Jelenleg

31
látogatónk van

Személyes küldetések 2.0 Chimera kampány ajánlott tankok, taktikák

3 éve 5 hónapja - 3 éve 4 hónapja #286673 Írta: inelinae_huni
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok

Ide leírom én mivel szereztem meg a Chimera-t, illetve milyen taktikát alkalmaztam, aztán majd lehet savazni meg minden de ha legalább 1 embernek hasznos lesz ez a leírás, már megérte :D

Lehet összeesküvés elmélet, de már az első kampány alatt is csinált boszorkányos dolgokat a MM és az RNG ha épen küldetéseket akartál csinálni, megnyugtatlak ez itt sem változott...sőt. Készen álltok a z RHM-et pattintó francia SPG-re, és a 15:0-ás csatákra? Akkor vágjunk bele :talking2:

Sokszor fogok olyat írni hogy, ne legyetek csapatjátékosok, ez nem szép ámde nagyon célravezető, ne felejtsétek el ti a feladat miatt vagytok ilyenkor ott. Egyéb esetekben ha tudtok legyetek mindig jó csapatjátékosok, figyeljetek a többiekre, ne rontsuk el egymás szórakozását.

Union-1. Make It to the Podium
Végezz a top 3 XP szerző közt a csapatodban. Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz).
Éld túl a csatát.

Javaslat: Itt még szinte bármivel operálhatunk, de a lightot és a heavy tankokat preferáltam az xp miatt. Sajnos a bázisfoglalás már nem dívik mostanában, akár 3:10-nél is neki fognak indulni hogy „Kill them all yeahhhh” :D a védésre több esélyünk lesz, és általában alacsonyabb tier-ben érdemes probálkozni 7-8


Union-2. At the Forefront
Lőj ki egy tankot a csata első 1,5 percében.
Éld túl a csatát.

Javaslat: Itt kétféle dolgot javaslok, az egyik heavy-med (IS-3, WZ-111) és irány előre, egy rammolós lövéses kombóval elkapni egy lightot vagy medet...vagy akit tudsz :D A másik, és kövezzetek meg a SU-14-2 (vagy az elődje) a közel 1000-es sebzéssel sokszor ha mellélősz is elég lesz, egyébként a SU sokszor kisegít majd még minket.

Union-3. For the Good of the Team

Végezz a top 3 XP szerző közt a csapatodban. Ossz ki 3.000 sebzést.Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz).
Éld túl a csatát.

Javaslat: Szinte bármi jó lesz amivel 3000-et tudunk sebezni, viszont mivel XP is kell javaslom az orosz heavyket, rohamTD-ket(IS-7/IS-4/Obj 260/ Obj 264 V4). Az egy kill úgyis meglesz, mindig a saját spotunkat lőjük (ne kempeljünk), akkor nem lesz baj az XP-vel sem.


Union-4. None Shall Pass
Lőj ki 4 ellenséges járművet 2 különböző típusból.
Éld túl a csatát.


Javaslat: Vannak profik akinek ide bármi jó, illetve vannak jó meccsek ahol ez simán összejön...de ne legyenek illúzióink. A MM és az RNG tenni fog róla hogy ne legyen egyszerű. Amit javaslok...Teamplay OFF...(nah ezért kapni fogok…) és Kill steal, ez van, vagy szépek vagyunk vagy okosak, tudom a profik mind a kettő. Magas alfájú TD- vagy heavyk mondanánk...de nem. A leggyorsabb mód...SPG, jöjjön az iskolabusz megint, SU-14-2 (vagy az elődje). A lényeg minél kevesebb HP-s tankok magasabb sebzés, és „bárhol” el tudod kapni a lesebzett tankokat, ne lőjünk csak ha esély van a killre….csúnya dolog de hatásos. A profik azok menjenek bármivel, tolják be, legyenek büszkék, vagy tolják be így, és mondják azt hogy lightal csinálták meg….
Hasznos lehet a Grand Battles mod tier X-ben, 30 tankból van aki könnyebben összeszedi, tegyetek egy próbát.

Union-5. Enough Shells for Everyone

Vigyél be 15 páncél átütő találatot.
Lőj ki 3 járművet.

Javaslat: mivel az adott nemzet TD-i nem gyorstüzelők, a heavyket meg úgyis elkoptatjuk mire 15-öt lövünk, én a med-light kombora szavaztam. Félig kempelős, félig nyomulós taktikát alkalmazva. Elítélem a goldhasználatot mert szerintem megöli a játékot, de itt most aki nem pro az nyugodtan vegye elő, itt minden lövésnek ülnie kell, sokszor fog egy lövésen múlni. A lightokkal nyilván alacsonyabb tierben érdemes próbálkozni (LTG,LTTB,T-54 ltwt.
, vagy kínai társaik) A medekkel lehetünk bátrabbak, X-es medekkel irány a Grand Battles, ott könnyeben lehet 15-öt lőni.


Union-6. Rain On the Parade
Lőj ki 3 ellenséges tankot a csata első 3 percében.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: A pro-k betolják 2 perc alatt, úgy hogy fel sem spottolják őket, a többiek...nos ők nem fogják élvezni ezt a parádét. Sokféleképpen próbáltam ezt a feladatot megcsinálni…..egyféleképpen sikerült…. Light kizárva nem tud eleget sebezni, nagyon ügyesen kell Kill stealezni hozzá, TD-k roham TD-kel meg lehet próbálni, az Obj 264 V4-el jó esély van a sikerre. Heavy-kel is simán meglehet főleg a Defender szerű mindentlepattintokmégaztisamitnemközbenbaziraagyonlőleklerammolakhamegnemakkorgoldottöltök típusú tankokkal. A medekkel ha szerencsénk van és el tudjuk kapni a lightokat az elején meglehet. Ami nálam ült az hasonló a 4-es misszióhoz SU-14-2, persze igen tudom max 5-6 lövésünk van mire letelik a 3 perc...ez így van, de. Szinte azonnal pozícióban vagy, jah hogy a térkép másik felén sebeztek le egy tankot 1 %-ra, vagy öngyilkos light felspottolta azösszes ellenséges SPG-t de mindenki messze van, vagy 3 hp-val bebújt a szikla mőgé….te oda tudsz lőni!!!
Ha vannak önfeláldozó barátaid, klántársaid meg is kérheted őket, és 3 meddel, ha lesebzik neked lehet csodát tenni. Amire figyelj mivel +xp jár a killért...mindenki killt akar...ha beírod hogy dont kill them pls i need them for mission, akkor is simán kilővik azt a tankot amivel meglett volna a feladatod (tisztelet a kivételnek), majd aki kilőtte az utána megkeres és ezt írja „sorry, nem tudok angolul”, és ez megtörtént.

Union-7. SPG Wanted!

Deríts fel és sebezz meg egy SPG-t. Lőj ki egy SPG-t.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Light vagy Med tankal érdemes csinálni, szinte bármelyikkel, érdemes a csata végéig várni aztán berusholni az SPG-k feltételezett helyére, és kezdődhet a tánc, meddel a ramm/shoot kombóval gyorsan ki lehet szedni a kisebbeket. Amire figyelni kell ha van saját SPG, az tuti oda fog célozni, és az esetek nagy részében kiszedi előled, illetve mindenki aki lőtávolságban van az SPG-t fogja lőni. Szal a rusholás időpontját jól választ meg!! Ezalatt azt értem hogy kicsit megint legyél Teamplay OFF (igen én írtam lehet szídni, mert csúnyát fogok írni), azaz akkor rusholj amikor neked jó..várd meg míg a többieket, esetleg megkerülik lerohanják, míg a saját SPG-id azzal lesznek elfoglalva, hogy kibombázzák a rájuk rontól ightokat egymás valagából..csúnya dolg...de gondolj bele mekkora hatása lenne, ha szépen beírnád hogy kérlek a feladathoz meg kell öljek egy artyt, ne lőjétek. Kipróbálhatjátok……...mind a két verziót


Union-8. It's Tiptop. I'm Just Not Sure About the Color.

Semmisíts meg/sebezz meg legalább 7 belső modult/legénységi tagot.
Lőj ki 3 járművet.

Javaslat: Itt nincs is mit magyarázni, SU-14-2 kiválaszt, dőljünk hátra és nézzük meg az Iskolabusz újra úton 3-madik epizódját. Természetesen bármelyik SPG jó lesz, én csak a legénység miatt használom a SU-14-2-őt, illetve mert tier 8, azaz általában még bevethető az összes kampány feladatnál, és a vele szembe jövők lehetnek tier 6-osok is, ami a killes misszióknál nagyon jól jöhet.
Alapelv minél puháb, annál jobb így szelektáljuk a tankokat, és sebezni igyekezzünk, ne ölni….nem is értettem ez a misszió miért ilyen könnyű

Union-9. Hunt for Heavies

Ossz ki 2.000 sebzést nehéz tankokba. Lőj ki 2 nehéz tankot.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Az ajkunk mosolyra húzódik a feledatot olvasva „piece a cake” gondoljuk, és már keressük is azt az orosz vagy kínai tankot a garázsunkból amelyikből a legnagyobb kályhacső áll ki. Nem sokat tévedünk, a feladat nagyjából ennyi….már ha lesz nehéztank az ellenségnél, mert ilyenkor aztán csak med,light,spg, és td hordákkal fogunk találkozni, nah jó nem igaz lesz két-három heavy legalább, igaz mire odaérünk mind a háromnak lesz összesen 800 HP-ja, a WG mossa kezeit...hiszen volt esélyünk. Szóval hajrá szabad a tánc mindenki a saját játékstílusának megfelelően tolja be ezt a feladatot. Ha nagyon nem megy, vagy megunta, hogy nem ér oda a heavykhez, illetve ha odaér az első aki rálő egy FV4005, az ismét üljön be az iskolabuszba, vagy nagyobb társaiba, és könnyedén tolja be a 2000 sebzést, attól függetlenül hogy a préda merre kószál..én ezt tennem .

Union-10. Not a Step Forward!
Lőj ki 2 ellenséges járművet 300+ méterről.
Ossz ki 3.000 sebzést.

Javaslat: Copy paste Union-9. Hunt for Heavies első mondat, nah bent is ülünk a magas alfájú ám de tényleg nem túl pontos TD-nkben, heavyvel már próbálkoztunk, de mindig ellopták a kill-ünket a kedves csapattársak, nah de majd ezzel pure 700 sebzés ezzel versenyezzenek. Célzás, középen van, Durr, alárollol marad benne 2 HP, más lekapja, sebaj van még itt célpont, ott egy másik, céloz Durr mellé,Durr lepattan..és így tovább, majd meglátjátok, az RNG szépen fogja generálni a csodákat...csak nem nektek hiszen ti missiont csináltok. Ha összejött gratulálok kitartóak voltatok...ha nem akkor már tudjátok a leckét..? Nem? Akkor üljetek be az iskolabuszba :)

Union-11. You Won't Get Rid of Me That Easily
Derítsd fel 6 ellenséges járművet, miközben téged nem derítenek fel.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: A két nemzet bármelyik lightja, vérmérséklettő függően vagy rohangáljatok valamelyik hegygerincen vagy rongyoljatok be egy jól elől lévő passive spot pozícióba és kuksoljatok. Mivel a feladat csak a felderítés része így nem számít, hogy a csapattársak mit csinálnak. A lényeg hogy TI derítsétek fel az ellent, akár még kamikazeként is közéjük cikázhattok rajtatok áll. Ez egy könnyű feladat.

Union-12. Can You Feel This Ranging In Ears?
Okozz kábulást összesen 200 másodpercig.
Lőj ki 3 járművet.

Javaslat: Juhúúúú már megint osztálykirándulás lesz, igyekezzetek olyan gócpontokra lőni ahol 2-3 ellenséges nehéztank tolakodik egy fedezékért :D. Ne felejtsétek nem sebezni kell, ha ilyen szituáció alakul ki lőjetek úgy hogy csak a szele érje őket, neked meglesz a kábitás x3, ők meg nem rebbenek szét, hiszen idelőtt az arty már 3x és alig sebzett, ha kifarmoltátok a kábítást utána célozzatok is...csak a jó hírnevetek megőrzése miatt.

Union-13. Family Combo, Please!

Lőj ki 6 ellenséges járművet 3 különböző típusból.
Ossz ki 3.000 sebzést.

Javaslat: Egy jó dolgot tudok megemlíteni ezzel a feladattal kapcsolatosan….hogy csak egyszer kell megcsinálni. Mindenki simán tolt már be 6 killes csatát, igen, nah de itt meg kellesz küzdened az elemekkel is. Elemek alatt az MM-et és az RNG-t értem, nem fog neked segíteni, lesz itt minden, 15:0, lemingtrain, egylövésből ammorackal garázsmenet, utolsó SPG-ről lepattanó miatti fail,3m-ről mellé, vagy marad 3 HP-ja, sorolhatnám de sztem tudjátok vagy majd megtudjátok. Grand Battles segíthet (nah ide piszkosul hiányzott nekem a X-es spg...most már fejlesztem) a szokásos Kill steal-el. Egy dolgot mondhatok….sikerülni fog, biztos vagyok benne, mindenkinek, csak ne adjátok fel!

Union-14. Not Even a Scratch
Lőj ki 3 olyan tankot, ami nem kapott előtte tőled sebzést a csatában.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Ezzel a küldetéssel hetekig szenvedtem…..MERT FÉLRE VAN FORDiTVA A JÁTÉKBAN...ott az van írva hogy „Semmisíts meg 3 ellenséges járművet, ami előtted még nem szenvedett el sérülést” , ugye hogy nem mindegy? Azaz nem 1v1ben kell lenyomnod vegytisztán 3 tankot, úgy hogy más nem szól bele (azért 2-öt simán sikerült) hanem 3 tankot kell Kill shootolni, azaz megölnöd úgy hogy csak egyet lősz rá, az se baj ha csak 2 HP-ja van. A Pro-k tolják be bármivel, nekem maradt az iskolabusz, a feladat ismeretében 2-odik próbálkozás után meglett.


Union-15. Armour of God
Okozz, kapj be és blokkolj 12.000 sebzést.
Oszd ki a csapatod sebzésének 25%-át. Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz).

Javaslat: Call of the Kraken!!!! :D Tier x nehezek jöhetnek ide, aztán bele kell álni. Én egy kisebb raklap repeszt is tettem a tankokba, mert a szemben állók is be lesznek állva, és mivel a sebzés is beleszámít ugye, a gátlástalanabbak goldot is tölthetnek. Amire készülni kell az ellenfélnél a repesz/HESHhasználó tankok száma a játékban megengedett maximális lesz hogy ne tudjunk pattintani, az meg hogy 10-bő 9-térkép nyitott lesz 3 SPG vel az alap.

Blokk küldetések

Bloc-1. Just Routine
Ossz ki 6.000 sebzést.
Végezz a top 3 XP szerző közt a csapatodban.

Javaslat: Nem vicc, hogy ez a „rutinfeladat” az első misszió, hát azt hihetnénk, hogy a német TD ágal ezt egyszerű lesz összehozni ...de nekem nehezen ment. Erősen javaslom a Grand Battles használatát, persze a Pro-k a kisujjukból kirázzák a 6000-sebzést egy sima randomban is. Azért nem javaslom a nehezek használatát, mert amint idegesítően hatékonyak leszünk kapjuk a goldot/hesht/he-t az arcunkba, és nem fogunk élni a 6000 sebzés betolásáig. Német medekkel is van esély a kívánt sebzés összelövésére, sunnyogjunk ügyesen. Nekem E50M-el lett meg GB-ben, sok sikert.

Bloc-2. Hit It to the Bone

Semmisíts meg/sebezz meg legalább 5 belső modult/legénységi tagot. Ossz ki 2.000 sebzést.
A csata végén nem lehet sérült legénységi tagod vagy modulod.

Javaslat: Iskolabusz német megfelelőjét vegyük elő (azaz a német SPG ágon bármit) ami van, és szarva közt a tőgyit, azaz minél puhább célpontokat válasszunk. A japán nehezek imádói most kiélhetik magukat, vigyázat goldeső várható…...ez a feladat felüdülés lesz az első után.

Bloc-3. At Point-blank Range
Ossz ki 3.000 sebzést olyan ellenséges járműveknek, melyek a látótávodon belül vannak (meghaladhatja a 445 métert).
Lőj ki 4 ellenséges járművet.

Javaslat: Medek-Nehezek gyülekezzetek….ez egy elég könnyedén teljesíthető küldetés, Nehezekkel ROHAAAAAM, medekkel meg kövessük a fő csapásirányt és csipegessünk, sztem ha az első küldi megvolt, akkor ezt könnyedén betoljátok, ha nagyon nem megy akkor GB, ott biztosan sikerül.

Bloc-5. I Just Met You, And This is Crazy...
Vigyél be 3 páncél átütő találatot SPG-nek. Lőj ki egy SPG-t.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Itt azt fogjuk észrevenni hogy, eltünnek az SPG-k, cstatánként lesz 1db max, a MM továbbra is szeret minket, mi is szeressük őt, és kérjük meg két jó barátunkat ugyan álljanak már velünk szakaszba 2 SPG-vel, így már jobbak lesznek az esélyeink (+a végén nem kell attól félni hogy az spg-k lepuffantják a felspottolt/lerohant prédát). Minél kisebb sebzés és gyorsabb töltési idő, a japán medeket nem ismerem, de azokon kívül a németh light-okat ajánlanám, nálam még mindig a RU a favorit. Illetve mondanánk hogy spg, de nem fogunk 3-mat lőni 3 spgbe az tuti. Szóval nálam a legesélyesebbek a lightok voltak, illetve ha van „varrógéped” (E25,Panther/M10) akkor azokkal is lehet próbálkozni. Javasolt a végjátékban rájuk rontani, és remélni, hogy a saját SPG nem szedi ki egy lövésből.

Bloc-6. Offensive Reconnaissance
Vigyél be 10 páncél átütő találatot. Deríts fel 4 ellenséges járművet.
Lőj ki 3 járművet.

Javaslat: Német med vagy light tankokkal lehet ez a feladatot a legkönnyebben megcsinálni, aminek jó magas az álcája. Nálam az működött, hogy az elején futottam egy felderítő kört, ha megvolt a 4 tank felderítése, utána már csak össze kell sniperkedni azt a 10 lövést, ami szerintem a küldetés nehezebb része. Vagy nem tudsz 10-et lőni, mert kiszednek, vagy nem tudsz 10-et lőni mert elfogy az ellen, minden meccsen rá kell érezni, hogy hogyan lehet „középen” mozogni, hogy tudj csipegetni, de ne téged lőjenek. Nekem RU-val lett meg

Bloc-7. Getting Away With Murder
Lőj ki 3 tankot úgy, hogy épp nincsenek felderítve.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Olvasd el az angol leírását a feladatnak :D ez a legelső javaslat , ott fel fog tűnni, hogy TE ne legyél felfedezve amikor kilövöd az ellenséges tankot. Így már könnyebb lesz mint 3 blindshootal egy lövésezni az ellent. Javasoltak a minél magasabb sebzéssel rendelkező német TD-k, vagy pedig a legkönnyebb megoldás német SPG-kel killstealezni hármat és done.

Bloc-8. Catching Fire
Gyújts ki egy olyan tankot, ami veled azonos szintű vagy magasabb.
Végezz a top 3 XP szerző közt a csapatodban.

Javaslat: Ha az első kampányban csináltad már a kigyújtós küldit akkor ismered a receptet, ha nem leírom. Két módon lehet gyorsan megcsinálni, „varrógépel” (E25/Panther/M10), vagy pedig egy lövéssel nagyot sebző TD-kel, illetve esetünkben a japán heavykkel. Igyekezni kell a motort vagy az üzemanyagtankot eltalálni sokszor, vagy egyszer de nagyon. Az orosz KV széria nagyon szeret kigyulladni, a z oldalának az első felébe 2-3 lövés, és lehet is menni szallonát sütni. Japánokkal repesszel pedig a puhább tankokat próbáljátok belőni, illetve mivel majdnem mindenkinél magasabbról fogtok lőni javaslom a motortér tetejét bombázni HE-val, akár orr akár farmotoros a delikvens, a siker nem marad majd el. Próbálkozzatok, és sikerülni fog.

Bloc-9. Falcon Rising
Szerezz 3.000 felderítő/láncoló/kábító sebzést. Ossz ki 2.000 sebzést.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Német oldal, lightok medek, a felderítés/láncolás könnyedén összejön 9+ tierben és a sebzés is szerintem 5-6 jó lövés, lightokkal nyilván több. Vagy választhatjuk az SPG-s utat is, itt is javasolt minél magasabb tierben menni, hogy kevesebb lövésből meglegyen. Ha nagyon nem megy a GB segíthet mivel több tank van.


Bloc-10. Like a Boss

Ossz ki 4.000 sebzést. A csata végén nem lehet sérült legénységi tagod vagy modulod.
Lőj ki 4 ellenséges járművet.

Javaslat: A küldetés legnehezebb része itt a maradjunk életben lesz, sokszor lesz meg a sebzés de mivel vesztünk (mert a másik oldalon lévők elmentek gombászni 0 sebzéssel )a végén bedarálnak majd. Ha túl vagyunk az első küldin ez már csak csemege lesz, sebezzük 4000-et amivel csak tudunk, és a végén a csata lejárta előtt 2 másodperccel pattintsunk el egy nagy javítót+elsősegélycsomagot, majd dőljünk hátra. Ezs egy könnyű küldetés, ha a sebzés nem jönne össze, akkor menjünk GB-be.

Bloc-11. The Thrill of the Hunt

Lőj ki 6 ellenséges járművet.
Ossz ki 3.000 sebzést.

Javaslat: Hát itt nehéz mit mondani, ez a szerencsén fog múlni, hogy 5 vagy 50 csata múlva lesz meg. Mindenki volt már TOP GUN, mikor nem volt tétje, nah de itt van, és ezt a MM is tudja. SPG-vel GB-be talán könyebben meglesz nem tudom, őszintén én csak daráltam a mecseket, és egyszer összejött Panther/M10-el. Sok szerencsét mindenkinek hozzá...de komolyan. Nekem segített az hogy megnéztem melyik tankal szereztem a legtöbb TG kitüntetést, és azokkal próbélkoztam.

Bloc-12. The Dominator
Végezz top sebzőként a csatában. Ossz ki 4.000 sebzést.
Éld túl a csatát.

Javaslat: Ebben a küldetésben egy jó dolg van, hogy NEM KELL NYERNED! Valószínű hogy egy olyan csatában jön össze ahol te mindent megteszel, vért izzadsz, izzik az ágyúcső, miközben a többiek kóricálnak, nézelődnek meghalnak, és emiatt neked meg lessz a 4k sebzés, és az lesz a legtöbb a csapatban. Aki PRO az simán betolja bárhol bármikor, szerintem itt a BG-t hagyjátok az FV-kel nem tudtok majd versenyezni.

Bloc-13. The Collector
Lőj ki 6 ellenséges járművet 3 különböző típusból.
Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz). Éld túl a csatát.

Javaslat: Ahogy a 11-es küldinél is elmondtam összejöhet. Itt legalább a sebzést elvették az egyenletből, a 3 típus meg csak összejön. Itt is az a baj hogy elopják előled killt, lepattan, mellémegy, alárollol, és még sorolhatnám mik fognak történni, szal nem lesz egyszerű. És biztos vagyok benn, hogy olyanokkal tesz egy csapatba a gép, hogy még legalább négy másik csapattársnak is ez lesz a küldetése. A Grand battle segíthet, illetve az alacsony tierben sztem könnyeben összejöhet. De merítsetek abból erőt hogy ha egyszer már sikerült, akkor meg tudjátok tenni még egyszer. Tanktípust nem írok mert ez nagyon képlékeny, ki mivel szeret menni, és mivel eredményes.

Bloc-14. Heavy Case
Ossz ki 3.000 sebzést nehéz tankokba.
Lőj ki 4 ellenséges járművet.

Javaslat: Szintén teljesíthető lighton kívül szinte bármivel, (mazoisták lightal is betolják) a nagyobb nehézség itt megint a nehezek hiánya lesz. Mint a kihalófélben lévő bölények, az eddig csordában vonuló vastagbőrűek közül egy-kettő fog csak magányosan kóborolni a csatatéren.(amíg ez a küldi be van kapcsolva :D) Nálam legalábbis szembetűnően sok med light és TD volt ezek után és csak 1-2-3 heavy. TD-kel előfordulhat hogy lemaradunk róluk, medeket ajánlom, hiszen azokkal mozgékonyan tudunk alkalmazkodni ahhoz hogy hol tűnik fel a préda. A nehezekkel is lehet operálni, mert a vonulási útvonalakon, fog jönni az a kevés nehéz aki lesz (reméljük). Nekem mégis az SPG-k jöttek be (elkényelmesedtem) mivel ezeknek mindegy hol a nehéz jó eséllyel tudjuk csipegetni őket. Itt a GB is segíthet, ott mindig sok a „bölény”. :D

Bloc-15. Night of a Hunter
Ossz ki 3.000 sebzést TD-kbe.
Sebezz meg 7 különböző járművet. Lőj ki egy ellensége tankot/foglald be a bázist/védd meg a bázist (mikor Assault módban védesz).

Javaslat: Ha te az M&M'S közül szereted kiválasztgatni csak a pirosat, a többire rá sem hederítve ez a te küldid lesz. Csak a TD-kbe sebezzünk..ugye...de az a baj, hogy a TD-k megnézik a piros vonalat a pálya szélén, rátolatnak, és várnak. És még egy csomó minden lesz köztünk, és köztük...az összes tölteléktank. A jók medek-el is kicsipegethetik az ocsu közűl a TD-t, a rosszak odaállnak nehéz tankal, és vígan pattogtatják a bejövő lövéseket,miközben összesebzik a TD-kbe amit kell, és mi a csúnyák (vagy csak én) szintén a piros vonalról SPG-vel összecsapkodjuk azt a 3000 sebzést, legyen bárhol is az a TD. A Pro-k lightal már 3x betolták eddigre, úgy hogy még csak nem is flankeltek, vagy láncoltak, hanem szemből babám ha szeretsz.

Sok sikert és kitartást kívánok, a többi küldi is érkezik majd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Black_Sheep_01

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 9 hónapja #290701 Írta: avsk
Megválaszolva: avsk
Szerintem a szöveget olvasva összetévesztetted az 1. kampányt a 2.-al :-D. Az első kampányban nincsenek ilyenek, hogy blokk-unio-szövetség stb. Ezek a másodikban vannak

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

2 éve 9 hónapja #290706 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Szerintem a szöveget olvasva összetévesztetted az 1. kampányt a 2.-al :-D. Az első kampányban nincsenek ilyenek, hogy blokk-unio-szövetség stb. Ezek a másodikban vannak

A szöveget nem jól olvastad, az első kampányt csak említette, mint példát:
"...már az első kampány alatt is csinált boszorkányos dolgokat a MM..."

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 10 hónapja #298297 Írta: Usul
Megválaszolva: Usul
ma lett meg végre...
1 kötvényt használtam el mert nem volt türelmem megcsinálni a német 5k sebzést...

Az obj-hez is jó lenne valami tippel segíteni a bénákat...

Üdv
U.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 10 hónapja #298314 Írta: Vadkakasok /ROTON/
Megválaszolva: Vadkakasok /ROTON/

ma lett meg végre...
1 kötvényt használtam el mert nem volt türelmem megcsinálni a német 5k sebzést...

Az obj-hez is jó lenne valami tippel segíteni a bénákat...

Üdv
U.


Szia!
Próbáld meg ezt:
www.saltyjedi.c...ssions

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 10 hónapja #298328 Írta: Usul
Megválaszolva: Usul
Köszi megnézem.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.