Jelenleg 64 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

11 éve 11 hónapja #19552 Írta: mario76
Megválaszolva: mario76
Sziasztok az új német páncél vadászokról volna egy kérdésem. Ezenn az oldalon is megjelnt képpekel kapcsolatban,a két középsö képpel van gond. Felsö az a Pz.Sfl.IVc az alatta levö az viszont a Versuchsflakwagen fur 8.8cm Flak 37 vagyis a GRILLE 10. Most szerintetek melyik lessz a tier 5ben?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 11 hónapja #19641 Írta: sir_cubbi
Megválaszolva: sir_cubbi
Én is elkezdtem a Leo1-es vonal felé araszolgatni. A Pz3-at és a III/IV-et gyors átléptem free xp-ből, a 3001D-től mentem lépésenként. Eleinte nem szerettem azt a tankot, de legnagyobb meglepetésemre kiváló tank vált belőle, többszörös top gun, acélfal, és 2x-es Radley-Walters medál lett a vége, mire túljutottam rajta. Nagyon jó kis tank, persze a saját tierjében. Prémium nélkül megyek, az átlag xp-m jóval több vele mint a többi tankokkal. 80 csata alatt meglett a 3002D. Na ez már egy kicsit érdekesebb történet, a nagy ágyú 132-es átütése elég gáz, főleg hogy többnyire E-75-ök és a többi 9-es társához sorol be, és nem mindig lehet eljutni a tankok oldalába-hátuljába. De nem panaszkodom eddig, tegnap este óriási csatákat vívtam (erre később rá is faragok sztem), azért egy 160-as átlag pen nem ártana ennek a harckocsinak. Remélem az Indien jobb lesz már. Ami biztos, hogy a Leo1-et kipróbáltam a teszt szerón, szinte azonnal kézre állt, jó köröket mentem vele, csatlakozom az előttem szólókhoz, gyönyörű, jó és csodálatos. Ha valakinek volna tanácsa a 3002D-hez, azt szívesen venném, jól jönne egy kis segítség. Előre is köszi. :)

11 éve 11 hónapja #19651 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

Én is elkezdtem a Leo1-es vonal felé araszolgatni. A Pz3-at és a III/IV-et gyors átléptem free xp-ből, a 3001D-től mentem lépésenként. Eleinte nem szerettem azt a tankot, de legnagyobb meglepetésemre kiváló tank vált belőle, többszörös top gun, acélfal, és 2x-es Radley-Walters medál lett a vége, mire túljutottam rajta. Nagyon jó kis tank, persze a saját tierjében. Prémium nélkül megyek, az átlag xp-m jóval több vele mint a többi tankokkal. 80 csata alatt meglett a 3002D. Na ez már egy kicsit érdekesebb történet, a nagy ágyú 132-es átütése elég gáz, főleg hogy többnyire E-75-ök és a többi 9-es társához sorol be, és nem mindig lehet eljutni a tankok oldalába-hátuljába. De nem panaszkodom eddig, tegnap este óriási csatákat vívtam (erre később rá is faragok sztem), azért egy 160-as átlag pen nem ártana ennek a harckocsinak. Remélem az Indien jobb lesz már. Ami biztos, hogy a Leo1-et kipróbáltam a teszt szerón, szinte azonnal kézre állt, jó köröket mentem vele, csatlakozom az előttem szólókhoz, gyönyörű, jó és csodálatos. Ha valakinek volna tanácsa a 3002D-hez, azt szívesen venném, jól jönne egy kis segítség. Előre is köszi. :)

A problémád megoldása rém egyszerű. Ne a nagy csövet használd. A második csövet használd, aminek 150-es átütése van. Pontosabb, gyorsabban céloz, jobb átütés, gyorsabban lő, így ugyanazt kisebzed vele.
Igen az indien közepes és nagy csöve sokkal jobb, ezért kell free xp hozzá a nagy lánctalpra vagy fejlesztett rugó, hogy rögtön feltehesd közepes csövét anélkül szenvedés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sir_cubbi

11 éve 11 hónapja #19666 Írta: Sup3Rroob
Megválaszolva: Sup3Rroob
Sziasztok!
E100 buffròl hallottatok mostanába valamit, vagy csak èn vagyok hülye ès hallucinálok? :side: Nagyágyúval úgy lönek szanaszèt amikor Is7 ben ülök beforgatva faszán ott ahol akarnak ès mèg csak cèlzás se volt :( :S pfffff.. Èn többekközt ezèrt is adtam el az E 100 amat règebben mert arany skulò nèlkül jòval többször pattnt mint kellett volna.Vagy annyira jòl megy mindenkinek hogy feszt golddal lövöldöz ègbe világba random csatâban???? :angry:

11 éve 11 hónapja #19667 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

Sziasztok!
E100 buffròl hallottatok mostanába valamit, vagy csak èn vagyok hülye ès hallucinálok? :side: Nagyágyúval úgy lönek szanaszèt amikor Is7 ben ülök beforgatva faszán ott ahol akarnak ès mèg csak cèlzás se volt :( :S pfffff.. Èn többekközt ezèrt is adtam el az E 100 amat règebben mert arany skulò nèlkül jòval többször pattnt mint kellett volna.Vagy annyira jòl megy mindenkinek hogy feszt golddal lövöldöz ègbe világba random csatâban???? :angry:

Ne forgasd az IS-7-et. Ennyi. Átlőni még a leopardok 268-as átütésével is nehéz szemből,sokszor pattantam a hasáról is :angry:

11 éve 11 hónapja #19668 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Sziasztok!

IS7-et ne forgasd szemtől szemben állj és a hasát dugd el mert azt még a sima ammo-val is átlövi az e100, illetve a tornyot mindig mozgasd mert magasságából adódóan talán kicsit könyebben kilövi a kupolád. :)

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #19669 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
IS-7-et ne forgasd mert simán fel is robbant ha tudja hova kell lőni. Én randomban is kizárólag arannyal használom, mert egyrészt az alaplőszer semmire nem jó, másrészt meg nálam funtank kategória, így pont lesz*rom mennyibe kerül egy kör :)

Amúgy szinte kizárólag merőleges páncéljára szabad lőni, ha kicsit is be van forgatva, akkor inkább ne is lőj rá. A tornya szemből simán átmegy t10-es ágyúkkal (pajzs és a szél között), azért is fordítják el két lövés közt a tornyot (mármint a normálisabbja); Maus ugyanez.

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #19671 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun
A Leo simán átviszi az Is-7 hasát, mint a vajat. Én inkább az oldalával szoktam szívni, mert ott néha érdekes dolgokat nyel el. Ha eldugta az allját akkor már macerás. :cheer:

11 éve 11 hónapja #19747 Írta: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Megválaszolva: e0edb7ecfae9b74163c290b0d63b2281
Aki profi Leo1 gameplay-t szeretne látni, örömhír!
Zeron befejezte az egyetemmel kapcsolatos dolgait, és újra streamel! YAY
Mindenkit szeretettel várunk B)
www.twitch.tv/zerontv

11 éve 11 hónapja #19751 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

A Leo simán átviszi az Is-7 hasát, mint a vajat. Én inkább az oldalával szoktam szívni, mert ott néha érdekes dolgokat nyel el. Ha eldugta az allját akkor már macerás. :cheer:

Hát én nem akarok vitát szítani, de ma is pattantam IS-7 hasáról. Azt viszont megfigyeltem: minél közelebb lövöd meg a hegesztéshez, annál nagyobb eséllyel viszed át, ott is a középső csücsöknél. 200-300m-ről viszont mintha tőbb menne át. De ez csak saját megfigyelés, oldalával pedig még nem sikerült szívnom.

11 éve 11 hónapja #20366 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Sziasztok! Tudnátok nekem valamit mondani a Hetzer TD-ről?? Most szereztem meg és nem igazán tudom hogy mi a legjobb taktikája. A gyengepontjait sem ismerem meg magáról a tankról sincs semmi információm. Ugy hogy ha kérhetnélek titeket help me!

11 éve 11 hónapja #20368 Írta: Lurenkill
Megválaszolva: Lurenkill

Sziasztok! Tudnátok nekem valamit mondani a Hetzer TD-ről?? Most szereztem meg és nem igazán tudom hogy mi a legjobb taktikája. A gyengepontjait sem ismerem meg magáról a tankról sincs semmi információm. Ugy hogy ha kérhetnélek titeket help me!

Troll gun+aranylőszer és te leszel az :evil:
Ez persze egyetlen esetben nem jó taktika ha kreditet akarsz farmolni vele.Ha csak xp-t vagy medálokat akkor sok sikert. ;)

11 éve 11 hónapja #20373 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Értő kezekben egy vadállat... szánj rá 11 és fél percet, s győződj meg róla:

11 éve 11 hónapja #20376 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Álcaháló, álcafestés, álca skill a legénységnek és nem látnak. Periszkóppal viszont te látod öket. Töltésgyorsító ha mészárolni akarsz, célzásgyorsító ha még jobban kempelni. Ha toptier vagy mehetsz elöre is amúgy nem. Trollgun golddal csak tapasztalt játékosoknak ajánlott (neked nem), azzal nem is érdemes hátul kempelni.

11 éve 11 hónapja #20384 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Köszönöm mindenkinek! Nem vagyok már annyira kezdő :)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 37 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.