Az "Előtölthető az 1.8-as verzió" cikk alá a Launcher-s indítási mód képe van betéve segítő/iránymutató szándékkal, prezentálva azt, hogy és mit kell beállítani az előtöltéshez. Én úgy tudom, hogy kb. fél éve már csak a GameCenter-s indítás működik (tévedhetek persze).
Így viszont a segítő szándék félremegy. De ha tévedek is, a GameCenter-st is jó lenne mögé tenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Nem lehetne valami hozzászólásmennyiség-korlátozást bevezetni? Mondjuk napi 5?
A mai dömpingre ránézni is lélekölő
A tegnapi napon "elszaladt a ló".
De irántad és Harakiri kolléga iránt érzett tiszteletből megígérem, hogy részemről tartani fogom magam az 5 db-hoz.
Ez a 0.-dik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja#294856Írta: hadtjuk
Megválaszolva: hadtjuk
A prémium shopban megjelent egy valag tank. (Sajnos én nem látom mikor veszik vissza a polcról a kitett árút.)
Ezekből a Progi és a Cromwel B az ami nagyobb figyelemre tarthat igényt, de a többi is megfontolásra érdemes. (Mondjuk szerintem a kistirűek a TKS Z N.K.M. 20 MM és a PZ.KPFW. II AUSF. J pont nem.)
Szerk:
Bocsánat. Az Ázsia szerverre tévedtem
Bocsánatot kérek, hogy félre vertem a harangot.
A prémium shopban megjelent egy valag tank. (Sajnos én nem látom mikor veszik vissza a polcról a kitett árút.)
Ezekből a Progi és a Cromwel B az ami nagyobb figyelemre tarthat igényt, de a többi is megfontolásra érdemes. (Mondjuk szerintem a kistirűek a TKS Z N.K.M. 20 MM és a PZ.KPFW. II AUSF. J pont nem.)
Nálam nincs (vagy már nincs), hiába vagyok bejelentkezve, szóval ez vagy egy véletlen bug, vagy valami személyre szabott dolog.
Mivel homok színű és egy brit egyenruhás csaj van a tankon az inkább a Tigris 131. Ráadásul a 131-es oldalszámú Tigris harckocsit, pont március hónapban indították el (Március 12-től április 16-ig) Tunéziába, madj április végén a britek fogták el. Napjainkban pedig Bovingtonban megtekinthető, sőt üzemképes.
Mivel homok színű és egy brit egyenruhás csaj van a tankon az inkább a Tigris 131. Ráadásul a 131-es oldalszámú Tigris harckocsit, pont március hónapban indították el (Március 12-től április 16-ig) Tunéziába, madj április végén a britek fogták el. Napjainkban pedig Bovingtonban megtekinthető, sőt üzemképes.
Szerintem a szín az lehet festés is bár én nem láttam színt szóval lehet hogy igazad van.
Megjegyzés. A cikkben ( worldoftanks.eu...-2020/ ) a 4. szakasz jutalmainál csak "2 Female Crew Members" írt, de a tankrewards.eu-n már "FAMALE COMMANDER WITH THE SIXTH SENSE PERK" X 2 (azért nem mindegy :) ).
+1: A cikkben márc 31-et ír utolsó napra, a tankrewards-on pedig márc 29-et.
Megjegyzés. A cikkben ( worldoftanks.eu...-2020/ ) a 4. szakasz jutalmainál csak "2 Female Crew Members" írt, de a tankrewards.eu-n már "FAMALE COMMANDER WITH THE SIXTH SENSE PERK" X 2 (azért nem mindegy :) ).
Jacktor is tévedhet, sőt szokott is.
Nem gondolom, hogy tévedett volna, az eredeti angol cikk és a tankrewards.eu között van ellentmondás.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...