Jelenleg 86 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Adminok figyelmébe

8 éve 5 hónapja #235831 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Igazán meghagyhattad volna szerkesztve, finomítva.....Nekem mindig csont nélkül kivágjátok másnak meg szépen szerkesztve kommentálva....ejj ejj...Mi ez a hátrányos megkülönböztetés?

Nem szoktam kivételezni. Vagy törlök, vagy meghagyom, de nem szerkesztek. De ha nem tetszik ahogy csinálom, nyugodtan lehet Jacktorhoz fordulni, de szerintem Ő nem annyira engedékeny, mint én.

Erről eszembe jutott Darth Vader egyik mondata, amit egy Moff Jerjerodd-nak mondott a Halálcsillagon:

"Remélem is, parancsnok, az Ön érdekében. Az Uralkodó ugyanis nem oly elnéző mint én."

Remélem átjött a párhuzam :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235832 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Igazán meghagyhattad volna szerkesztve, finomítva.....Nekem mindig csont nélkül kivágjátok másnak meg szépen szerkesztve kommentálva....ejj ejj...Mi ez a hátrányos megkülönböztetés?

Nem szoktam kivételezni. Vagy törlök, vagy meghagyom, de nem szerkesztek. De ha nem tetszik ahogy csinálom, nyugodtan lehet Jacktorhoz fordulni, de szerintem Ő nem annyira engedékeny, mint én.

Te mondtad: Ha valaki tájékozatlan nem kell feltétlen a torkának ugrani....
Nem voltam elég tájékozott hogy te nem szerkesztesz hanem vagy töröksz vagy nem....de a moderálási szokásaid az általam emlegetett hírrel ellentétben nem 2 perc gugli.....Nem tudom manapság miért sértődik meg rögvest egy modi ha valaki kérdez egyet? Rögtön sértődötten Jacktorhoz küldözgetnek mindenkit....Mondtam én hogy minek moderáltál? Mondtam hogy jogtalan moderáltál? Hogy ok nélkül? Mondtam én hogy rosszul?

Téged idézve: Lehet finomabban is....elég lett volna ha annyit irsz hogy te nem szerkezgetsz.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235833 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Attól, hogy valaki nem tájékozott, tájékozódott, nem kell azt mondani rá, hogy hazudik. Finomabban is lehet fogalmazni, rávilágítani a hibákra, nem egyből a torkának ugrani.
És kértem szépen, foglalkozzatok mással egymás cseszegetése helyett!

Toydolls szépen kérlek lássál is már ne csak nézzél. A trollokra jellemző a tények szándékos figyelmen kívül hagyása, amit a drága védenced is csinál jelen esetben.

Miről beszélsz, hogy félretájékozott? Ki? Ő? Ott vannak bittus linkjei, állítom neked, hogy egyet nem nézett meg, de persze hajtogatja a saját igazát. Komolyan nem látod, hogy kik szokták ezt csinálni, nem veszed észre?
A jogos büntetés kiszabása helyett, meg a kegyeidbe fogadod és kijelented, hogy félretájékozott... az ember esze megáll, komolyan!

Azt is elárulom neked, hogy egy friss, zsír új reg, soha nem fog egy lerágott csont témát elővenni úgy, hogy nem hajlandó hallgatni senkire, csak szítja a vitát. A tegnapi hír alatti hsz-e is félreértelmezés volt, csak azért, hogy szidhassa a WG-t. Nem veszitek észre? Nem látjátok? Nem bírjátok kiszűrni a trollt?

Komolyan nem értem, hogy miért nem éltek azokkal az eszközökkel, amik a kezetekben vannak. Jacktor azt írta, hogy nem akar lendületből bannolni, mert akkor elsülne a keze és kevesebben lennénk. Nem lendületből kell bannolni, hanem kiszűrni azt, aki semmi másért nincs itt, csak azért, hogy baszkurálja az oldalt és másokat és semmi, de semmi hasznos hozzászólása nincs az oldalon. Ha utána meg levelet ír Jacktornak, akkor szépen megírni neki a sablonválaszt, hogy legközelebb ne trollkodj. J maga írta, hogy nem fogja hagyni, hogy egy-két visszajáró troll ember miatt sokan elmenjenek/veszekedjenek a fórumon. Akkor meg miről beszélünk?

Most is csak otthon ül és röhög a markába, hogy páran ellenetek küzdünk, hogy vegyétek már észre, hogy mit csinál, ahelyett, hogy közösen kibasznánk innen a halál nemesebbik szervére.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, bittus, Sunhair, Sics, Lucimiento, Tomat
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235845 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Nyugodj már meg ember!

Kiraktam, egy másik accjával együtt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #235847 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Üdv!

Hétfőn vagy kedden regeltem a wows-os fórumra is, ugyanezen a nicken, viszont nem érkezett visszaigazoló mail, így nem enged belépni, pedig lenne 1-2 kérdésem a hajós kollégáktól! :)

Regisztráljak esetleg újra, hátha megoldja, vagy utólag még rá tudtok nézni? Köszi előre is a segítséget!
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235848 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Nyugodj már meg ember!

Kiraktam, egy másik accjával együtt.

Én teljesen nyugodt vagyok, csupán értetlenül állok azelőtt, hogy a Te engedélyed szükséges ahhoz, hogy az adminok bannolhassanak egy nyilvánvaló troll regisztrációt. (IP csekk talán?)

Egyébként korábban már megírtam neked levélben, hogy nostradamus is kvantumfizikus egyik reregje, mégis csak most tiltottad ki. :)

Természetesen örülök annak, hogy (ideiglenesen?) tisztább az oldal, de csak bennem van a kérdés, hogy kiraktad e volna a két reget, ha nem írom meg a fentit, hanem csak hallgatunk Toydolls nyugalom gyerekek kérésére?
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235852 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Üdv!

Hétfőn vagy kedden regeltem a wows-os fórumra is, ugyanezen a nicken, viszont nem érkezett visszaigazoló mail, így nem enged belépni, pedig lenne 1-2 kérdésem a hajós kollégáktól! :)

Regisztráljak esetleg újra, hátha megoldja, vagy utólag még rá tudtok nézni? Köszi előre is a segítséget!

Aktiváltalak, be tudsz lépni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: uBootVII
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235854 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
szazados gyere wowsozni, hagyd békén a trollokat :trollol:
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235859 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII

Üdv!

Aktiváltalak, be tudsz lépni.

Köszönöm! :)
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235864 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Te mondtad: Ha valaki tájékozatlan nem kell feltétlen a torkának ugrani....
Nem voltam elég tájékozott hogy te nem szerkesztesz hanem vagy töröksz vagy nem....de a moderálási szokásaid az általam emlegetett hírrel ellentétben nem 2 perc gugli.....Nem tudom manapság miért sértődik meg rögvest egy modi ha valaki kérdez egyet? Rögtön sértődötten Jacktorhoz küldözgetnek mindenkit....Mondtam én hogy minek moderáltál? Mondtam hogy jogtalan moderáltál? Hogy ok nélkül? Mondtam én hogy rosszul?

Téged idézve: Lehet finomabban is....elég lett volna ha annyit irsz hogy te nem szerkezgetsz.....

Banyek mindig akkor csinálod ezt amikor nem vagyok gép előtt és nem tudok gif-felni. Ma is átmegyek a csajomhoz, mert végre mindketten azonos földrészen vagyunk és mindketten ébren vagyunk... Erre itt a hátam mögött szívatod a trollokat. Én meg választhatok, hogy álló pélóval reagálok vagy lemaradok róla. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235866 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
9.18-cal érkező új HD modellek
worldoftanks.ru...indev/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, Frankenstein Bourne, MegaJani
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235877 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Kíváncsi vagyok, kiben merült fel a Sexton I HD igény. :applause:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235881 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956
Elindult a tesztszerver:
worldoftanks.eu..._test/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235888 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Elindult a tesztszerver:
worldoftanks.eu..._test/

Valóban! Sandbox kliens most frissíti magát éppen.
Téma zárolva.
8 éve 5 hónapja #235898 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Kérdezz-felelek az M6A2E1-ről, most már nem zárkóznak el a Type 59 újbóli árusításától sem... :-D

thedailybounce....e-day/
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 16 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.