Tab. gomb alatt csata közben nem működik az xvm, csak a csata előtt mutatja a játékosok nemzetiségét és többi adatát..... ez nagyon zavaró
még egy kis apróság, hogy a tank ikonok csata közben nagyon csúnyák, és szinte olvashatatlanok lettek... ha lehetne, jobb lenne a megszokott tank ikon lista....
Igen, az ikonokra várni kellett, mig megjelenik a frissítés. Az új csomagban benne lesz. A TAB gomb viszont nálam működik! Nézd meg a beállításoknál, mert lehet, hogy kitörlődött az új funkció miatt (N gomb megnyomásával kapod a küldetések oldalt)
Most néztem én is... A TAB-ot nem lehet állítani, csak azt, ami a küldetést adja ki (alapértelmezetten az N gomb)
Próbáld ki, hogy ha törlöd az összes modot, akkor működik-e. Nekem modokkal és modok nélkül is működik.
Töröld a \World_of_Tanks\mods\ és \World_of_Tanks\res_mods\ mappák teljes tartalmát, de magát a mappát és a bennük lévő 1.1.0 könyvtárat meg kell hagyni.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...