7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#278068Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
Frissítés
-XVM 7.6.4-dev 8443-as verzió(még teszt verzió ez is, de már egész jó)
-Színes tank ikonok frissítve(ebben már benne vannak a focis cuccok is, minden új wot frissítés után ezeket az astlas fájlokat is kell frissíteni, mert kliens összeomlást is okozhat...)
7 éve 3 hónapja - 7 éve 3 hónapja#278475Írta: Kesumisu
Megválaszolva: Kesumisu
XVM 7.6.4 Frissítés
Megszületett a stabil xvm is végre!
Azért tartott ilyen sokáig, mert ez javítást is tartalmaz az alapjátékhoz, így tudták kiszűrni az összeomlásokat, valamint tartalmazza a Microsoft Universal CRT és Microsoft Visual C ++ Redistributable verziók frissítését ([CRASHES]
* added fixes for Autodesk Scaleform crashes
* fixed crash in case when there is ping or online counters in lobby
* added updated Microsoft Universal CRT and Microsoft Visual C++ Redistributable versions)
Ez azt jelenti, hogy a mods és a res_mods mappákon kívül felülír jó pár *.dll kiterjesztésű fájlt. Konkrétan az egész system mappa tartalmát javították + még néhány fájlt a játék gyökér mappájában...
Ha stabilan futott eddig, akkor elég csak a mods és res_mods mappákat használni.
Én így egyben használom, s nagyságrendekkel stabilabb az egész alapjáték.
Tehát, ha nem mered feltenni az egészet, megfelelő lehet csak a mods és res_mods mappa is, de ha összeomlásokat tapasztalsz kelleni fog a javítás is...
Mivel az Új XVM sok *.dll fájlt felülír az alapjátékban, ezért feltettem a megosztott mappámba egy biztonsági mentést ezekről "Wot DDL mentés(xvm ezeket írja felül) néven. Biztos ami biztos alapon...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...