, és amint eredményeket tudok felmutatni, jelentkezek Nálad mindenképpen.
De régen volt már, amikor kiabáltál nekem, "toydolls! hova mész, és mit akarsz ott csinálni?" :lol:

Szólj hogy megy, pls...

8 éve 6 hónapja #234118 Írta: Toydolls2
Csata elején beülök egy bokorba, már ha van, megvárom amíg kialakulnak a sorok, oszlopok, vonalak kockák, aztán szolgálatba helyezem magam, és mint a jó úttörő, ott segítek, ahol tudok.
Így jó lesz Mester? :lol:
Én csak td-vel szoktam ücsörögni, de azok közül sem minddel, csak a lassúakkal. Egyéb osztálynak nálam a piros vonal mentén a helye. :whistle: :troll:
Igyekezni fogom megfogadni a tanácsod, köszönöm! :beer2:

Hát nem ma volt, az biztos! :-) Már akkor is jópofa bokrok után kutattál állandóan :-D

(medre nem tennék csigaszemet, mert azért nyilván nem fogsz végig egy pontban ücsörögni) - nem ám szó szerint veszed az egy-bokorban-kempelünk dolgot? :-D

8 éve 6 hónapja #234188 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Visszavonom hogy VK 30.01 (H) vacak :) Egyre jobban tetszik, az volt terv erről lépek át közepesre de nagyon valószinű h megtartom. Tier6 gépektől meg tartozkodom még egy ideig. (kivéve heavy ágat,T-29 kell, de az már egy másik történet :D ) Azért kiváncsi leszek közepes német tankokra :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 6 hónapja #234189 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Visszavonom hogy VK 30.01 (H) vacak :) Egyre jobban tetszik, az volt terv erről lépek át közepesre de nagyon valószinű h megtartom. Tier6 gépektől meg tartozkodom még egy ideig. (kivéve heavy ágat,T-29 kell, de az már egy másik történet :D ) Azért kiváncsi leszek közepes német tankokra :)

Ne egy csata alapján ítélj! ;)
Ha minden "nem vacak" tankot megtartasz, akkor áganként 3-4 legénységet fogsz húzni, ahelyett, hogy vinnéd tovább a legénységeket, és kihúznál egy igazán ütőképes bandát!
Amíg nem vagy elégedett a teljesítményeddel, használd a vk30-at. Ha már úgy érzed érett vagy: lépj tovább, és haladj feljebb. Majd ha végighúztad az ágat, ráérsz visszagondolni, melyik tank tetszett, és akkor majd megveszed újra. Egy ötös tankot bármikor visszavehetsz, mert teljes áron sem nagy kaland kipengetni a credit értékét, és az sem fog nagyon megviselni, ha esetleg egy új 75%-os legénységgel kezded újra.
Aztán azt sem árt majd átgondolni, hogy hány ötös tankra fogsz úgy gondolni a "végén", hogy megtartós. Vajon mennyit fogsz velük játszani, hogy megéri-e akárcsak a garázshelyet fogni, vagy bővíteni miatta?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Grande__Reagel

8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #234193 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Á nem egy csata alapján itéltem :) eleinte utáltam stock felszereléssel :) Most HellCat amelyik van de minek kategoria alap cuccal :) Nem is coppok vele ott van garázsba s majd free-ből meglesz rá full felszerelés, mert alappal még pár csata s csak megutálom :angry: Meg hát valljuk be mikor 6os gépet beteszi 8asok közé meg is ijedek :) Kivéve arty-t :trollol: Szerk: csak amcsi heavy-t huzom végig.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 32 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.