10 éve 10 hónapja - 10 éve 10 hónapja#77952Írta: fjsblzs
Megválaszolva: fjsblzs
WoW!
Te ezt hol láttad?
Egyébként minden második félbolondot fel lehet(ne) jelenteni sportszerűtlenségért. Pedig tényleg nem tettem semmi rosszat...
Nem tudom elfogadi, bár bele kell hogy törődjek (amit mondtál),
de azt, hogy a WG bárkit bannol alapos vagy alaptalan feljelentésekkel
az már röhej! De úgy, hogy tegnap játszom, kék sem vagyok, este még toltam,
ma délután játszani szeretnék és kitesz? Bannolt volna ki tegnap. Ilyenokr bánom, hogy néha-néha tolok pénzt. És napokig úszik az egész...
Elfelejtettem az "eredeti" (gurney) profilomhoz tartozó jelszavamat, megtennéd nekem, hogy az edina 19-hez tartozó email címemre küldenél egy új jelszót?
Elfelejtettem az "eredeti" (gurney) profilomhoz tartozó jelszavamat, megtennéd nekem, hogy az edina 19-hez tartozó email címemre küldenél egy új jelszót?
Tegnap lejárt a büntim, és újra nyugodtan tolhatom. Illetve nyugodtan tolhatnám, gondoltam, ha nem hemzsegének az ehhez hasonlók akivel matalálkoztam.
Az előző történetemhez szeretném csatolni ami történt velem. A helyszín Siegfried-Line. Rhm.-Borsig-al elfoglalom a helyemet, adom is az áldást de a hátvonalunk mögött egy Hellcat(sofőr: mate_26)kempelt. Mivel láttam, hogy magyar,ráírtam, mozduljon és kezdjen magával valamit. Erre közli velem, esze ágában sincs kimeni Tier 8-asok elé szétlövetni magát, plusz kaptam tőle egy lövést a hátamba. a srác egész meccs alatt teljesen passzív volt, sőt én voltam a bunkó, hogy ne gazdálkodjak az ő HP-jével. Feljelentgettem tétlenségért és szabájtalan játékért, bár nem tudom volt-e értelme.
A kapcsolat a két ügy között??
Engem bannoltak egy napra mert valaki úgy godota feljelentget, olyanért amit véleményem szerint nem is csináltam! Az ehhez hasonló agyatlanok meg szabadon kószálhatnak, mivel még délután is összehozott vele a sors.
Mindenki tudja,hogy az én vagyok. Jacktor meg pontosan tudja, hogy a gurney és az edina 19 IP címe azonos. Na de mindegy, szép napot!
Inkább a profilképedet változtasd meg, mert itt nem szeretik a melleket.
Helyesbítenék,páran azért szeretjük(de csak a nőit ,remélem).Viszont a profil kép az nohát no.Ebben viszont csatlakozom tankarankához.
Tankaranka miatt cseréltem le erre, miközben az ő profilképén a nő egy tank ágyújának a csövét lovagolja meg... Tudod ő egy önkéntes moderátor, és ha nem fogadja meg az egyszerű fórumozó a tanácsát, húsz-harminc barátjával rögtön szétszed...
Battlefield 2D style