Battle Pass probléma

6 hónapja 2 hete #306528 Írta: Puskin
Megválaszolva: Puskin
Sztok!
Tokenekért nem lehet felszerelést venni?
Lehet hülye kérdés, de úgy emlékszem amíg nem fejeztem be a pass-t még volt rá lehetőség., de most csak tank van meg kötvény..
Rosszul emlékszem?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 hónapja 2 hete - 6 hónapja 2 hete #306529 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sztok!
Tokenekért nem lehet felszerelést venni?
Lehet hülye kérdés, de úgy emlékszem amíg nem fejeztem be a pass-t még volt rá lehetőség., de most csak tank van meg kötvény..
Rosszul emlékszem?

Szezononként 1-et lehet. Arra nem emlékszel, hogy már kivetted korábban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

6 hónapja 2 hete #306535 Írta: Puskin
Megválaszolva: Puskin
Köszi!
Igen azért hittem, hogy lehet ......
mert már vettem 1-et. :)

1 hónapja 3 hete #307289 Írta: fukibacsi
Megválaszolva: fukibacsi
Sziasztok,

worldoftanks.eu oldalon vettem ma egy Battle Pass "Erősítés" nevű csomagot, pénzt levonta,de nem jelent meg semmi a játékban.. Ez nem a játékon belüli Battle Pass "szakasz"  megnövelt jutalmak lett volna?
köszi, fukibacsi

1 hónapja 3 hete #307292 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok,

worldoftanks.eu oldalon vettem ma egy Battle Pass "Erősítés" nevű csomagot, pénzt levonta,de nem jelent meg semmi a játékban.. Ez nem a játékon belüli Battle Pass "szakasz"  megnövelt jutalmak lett volna?
köszi, fukibacsi

Nem ez nem az. Az a fejlesztett / improved battlepass, ami az alsó sor jutalmait is elérhetővé teszi.
Amit te vettél, annak ehhez nincs köze, csupán küldetéseket kaptál, amivel ezeket a cuccokat tudod megszerezni:

"RÉSZLETEKHa megvásárolod ezt a csomagot, hozzáférést kapsz egy sor küldetéshez. Ezek teljesítéséért a végső jutalom egy egyedi legénységi tag – a szezon negyedik karaktere, valamint a Hofu 2D-stílus. Ezen kívül Battle Pass-pontokat, kötvényeket és képzési füzeteket is szerezhetsz.Teljesítsd az összes küldetést, hogy megszerezd a következő jutalmakat:
  • Akár 1000 Battle Pass-pont
  • Akár 500 kötvény
  • Akár 3 képzési füzet minden nemzethez
  • Univerzális kézikönyv 250 000 legénységi XP-vel minden egyes legénységi taghoz
  • Személyes képzési kézikönyv 850 000 legénységi XP-vel egy kiválasztott legénységi taghoz
  • A Hofu 2D-stílus
  • Gisèle Ardane jutalom legénységi tag
Teljesítsd a küldetéseket, mielőtt az aktuális szezon véget ér. Ellenkező esetben az előrehaladásod elveszik."

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.