Meglett a Leopard 1 a hétvégén. Amint meglett meg is vettem. A PTA-t szerettem jól elvolt az ember vele. De ez...ez a tank egy álom.
Eszméletlen szép, nekem a legszebb a játékban. Forog, pörög, hörög, száguld, okádja a félelmetes lövedékeit.
Eszméletlen!!! Szóval mindenki aki a VK3002-vel esetleg Indiennel vagy PTA-val szenved NE adjátok fel!!!! Ez a tank mindent megér!
Meglett a Leopard 1 a hétvégén. Amint meglett meg is vettem. A PTA-t szerettem jól elvolt az ember vele. De ez...ez a tank egy álom.
Eszméletlen szép, nekem a legszebb a játékban. Forog, pörög, hörög, száguld, okádja a félelmetes lövedékeit.
Eszméletlen!!! Szóval mindenki aki a VK3002-vel esetleg Indiennel vagy PTA-val szenved NE adjátok fel!!!! Ez a tank mindent megér!
Gratula,en meg csak a Leo PTA,fogom megvenni csak varok vele hatha lesz ra kedvezmeny.PTA-t megtartottad?
Gratula,en meg csak a Leo PTA,fogom megvenni csak varok vele hatha lesz ra kedvezmeny.PTA-t megtartottad?
Nem tartottam meg eladtam rögtön. Nem azért mer rossz lenne, hanem mert nem tudom, hogy érdemes-e 9-esnek megtartani.
PTA-ra vagy két hónapja volt akció szóval egyhamar nem lesz.
Nálam is előfordult , de csak az előző verzióban . Ezt az xvm csinálta . A megoldás csata alatt , ha nyomva tartod a bal alt gombot . Ha vége a csatának indítsad újra a játékot !! Ha megakarod előzni ezt a jelenséget , javaslom 10-12 csata után indítsad mindig újra a játékot , és nem lesz ilyen gondod .
És mi ez a nagy rohadt fehér szám a csata közben a képernyőn? Nekem eddig ilyet sem csinált. Hogy lehet eltüntetni?
Szia
Nálam is előfordult , de csak az előző verzióban . Ezt az xvm csinálta . A megoldás csata alatt , ha nyomva tartod a bal alt gombot . Ha vége a csatának indítsad újra a játékot !! Ha megakarod előzni ezt a jelenséget , javaslom 10-12 csata után indítsad mindig újra a játékot , és nem lesz ilyen gondod .
A módosított hangok miatt megzavarodott TD-k javításához pedig itt a fix: mega.co.nz/#!XU...GUguN0
Tesztelve: E-25, Valentina-AT, StugIII
zactam!
Ezer hála és köszönet. Stug-ot ki is próbáltam, valóban normálisan működik a cső.
Sajna a másik ezután is benyomott egy nagy hatost, de majd még tesztelem.
Köszi még egyszer.
És mi ez a nagy rohadt fehér szám a csata közben a képernyőn? Nekem eddig ilyet sem csinált. Hogy lehet eltüntetni?
Szia
Köszi a tippet dzsenai. zactam megoldása előtt már végignyomkodtam a billentyűt és megtaláltam az alt-ot, de nekem szopás és nem megoldás, mivel én csak a kurzorokkal játszom. Meg örökké töltögetni sem lenne kedvem, de azért köszi. Meg kell azt oldani véglegesen és kész. Egy gonddal kevesebb. Próbáld ki majd Te is, zactam módszerét. De szerintem nem az xvm csinálta, mert mióta fölraktam a damage panelt, nekem azóta jött elő.
Utóbbi időben tűnt fel, hogy a német harckocsiknak sokkal több életerejük van, mint más tankoknak. Például a Tiger-nek 1500, míg a Tiger P-nek is 1450. Ezek az életpontok 8-as szintnél vannak a többi tanknál, akkor 7-es miért ennyi?
Utóbbi időben tűnt fel, hogy a német harckocsiknak sokkal több életerejük van, mint más tankoknak. Például a Tiger-nek 1500, míg a Tiger P-nek is 1450. Ezek az életpontok 8-as szintnél vannak a többi tanknál, akkor 7-es miért ennyi?
A 8.8-ban alakítottak át néhány Német tankot, hirtelen nem tudtam előkeríteni a híreket róla, de próbálj meg visszaolvasni, frissítés előtti hírekben megkapod a választ!
Sziasztok!
Cserébe viszont nem olyan jól páncélozottak vagy tűzerőben gyengébbek. Gondolom ez is a balansz része. Személy szerint a HP-t nem szoktam nézni, ha a tankod jól páncélozott és jól tud pattintani, akkor az többet ér, mint +100-500 hp, ami kb 1-2 lövés, viszont lehet pattintani meg 3-4 lövést tudsz más tankkal. Gyors matek és rájössz, melyik a jobb!
Egyértelműen a 8.8 német tank "buff" vagy inkàbb nerf része de jobban örültem volna ha nem veszik el a nagy motort mert néha megőszülök mire felmàszik a dombon , és ha megnézed pld. a VK36.01 H is több hpt kapott éppcsak besoroltàk nehéz tanknak,lelassítottàk mint a csiga, és elvették a remek Konisch löveg sebzését vagyis azt le, de sajnos a pàncélja ennek is ugyanúgy àtlőhető mint a Tigriseknek ugyhogy az a kis hp plussz nem sok előny.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."