2 napja leszedtem a 9.6 testszervert akkor minden ment, beengedett, most ha be akarok lépni azt irja ki hogy nem jó az e-mail vagy a password.Másnál is jelentkezett ez vagy csak nállam ?
Ahol írnád be a jelszavad, az alatt találsz Facebook, Twitter, stb. logókat. Rákattintasz a WG logójára (utolsó) és azon keresztül lépsz be a teszt szerverre.
Rákattintottam átirányitott az orosz weboldalra, ha beraktam hogy europa akkor meg bedopta az account managementemet, raktam hogy facebookal jelentkezek be és igy engedi
2 napja leszedtem a 9.6 testszervert akkor minden ment, beengedett, most ha be akarok lépni azt irja ki hogy nem jó az e-mail vagy a password.Másnál is jelentkezett ez vagy csak nállam ?
Ez szerintem csak az éles játékban jön be, nekem ugyanis nincs fent mod, ezáltal az általad írt mappa nincs is, hisz üres a resmods.És nem tudok mégsem belépni.
Valószínüleg több járható út is van , én nem töröltem ki semmit sehonnan,
megnéztem van az én res mappámban is ilyen, de nem kellett törölnöm.
Viszont nagyon szuper ez a rengeteg arany , kredit , és xp támogatás, ami pedig meglepett, hogy itt is él a stug küldetés
Nekem is üres volt a mappa , ezért próbáld meg facén keresztül
miután bejelentkezéskor nem engedett be , a jelszó alatt van egy face ikon arra klikk
csinálj egy face belépést ha új regisztrációként fogja fel hagyd jóvá
és a face adataiddal lépj be
én speciel nem tudom még mit kavartam de kaptam egy új accountot a test serverre
100.000.000.- arannyal ( nem tévedés száz millió arannyal )
100.000.000.- credittel
100.000.000.- xp-vel
Sziasztok!
Ne haragudj, de félrevezető tanácsot adsz!
Az a helyes megoldás, amit én írtam pár hozzászólással ezelőtt:
Töröld ki a res_mods mappából ezt:
scripts\entity_defs\account.def
...és ha nincs semmi a res_mods mappában, akkor értelemszerűen a res mappából kell kitörölni ugyanezt a fáljlt.
NEM! Te vezeted félre az embereket.
Ha a res mappából törlöm, el se indul a játék, resmods-ban meg nincs is ilyen....facebookom meg nics, egyébként se új accountot akarok, a sajátommal szeretnék csak belépni.
miután bejelentkezéskor nem engedett be , a jelszó alatt van egy face ikon arra klikk
én speciel nem tudom még mit kavartam de kaptam egy új accountot a test serverre
100.000.000.- credittel
100.000.000.- xp-vel
Sziasztok!
...és ha nincs semmi a res_mods mappában, akkor értelemszerűen a res mappából kell kitörölni ugyanezt a fáljlt.
Ha a res mappából törlöm, el se indul a játék, resmods-ban meg nincs is ilyen....facebookom meg nics, egyébként se új accountot akarok, a sajátommal szeretnék csak belépni.
A helyzet az, hogy az én gépemen hibátlanul megy a játék is, és a teszt-verzió is!
És a saját gépemen túl, kb. egy tucatnyi embernek tartom a gépét karban (pénzért!) a W.o.T működésével kapcsolatban.
Ezért biztos vagyok benne, hogy neked van igazad: én vagyok a félrevezető.
Ezért nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét aki olvasott engem, hogy sem szószerinti értelmezésben, sem kiterjesztve (némi informatikai ismeretekkel kibővítve, netán továbbgondolva) alkalmazza az általam leírtakat.
Ezzel szemben, nagyon is alkalmazzátok TheMajor66 úr módszerét, az a tuti!
100.000.000.- credittel
100.000.000.- xp-vel
Sziasztok!
A helyzet az, hogy az én gépemen hibátlanul megy a játék is, és a teszt-verzió is!
És a saját gépemen túl, kb. egy tucatnyi embernek tartom a gépét karban (pénzért!) a W.o.T működésével kapcsolatban.
Ezért biztos vagyok benne, hogy neked van igazad: én vagyok a félrevezető.
Ezért nyomatékosan felhívom mindenki figyelmét aki olvasott engem, hogy sem szószerinti értelmezésben, sem kiterjesztve (némi informatikai ismeretekkel kibővítve, netán továbbgondolva) alkalmazza az általam leírtakat.
Ezzel szemben, nagyon is alkalmazzátok TheMajor66 úr módszerét, az a tuti!
Hol írtam én módszert ide?? Csak a tényt írtam le, hogy úgy nem megy....olvasd már el.
Igen, már aki faszbúkozik, mert nekem nincs....és ha lenne se kellene egy új account, mert a jelenlegi képzettségi szintű legénységemmel akarom próbálni a teszten a tankokat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...