Jelenleg

59
látogatónk van

Brit harckocsik

11 éve 3 hónapja #8 Írta: Jacktor
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Brit harckocsikkal kapcsolatban bármi kérdés, vélemény, vagy meglátás, amit érdemes lenne megvitatni, ide jöhet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TuzoltoMan1

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #222 Írta: Oregordog
Megválaszolva: Oregordog
Néhány gondolat a britkehez:
Elég sokat dühöngtem a brit heavy ágon, amíg rá nem jöttem, hogy egy, az eddigiektől némileg különböző játékstílust kíván. Jelenleg egy Black Prince-el tolom, de, aki belevág ebbe az ágba, az készüljön fel, hogy nem lesz egyszerű :)

A BP jó homlokpáncéllal, tűrhető toronypáncéllal, viszont iszonyatos (20 km/h) sebességgel, és viszonylag alacsony sebzésű löveggel bír (a 17 fontos, 77 mm-es páncélátütése átlag 150 mm, sebzése viszonyt gyatra, kb 150, viszont pontos, 100 m-en, 0,3 m-es pontosság), mindeközben egy tier VII-es heavy-ről beszélünk...

A lényeg: lassú vagy, de pontos. Ezt kell kihasználni. Az eddigi játékstílussal ellentétben a Black Prince,de előtte a Churchillek is inkább működtethetőek TD-ként, mint heavy-ként... és ez bevált, legalább is nekem. 4-500 méterről is szépen el lehet lőni az ellenfél gyenge pontjait (beülők, lőszer, stb..) közelről viszont se' perc alatt szétszedik az embert megfelelő támogatás nélkül.

Lassan elérek tier VIII-ig, kíváncsian várom, hogy ott mi vár :) bár így előre nézve a dolgokat, szerintem ugyanaz, ami most van :) talán csak tier X-en várható komolyabb löveg, de majd meglátjuk...

A végére egy személyes megjegyzés:
A játék elindulása óta vártam a briteket, úgyhogy bocs, de nekem ők a szívügyem ;) és nagyjából azt kaptam, amit vártam, s amit a történelmi hűség is diktál. Lassú, esetlen tankok, pontos lövegek. Nekem tetszik...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #368 Írta: th3r3v
Megválaszolva: th3r3v
Azt olvastam néhány helyen, hogy az FV215b át lesz téve a brit TD vonalra, 10-es TD-nek. Ennek mennyi a valóságalapja? És ilyen esetben ha én pl. addig még kifejleszteném, akkor a TD vonal 10-es tankját megtarthatnám, és az új 10-es heavyt kellene kifejlesztenem újra? Vagy ez hogy működik ilyenkor? Ha jól tudom volt már ehhez hasonló eset, pl. mikor a szovjeteknél behozták az új IS-eket, vagy pl. mikor a T30-at átsorolták TD-nek. Van ilyenkor bevett szokás?

Ezt csak azért kérdezem, hogy érdemes törni magam, hogy mire behozzák a TD vonalat, addigra meglegyen a 10-es heavy (jelenleg Caern-nél tartok), vagy igazából lényegtelen, mert nem járok jobban akkor sem?

Gondolom az túl mesébe illő, hogy mindkét 10-es meglegyen kifejlesztve :$

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #369 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Eleinte nagyon rossz szájízzel próbáltam ki a brit csodákat..
Fura szerkezetek az biztos..nekem mint "hitű netnácinak" eléggé unszimpatikus vasaknak tűnik bármi ami nem krupp acélból van:-)

Valahogy mégis meglepő módon közel állnak az angol tankok a németekhez..
A nehéz tankok kissé alul motorizáltak(mondjuk én bekattantam a Churchill vonaltól ..hamar eladtam és befejeztem),viszonylag kis sebzésű löveg,ami viszont pontos.
A közepes tankok mozgékonysága nagyon jó..
Jellemző még rájuk a szögletes,elavult páncélzat(korai német gépek jellemzője) ,ami hál'istennek még vékony is.
Kategóriájában a crusader,cromwel,comet,konténer(nem tudom hogy kell leírni)
nagyon is kiváló masina..németesen játszva hátértámogatóknak kiválók..nagyon gyors töltésű pontos lövegek,olcsó lőszer bele(nem kár ha félremegy néha).
A nekem most a centurion van.
Ez már lassult mint sebességben,mint tűzgyorsaságban,de jó masina csak ajánlani tudom.
Egy biztos azonban akik az orosz alsógatyám is vasból van tankokat szokták meg,vagy a pattogós páncélt,azoknak kellemetlen perceket okozhat ezeknek a tankoknak a használata először.
Angol tank röviden: sok kicsi lövés sokra megy,főleg ha ezt gyorsan tesszük...
Hozzátenném még hogy pl a cromwell,comet átlósan látszik a pálya másik végéből is...raktam én rá mindent álcahálót,legénységnek képzést,de nem igazán lehet bujkálni velük,bár a legénység álca skillje sokat segít rajtuk,érdemes kifejleszteni a villanykörte módot(hatodik érzék) hogy gyorsan le tudjunk lépni mert hamarosan nem csak a bakancs lesz acélbetétes.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #370 Írta: th3r3v
Megválaszolva: th3r3v
Med vonalon még csak a Tier 4-esnél járok (Covenanter), de nekem is bejövős. Heavy az a Churchill 1-nél valóban nagy szívás. De megéri továbbmenni. Churchill VII-nél szerettem beléjük nagyon. Szemből csak úgy pattognak le róla a lövedékek, vagy max 0 sebzéses átütő találat jut be. Röhögtem is nagyokat, mikor szembe 3-4 KV-1S és senki nem mert megindulni, én meg elindultam, és csak az hallottam hogy kb. 1,5 mp-enként lepattan rólam valami. Szemből nagyon jól pattog róluk minden. BlackPricne-re ez még jobban igaz. Mutatni tudnék olyan videót, ahol egyedül voltam 4 tank ellen(T-34, IS, IS3, KV4), és kilőttek ugyan, de megküzdöttek, acélfal is lettem. Szembe fordultam velük, és csak úgy pattogott le mind :D Bevittem nekik jó "sok" sebzést, mire tényleg kinyírtak (hátulról...). Imádtam azt a tankot. Persze nem érte meg vele nagyon előre menni, mert picit mutatod az oldalát oda az előnyöd. De a frontjáról minden lepattant jóformán, általában 4 lövésből 3.. :D Ez köszönhető egyrészt a frontnak, másrészt hogy a nagy többség még most sem tudja hol érdemes lőni a brit tankokat, hogy sebezze...

Ha jól emlékszem brit heavyk közül a BP rendelkezik a legvastagabb páncélzattal, bár az is igaz, hogy nagy tégla az egész, látszik szerették a tervezők a szögmérőt, sehol egy lágyabb ív. Az is való igaz, hogy mocsok lassú, így nem árt legénységnél rámenni a javításra, mert ha lelövik a láncot az elég nagy szívás tud lenni, lévén hogy csak szemből vagyunk védettek... Ugyanakkor viszont kiváló tank véleményem szerint.

Több alkalommal is előfordult, hogy a front megakadt, kialakult egy kis állóháború. Kis késéssel odavánszorogtam a 20 km/h-s max sebességemmel, majd meg sem állva megindultam előrébb. Minden hülye engem kezdett el lőne, a haverok meg jöhettek mögöttem fedezéktől fedezékig. Aztán ha már kezdett előnyünk lenni, akkor megálltam szépen én is egy fedezékben, és távolról osztogattam az igét, a hátsó sorból, mondván én megtettem a dolgom, most a többiek jönnek :D Nyilván nem ezzel a tankkal fogsz "Megszálló" plecsniket szerezni, de voltam vele topgun többször is, acélfal meg kb. 3 menetből 1x. Ami nagy ellensége a járműnek az az arty, ha 1-nél több arty van, nem érdemes bármit is csinálni. Meg kell állni a hátsó sorban, és onnan lövöldözni, kihasználni hogy nagyon pontos ágyúnk van, még ha nem is sebez sokat.

Sajnos Caernarvontól kezdve egy teljesen más taktikát kell követni, innen ugyanis tankunk elveszti a jó páncélozottságát, cserébe több mint 1,5x nagyobb lesz maximális sebességünk (35,3 km/h). Lövegünk itt végre erősödik kicsit (BP-ig 180 sebzés lesz a maximum, ami elég kevés...), de világot ezzel sem váltjuk meg, innen már még inkább érvényes lesz, hogy támogató tankként kell viselkedni vele. Caern-re jellemző még hogy Amcsi heavy stílusban érdemes harcolni vele, a toronyról e-100, e-75 is úgy pattog hogy csak na... Ezért érdemes a testet elrejteni, és csak a tornyot mutatni, így a legtöbb lövés le fog rólunk pattanni. Erre is érvényes a pontos ágyú, így a hátsó sorból oszthatjuk vele a 180-280-as sebzéseket. Nem sok, de sok kicsi sokra megy :) No meg mire egy IS-3/KV-4 kilő minket abból a távból, ahonnan mi már röhögve eltaláljuk... :D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #373 Írta: mayso
Megválaszolva: mayso
A Cromwell jó tank volt szerettem,most a Comettel vagyok de sokszor szinte sírva fakadok,heavynak ad be és szinte semmit nem tudok sebezni vele a nyolcas,kilences heavyken.
Remélem a Centurion jobb lesz.
Ugye?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #374 Írta: Mifee
Megválaszolva: Mifee
olyankor érdemes felderíteni, mert arra is jó :)
Ha nagyok közzé ad, akkor próbáld leláncolni, majd mögé kerülve lőni.
Fürge kis jószág, szóval menni fog B)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #644 Írta: TWFKain
Megválaszolva: TWFKain
Itt olvasgatva ugy látom igazábol dicséritek az angol vonalat ,mi most az egyik klán társammal elkezdtük és had ne mondjam "beleszerettünk " ;) .Valo igaz hogy a Churchill 1 maga a pokol de ha azon átvergődsz és van egy Churchill VII esed akkor már sínen vagy .A BP ről már nem is beszélve ,bár egyre sűrübben tesz be 8 9 tierekhez vele ez az uj matchmaker de ha jól játszol akkor ott is van esélyed .Értem ez alatt amit az előttem szólók leirtak .Véleményem szerint a BP ben az a jó hogy ha bent van egy Löwe IS3 T34 vagy nagyobb osztály akkor sokan nem foglalkoznak vele mert ugy vannak hogy ó az nagyobbat sebez először az lőjuk ki,és utánna döbbenek meg amikor elkezded osztogatni a nem nagy 160 180 as sebzést igen ám de ezt teszed 3,97 alatt és elég szép átutővel :evil:
Szóval a vélemyénem az hogy ha tehetitek akkor szakaszban huzzátok az angol heavyket mert ugy nagyon erős ha egyedül játszotok akkor meg amt leirtak a srácok azokat tarsátok be és ne féljetek előre menni ha a helyzet azt kívánja rendessen pattognak le róluk a lővések viszont ha olyan a szitú akkor távolrol osszatok .Tehát sok sikert hozzá ! Isten óvja a királynőt! vagy a Fekete Herceget ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #928 Írta: gagyenkovHUN
Megválaszolva: gagyenkovHUN
Szevasztok! Én is nagyon vártam a Brit vonalat! Nem csalódtam! A kedvenceim a medek ezért azt az ágat kezdtem el az Angoloknál is! Mindegyik jól más stílust kíván és jól játszhatóak! Viszont a Centurion MK1 ha kivan fullozva valami eszméletlen jó! Kezdve a mozgékonyságával! A páncélja sem rossz VIII tierben! De a legjobb, amibe beleszerettem az a 20 pounders löveg! 220mm körül van az átütése! Egy mednek!! Ha össze hasonlítjátok a nyolcas nehéz vasakkal még ott is majdnem a legjobb! Az meg már csak hab a tortán, hogy az ágyú lefelé és felfelé is nagyon nagy szögben állítható! A brit vonal után emiatt szenvedek is a ruszki és főleg a kínai vasakkal! Nem lehet a lövegüket lenyomni!! Az MK1 után az MK7 is rohadt jó, de az FV4202 viszi a prímet!! IMÁDOM! A heavy vonalon még csak a couqueror-nál járok de ez is tetszik!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #936 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Gagyenkov, átírtam a belépési nevedet gagyenkovHUN-ra, nem szerencsés ha az email címed látja mindenki ;) Mostantól ezzel a névvel tudsz ide belépni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #937 Írta: tomgrey
Megválaszolva: tomgrey
Hát Gyerekek... vesszek meg, de nektek nem tűnt fel, hogy a Comet eléggé f*stalicska mm-gel rendelkezik?

Hihetetlen... Az a röhej az egészben, hogy szerintem eddig ez a tank amit a legtöbbször top tiernek kapok, de szemben akkor rögtön van min. is-3...

Nem lenne ez rossz gép, de nagyjából ledegradálták egy scout szintjére.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #938 Írta: StormNob
Megválaszolva: StormNob
Peches vagy ennyi. Én még sosem éreztem, hogy ezzel a tankkal többször lennék low tieres, mint a többivel.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #939 Írta: Jose
Megválaszolva: Jose
Nekem nagyon bejön a Comet. 1300 a sebzésátlagom ! Mozgékony, jól lehet flankelni vele! Megállja a helyét tier8-as csatában! ;)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #942 Írta: tomgrey
Megválaszolva: tomgrey
Persze, javarészt pech. Tény, hogy mégcsak most ismerkedünk egymással, alig van 20 meccsem vele, és a tapasztalat azt mutatja, hogy olyan 80-100 meccs környékén kezdek el normálisan játszani egy-egy tankkal...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hete - 11 éve 2 hete #1139 Írta: JhonRambo76
Megválaszolva: JhonRambo76
Valaki, okos árulja már el, hol kell lőni a r..dék AT páncéltörőket. Egy AT-2-es majdnem legyalulta a T-150-esem. Ha nem kapok segítséget símán kicsinál. Kb. 10 méterről lövöldöztük egymást szemből. Én kb. 6-7 lövést vittem be, ebből egy sebzett ami a toronyba ment a cső mellé. Ő meg közben adott vagy 20 lövést amivel szépen megfelezett. (mondjuk így kaptam egy acélfalat de inkább kilőtem volna)
Az AT-8 meg kész a KV-1S sem vitte át szemből.
Mégis hol kell lőni, ha csak a frontját látjuk?
Egy hangyányit túlpáncélozottnak érzem 5-6-os szinten a brit destroyereket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.