- Köszönetek: 820
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Top tierként lehoztad...
(irónia)
Neem am maximálisan támogatom az elgondolásod, de annyit hadd tegyek hozzá, hogy nagyon hasznos lenne kisebb tier-ben futott köröket közzé tenni hiszen a nagy többség azokban gurul; de persze én is fogok feltenni.
Elsősorban tier 5-6-7-8 lenne szerintem az amire a "kezdők" kíváncsiak de javítsatok ki ha nem így lenne.
Amúgy tényleg tetszik a kezdeményezés és szeretném bátorítani a többi "jó" játékost, hogy osszák meg ezeket a replay-eket a tapasztalatlanok okulására! Később utána elemezhetjük őket és adhatunk tippeket is, hogy látszódjon mit miért tettünk úgy és hol mit hibáztunk
Karelian meccs végén a hegyen miért vártad be az ellenfelet?Hell mindenkinek!
Gondolkodtam, mert rossz szokásom és arra gondoltam, hogy felteszem ide a jobb replayeimet és ahelyett, hogy a végletekig kielemezném ezeket (mert nincs erre annyi időm, mint balázskának), inkább az ezekkel kapcsolatos kérdésekre fogok válaszolni. Akit érdekel, az nézze meg a visszajátszásokat és nyugodtan mutasson rá a hibáimra, hogy szerinte hol bénáztam, hol kacsáztam, hol lehettem volna jobb vagy aki nem érti, hogy éppen akkor mit miért csináltam, miért arra mentem, az kérdezzen rá arra. Én szeretném azt hinni, hogy talán láttok majd olyan manővereket, bokrokat, helyeket a pályán, ahová nem szoktatok menni és ötletet tudtok innen meríteni.
De a legfontosabb, hogy ha valaki valamit nem ért a replayben, az kérdezze meg, el fogom magyarázni, hogy mit, miért és hogyan. Én is bénázok olyanokat, hogy ihajj. Ja és lehet köpködni, hogy kempelek meg snipeolok. Meg van engedvecsak azért maradjunk meg egy bizonyos határon belül.
Itt is az első kettő replay.
Replaj
Replaj
...