Jelenleg 140 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 50 perccel ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 10 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 11 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 18 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja

Német harckocsik

10 éve 1 hónapja #143993 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sajnos elég sok különbség van a 3 tank között, de majd meglátjátok az elemzésből:D

mikorra várható amúgy? és a tier 6 négyesikrek lesznek benne vagy a T-43 is?

Több dolog is várható, lesz egy "Melyik a legjobb?" nevű sorozat, amiben egy adott szint tankosztályát (pl. T6 közepes tankok vagy T7 nehéz tankok stb.) mutatom be, pár sorban, ez inkább betekintés mint elemzés.

Ezen kívül lesz:
- VK 30.02 D elemzés
- T-34-85/85M/Rudy/Type 58 összehasonlító
- esetleg ha van igény rá, akkor elemzés is ezekből

Jelenleg ezek vannak tervben, de messze még a vége:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #144010 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Mai első három csatám (2 panther 1 VK) T9. Érdekes:D

Centurionnal minden 3. csata T10, minden 4. csak top tier.
Arról nem beszélve, hogy mindegyik T9 játékos egyből lerohanja a canturiont, és második lövéssel már ammorack-et lő.
Gyökér csapat esetén eygszerűen még magát is képtelen megvédeni ez a tank.
Panther II sokkal jobb.
Mellesleg a centurion ágyúja szar. Össze-vissza pattan, és pontatlan. Egyszer nem lőttem középre full zoomnál. :dry: Szurkolnom kell, hogy odamenjen ahova célzok. PII ágyúja fényévekkel jobb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun

10 éve 1 hónapja #144015 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Mellesleg a centurion ágyúja szar... PII ágyúja fényévekkel jobb.

A Cent ágyúja simán átlövi a T8 legnépszerűbb noob tankját (IS-3), a PII viszont nem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: VindiqueV

10 éve 1 hónapja #144025 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Arról nem beszélve, hogy mindegyik T9 játékos egyből lerohanja a canturiont, és második lövéssel már ammorack-et lő.
Panther II sokkal jobb.
Mellesleg a centurion ágyúja szar. Össze-vissza pattan, és pontatlan. Egyszer nem lőttem középre full zoomnál. :dry: Szurkolnom kell, hogy odamenjen ahova célzok. PII ágyúja fényévekkel jobb.

Én pont ellentétesen tapasztaltam a Cent.1-et nekem mindig be ütött mindent imádtam azt a tankot. Jó átütés gyors újratöltés pontos volt az ágyú és még tornyozni is neki lehet állni vele mert elég erős a tornya és van csőlehajlása is. De persze ezek az én tapasztalataim mindenkinek másképp működik ugyan az a tank.
Pl. ott van haverom 2000 valahány 100-as játékos tényleg nagyon jól játszik de amikor meg volt neki a cent.1 és nekem is hát ő szenvedett vele ugyan ugy ahogy te is fura dolog ez valahogy ugy tudom elképzelni a dolgot hogy a WG fog egy dobokockát és sorsot vet egy tank felett hogy ez most gyors könnyen kihuzhato lesz vagy bő nyállal mély torok állandoan.......

10 éve 1 hónapja #144027 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Panther II sokkal jobb.

Én pont ellentétesen tapasztaltam a Cent.1-et nekem mindig be ütött mindent imádtam azt a tankot. Jó átütés gyors újratöltés pontos volt az ágyú és még tornyozni is neki lehet állni vele mert elég erős a tornya és van csőlehajlása is. De persze ezek az én tapasztalataim mindenkinek másképp működik ugyan az a tank.
Pl. ott van haverom 2000 valahány 100-as játékos tényleg nagyon jól játszik de amikor meg volt neki a cent.1 és nekem is hát ő szenvedett vele ugyan ugy ahogy te is fura dolog ez valahogy ugy tudom elképzelni a dolgot hogy a WG fog egy dobokockát és sorsot vet egy tank felett hogy ez most gyors könnyen kihuzhato lesz vagy bő nyállal mély torok állandoan.......

Mi köze van a WG-nek egy tank kihúzásához? Bele is gondoltok néha abba amit írtok?

10 éve 1 hónapja #144028 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Cent1 nálam is rakoncátlankodik...
Nagyon szerettem az ágat cromwellből ami hiányzott cometen megkaptam (némi torony páncél, cső lehajlás)így ezt meg is tartottam nagyon gyorsan meglett a tier8 de itt megrekedtem.Teljes szűkülés mellett simán belehajítja a leg lehetetlenebb helyekbe a töltényt 50 méterről.
Mellette van az indien panzer amit érdekesnek találok hogy senki sem említett.A cent 1 mellett (nekem legalábbis) nagyságrendekkel élvezetesebb volt.

10 éve 1 hónapja #144029 Írta: Sveryxx

Panther II sokkal jobb.

Mi köze van a WG-nek egy tank kihúzásához? Bele is gondoltok néha abba amit írtok?

Elég sok.
Pl. milyen csatába dob(2 tierrel feljebb folyamatosan vagy folyamatosan veszitesz vagy a csapat telis tele van noob-al), vagy hogy folyton mellé megy a lövésed vagy állandoan lepattan stb. mond azt hogy nincs köze hozzá :D dehogy nincs RNG
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 1 hónapja #144036 Írta: SharpAngel
Vagy épp próbálj a papír mededdel top tierként frontban küzdeni úgy hogy az ellnfélnek van 3-4 top nehéz tankja nektek meg sömmi.
Ilyenkor általában flankelni se tudsz mert ugye pálya nem engedi nameg senki sincs hogy lekösse őket míg körbemész.

10 éve 1 hónapja #144039 Írta: Sunhair

Elég sok.
Pl. milyen csatába dob(2 tierrel feljebb folyamatosan vagy folyamatosan veszitesz vagy a csapat telis tele van noob-al), vagy hogy folyton mellé megy a lövésed vagy állandoan lepattan stb. mond azt hogy nincs köze hozzá :D dehogy nincs RNG

Ugyan kérlek. A Mindent fogjunk a Démonizált RNG-re a gyerekek, és a gyenge játékosok vesszőparipája.
Ezek alapján a dobókocka készítőit okolhatom ha állandóan 1-est dobok, és "mellém állnak" ha csupa 6-ost. Annyi de annyi dobókockás játék van a Rizikó (Risk) vagy a Catan telepesei játék is. Gondolom azt is tuti befolyásolják a készítők, hogy egymás után 5x vesztek nem?
Ti sem gondoljátok komolyan, hogy az RNG majd DIREKT beoszt a gyengék közé, direkt patint, majd ha mégis kegyeskedik beadni, akkor direkt alárollol a sebzéssel, és direkt beadja az ellen lövését, miközben direkt befolyásolja a meccset, ahol jelzem 30 EMBER van jelen, és annak minden szeszélye. Te sem gondolod komolyan, hogy a WG csinált egy algorizmust ami minden játékosának minden lépését figyeli, és ahogy mondod "dob egyet" hogy neked most "nehéz lesz" kifejleszteni a T32-őt mondjuk, és mindent "úgy intéz" hogy neked szar legyen...ugye nem komolyan hiszel ebben? Tudod hány regisztrált játékos van, annak hány kifejlesztett tankja, és azt majd mind mind egyénre, és annak minden tankjára külön számolja, meg sakkozza, hogy a te csapatodba az olyanok legyenek akiknek "tolja a kifejlesztést" a másikoknak meg olyanok akiknek " hátráltatja" és közben számol mellé még ki tudja hány tényezőt? És azt hogy számolja az RNG ha én álmos vagyok? Azt hogy számolja ha ideges vagyok és kapkodok? Azt hogy számolja ha én szakaszba játszom és a szakasztársam kedvéért hülyeséget csinálok? Azt hogy számolja ha én kifagyok? És ha hirtelen fosnom kell? Szaladok és otthagyom a gépet? Akkor ezt a WG tudja, mert az RNG biztos figyeli a gép webkameráját meg Műholdon néz, és a csajom épp nyúkál közben akkor segít hogy jajj ne haljak meg mert az ellenség felé tolatok? Jacktor és még ki tudja hány ember elmondta már, hogy a személyes küldetések buherálása is olyan feladat lenne, hogy nem tudja a WG megcsinálni, akkor mindenzt még randomra is...sőt...tankokra is specializálva? Ugyan hagyjuk már...Gondolkozz már mielőtt baromságokat írsz....

10 éve 1 hónapja #144041 Írta: SharpAngel
Attól hogy démonnak írod még jelen van.Egyszer fenn egyszer lenn.
Arról volt csak szó hogy ha szopatóroller van akkor szívsz.Ha nem akkor nem.
Szerintem felesleges volt túlzásba esni ezzel a regénnyel.Úgy hogy erre szerintem senki sem utalt.

10 éve 1 hónapja #144044 Írta: Sunhair

Attól hogy démonnak írod még jelen van.Egyszer fenn egyszer lenn.
Arról volt csak szó hogy ha szopatóroller van akkor szívsz.Ha nem akkor nem.
Szerintem felesleges volt túlzásba esni ezzel a regénnyel.Úgy hogy erre szerintem senki sem utalt.

Sveryxx: "ugy tudom elképzelni a dolgot hogy a WG fog egy dobokockát és sorsot vet egy tank felett hogy ez most gyors könnyen kihuzhato lesz vagy bő nyállal mély torok állandoan......."

Nem utalt rá? hmm....?

10 éve 1 hónapja #144046 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Panther II sokkal jobb.

GYORS ÚJRATÖLTÉS? MÉG EGYSZER, GYORS ÚJRATÖLTÉS?:D Mihez képest? Egy artyhoz képest biztosan az, egyébként meg rohadt lassú:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 1 hónapja #144048 Írta: Sveryxx

Elég sok.

Ugyan kérlek. A Mindent fogjunk a Démonizált RNG-re a gyerekek, és a gyenge játékosok vesszőparipája.
Ezek alapján a dobókocka készítőit okolhatom ha állandóan 1-est dobok, és "mellém állnak" ha csupa 6-ost. Annyi de annyi dobókockás játék van a Rizikó (Risk) vagy a Catan telepesei játék is. Gondolom azt is tuti befolyásolják a készítők, hogy egymás után 5x vesztek nem?
Ti sem gondoljátok komolyan, hogy az RNG majd DIREKT beoszt a gyengék közé, direkt patint, majd ha mégis kegyeskedik beadni, akkor direkt alárollol a sebzéssel, és direkt beadja az ellen lövését, miközben direkt befolyásolja a meccset, ahol jelzem 30 EMBER van jelen, és annak minden szeszélye. Te sem gondolod komolyan, hogy a WG csinált egy algorizmust ami minden játékosának minden lépését figyeli, és ahogy mondod "dob egyet" hogy neked most "nehéz lesz" kifejleszteni a T32-őt mondjuk, és mindent "úgy intéz" hogy neked szar legyen...ugye nem komolyan hiszel ebben? Tudod hány regisztrált játékos van, annak hány kifejlesztett tankja, és azt majd mind mind egyénre, és annak minden tankjára külön számolja, meg sakkozza, hogy a te csapatodba az olyanok legyenek akiknek "tolja a kifejlesztést" a másikoknak meg olyanok akiknek " hátráltatja" és közben számol mellé még ki tudja hány tényezőt? És azt hogy számolja az RNG ha én álmos vagyok? Azt hogy számolja ha ideges vagyok és kapkodok? Azt hogy számolja ha én szakaszba játszom és a szakasztársam kedvéért hülyeséget csinálok? Azt hogy számolja ha én kifagyok? És ha hirtelen fosnom kell? Szaladok és otthagyom a gépet? Akkor ezt a WG tudja, mert az RNG biztos figyeli a gép webkameráját meg Műholdon néz, és a csajom épp nyúkál közben akkor segít hogy jajj ne haljak meg mert az ellenség felé tolatok? Jacktor és még ki tudja hány ember elmondta már, hogy a személyes küldetések buherálása is olyan feladat lenne, hogy nem tudja a WG megcsinálni, akkor mindenzt még randomra is...sőt...tankokra is specializálva? Ugyan hagyjuk már...Gondolkozz már mielőtt baromságokat írsz....

Szép hosszu iromány :)
Figyelj én csak azt mondom amit látok persze nem ennyire mélyre hatóan de valami biztos van irva rá. az rohadtul nem véletlen szerintem hogy mondjuk pl. a t20-al ha bemegyek sokkal jobb játékosokal sorsol össze egy csapatba mint mondjuk a cent.1-el mert mondjuk a t20-as csapatba van 6 zöld meg 3 kék a többi sárga mig mondjuk a centuval jó esetbe van 2 zöld többi piros narancs az ellen meg feszt tele van kékekkel meg lilákkal meg zöldekkel érted? erre gondoltam és ez rendszeres. ezt nem tudja senki se bemesélni nekem hogy ez puszta véletlen és hogy a WG szent és sérthetetlen :) ennyi.... nem akarok vitát nyitni én csak a meglátásomat osztottam meg és nem vitát nyitni akartam. ill. köszönöm a te meglátásodat is :)

10 éve 1 hónapja #144051 Írta: SharpAngel
Oké aláírom ott tényleg erről volt szó :D
Szvsz az RNG nem előre írt dolog csak van.
Pl isu152 130k xp-nél járok benne kivétel nélkül ismerősömmel hoztam úgy hogy ő is hozta az övét.Kedvenc tankja én útálom.Mindig felröhögött mert neki átlag felett hord a csöve enyém meg nemhogy alul sebez hanem pattan.Onnantól figyeltük mert élvezte hogy nekem 4-5 csatánként hozta 1 lövésre az átlag dmg-et.Többi 600 körül a 700-at is jókedvében hozta csak.Nem beszélve a pontosságról XD
Ez volt a szopatóroller.Tegnap mentem ismerőssel csatát mert ezzel akart menni.És úgy döntött hogy kárpótol.Fordulásból 938 max dmg... utánna 800 alatt semmi csak ha már nem volt neki több.És ezt csatákon keresztül mert úgy megörültem hogy utánna csak ezt hoztam :D Ennek ellentéte a kv2 :D Az egy hegyről ledobva hátrakötött csővel eltalál egy tücsköt amit rakétára kötöttek.Nekem... neki 8 méterről kv4 egy helyben nehézséget okoz :D

10 éve 1 hónapja #144056 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs
Amúgy jó hogy mindenki sír a "manipulált" meccsek miatt, de még mindig ezzel a játékkal játszanak.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 5 órája 29 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 6 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.