Jackal!
Tisztelettel kérlek vedd le a nevem a billentyűzetedről/szádról, és tedd ezt a TFK topiccal is. Szerintem sem hozzám sem a Faterok közösségéhez nincs közöd, ugyanúgy személyeskedsz mint amivel engem vádolsz.
Ráadásul az adminokat is köpködöd, aminek szintén semmi értelme.
Ami kettőnk között volt ebben a topicban pl, azt én lezártam, nem foglalkozom vele tovább, ahogy Veled sem. Hozzászólásaidat nem olvasom, nem érdekelnek, így nyugodt marad a lelki világom. Javaslom tedd ezt Te is.
Továbbá a reputációs ötletedre írnám, ez már most is megvalósult. Meg kell nézni kinek mennyi hozzászólásra mennyi köszönet érkezett. Ez elég sok mindent elárul szerintem.
Részemről ez a rész is lezárva, Jacktor jogosan törölte az utolsó mondatomat. Elnézést kérek érte utólag is.
Kérlek mondd, hogy csak vidccelsz.
Mi a hasznosabb?
Írni 6 elemzést, kezdőknek és sok másnak segíteni ötletekkel (oké, stílusa 'egyedi', de hát ez van), vagy pedig egy eleve off topic-ba néha 1-1 félig vicceset (aminek semmi köze a játékhoz!) odaböffenteni, és majd a klántársak 'like'-olják.
Melyik a fontosabb.
Igen, dodzs csöppet nyers volt, saját stílusa volt, és enyhén fogalmazva hajlamos volt elküldeni bárkit a jó édesbe. De cserébe tett is le vmit az asztalra, hogy az oldal jobb legyen. Ehhez képest te egy ipari troll vagy, aki két dolgot hoz csak fel: köszönetek száma, és a családi állapota. Tudod, dodzs még suliba jár, ergo csúnya lenne, ha nagykorú gyermekei lennének.
Remélem, te és a többi haszontalan troll büszke vagy magadra, egy értelmes játékossal kevesebb van az oldalon, kevesebb értelmes hozzászólás a JÁTÉKHOZ. Még 2-3 embert ilyen aljas módon kicsináltok, akkor Jacktor lehúzhatja a rolot. Miért? Mert ennyi marad:
-TFK topic (szigorúan off!)
-összeesküvés elméletek (azért nem megy, mert nincs préém, lila hátul ül, csapat nem segített, hogy 1 perc alatt nyerjünk)
- arty-imádat (mikor wg átalakítja, akkor meg sírás, hogy csinálják vissza)
GG, nagyon ügyes és okos vagy te is.
Pont az ilyen dolgok miatt nem voltam fent már egy ideje, és úgy nézem, nem is leszek.
Battlefield 2D style