akkor 200 csata naponta
Ismét egy semmit érő event!
Mindig győzelemhez kötik a nyereményeket. Ez gyanús. Miért nem kötik inkább 60 lejátszott csatához?
VÁLASZ: ABBA NEM TUDNÁNAK BELENYÚLNI!
akkor 200 csata naponta
Mindig győzelemhez kötik a nyereményeket. Ez gyanús. Miért nem kötik inkább 60 lejátszott csatához?
Nem tudom, hogy az összeesküvés elméletek helyett, mért nem foglalkozik mindenki a saját játékával és fejlődésével, ahelyett, hogy itt sír és szidja a játékot!!!!!! Nézz oktatóvideókat, olvass tankelemzéseket, de ne beszélj már sületlenségeket! Ha csak egy kicsit mindenki magába nézne és nem mást hibáztatna, akkor biztos a játékos állomány is színvonalasabb lenne, mondom ezt úgy, hogy még nekem is rengeteget kell tanulnom!
akkor 200 csata naponta
200 csata? Akkor neked 20%-os a win rated? Jó játékos lehetsz
Kedves Kovacs és Sweet! Ti ugye nem sokat játszotok ezzel a játékkal, és még nem tapasztaltátok, hogy event idején a WR az nem túl magas?! Amúgy sem szeretem, ha egy játékost csak a WR alapján ítélnek meg, legalábbis randomban, mert 1 az csak 1 a 15-ből. Ha én olyan játékos lennék, hogy egyedül is hoznám a csatákat, akkor szerintem
itt
ülnék egy külön irodában! Ne beszéljetek hülyeségeket! Ítéljetek meg egy játékost átlagos sebzés, átlagos kill, átlagos spot stb alapján, de ne egy eventes hétvége WR-je alapján!
Amúgy az átlag WR-em 51,72%. Persze nektek lehet, hogy ez is alacsony.
Tudtok valamit a The end of World War II hétről azon felül ami a kliensben is megtalálható?
Kedves Kovacs és Sweet! Ti ugye nem sokat játszotok ezzel a játékkal, és még nem tapasztaltátok, hogy event idején a WR az nem túl magas?! Amúgy sem szeretem, ha egy játékost csak a WR alapján ítélnek meg, legalábbis randomban, mert 1 az csak 1 a 15-ből. Ha én olyan játékos lennék, hogy egyedül is hoznám a csatákat, akkor szerintem
itt
ülnék egy külön irodában! Ne beszéljetek hülyeségeket! Ítéljetek meg egy játékost átlagos sebzés, átlagos kill, átlagos spot stb alapján, de ne egy eventes hétvége WR-je alapján!
Tudtok valamit a The end of World War II hétről azon felül ami a kliensben is megtalálható?
Én ugyanúgy tudok hozni 55%-ot akkor is mint egyébként.
Ez nem tudás, ez szerencse (is)! Nem cseszegetni akarlak, látom a signature-od, de nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor csak a szerencsén múlik. Ma is volt olyan csatám T7 könnyűvel T9-ben, hogy 2 Heavy és 2 TD, Top Tier-ek, csak beálltak egy gödörbe és várták a csata végét. Persze, hogy kikaptunk! Az én WN8-am jó lett, de mégis bukta!
A múlt heti 25-25 csatás 1 prénapos akciót félbe is hagytam, inkább játszottam más nemzettel is, mert kb 20 csatából orosszal sikerült 7-et hozni, némettel meg 9-et.
A csapatom legalább fele ilyenkor esetleg fedezéknek jó!
itt
Nekem szinte minden hétvégén alacsonyabb a winratem.Abban igazad van, hogy nem egy eventes hétvége winrateje dönti el mennyire jó játékos valaki, de ezt az egy vagyok a 15-ből dolgot nem szeretem. Te egy vagy a 15ből, de te vagy az egyetlen aki minden csatádban ott van. A többi játékos, akivel együtt játszol csak az adott csatába szól bele, a következőbe, meg az előzőbe nem. Hosszútávon a winrate csak rajtad múlik.
Ez nem tudás, ez szerencse (is)! Nem cseszegetni akarlak, látom a signature-od, de nekem az a tapasztalatom, hogy sokszor csak a szerencsén múlik.
Nem bántani akarlak, de ezzel kb azt mondod, hogy Kovacs az 53,81%-os winratejével 2,09%-al szerencsésebb nálad sokezet csatán keresztül.
Dyaebl
meg akkor hihetetlen mázlista. 16,72%-al szerencsésebb mint te vagy.
10 éve 4 hete#144709Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Omg már megint. Szokjatok már meg jó játékos =jó winrate, szar játékos =szar winrate
Én miért tudom egész hónapban az 55-58%-ot tartani? Ja hát persze szerencsém van, hogy az enemy full retard és nem tudja mit csináljon.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...