a chatnél nem lehet elmenteni egy beállítást,amit megjegyez a profilomnál? Néha éjjel bekapcsolva marad a hangfal és az üzenetjelző pittyegését elfelejtem kivenni(főleg ha maxon van a rendszer) akkor fölébred a fél család... Nem lehet mondjuk állandóra kikapcsolni a hangot a profilomban valahogy? Tudom, ne kapcsoljak éjjel hangfalat, de néha tényleg elfelejtem...
Adtam neki egy pici szürkét. Így elég? Nem igazán látom, mert totál kijelző-függő...
Köszi. Nem. Nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én a régivel elégedett voltam. A kék fejlécek is túl világosak. A sötét témát azért választjuk (mióta van lehetőség választani), mert sötét színvilágot szeretnénk, nem fehér háttereket és világoskék fejléceket.
Köszönöm. Szerintem nagyon szar így, de ha a többieknek megfelel, akkor mindegy. Majd felteszek egy custom CSS kiegészítőt, és megcsinálom magamnak. Úgyis régóta tervezem.
Bevallom este mikor már sötét volt a szobában picit engem is zavart a kontrasztossága.
Így napközben nem tűnik fel, de amikor amúgy is sötét van, ráadásul lent ahol a kommentek vannak az oldal is teljesen fekete jobbra-balra így egy picit vakító bír lenni, de még teljesen az elviselhető kategória.
Színeket leszámítva pedig szimpatikusabb ez a megoldás mint a régi volt.
Most hogy mondod lehet itt is lekerekítem. Hülyeség hogy nem ad hozzá semmit, jobban elkülöníti az egymás utáni blokkokat egymástól.
Téma zárolva.
48254F
Látogató
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja#58897Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
A lekerekítés egy lépés a dizájn felé. De itt nincs dizájn, csak funkcionálisan egymás után dobált blokkok. Nekem bejön a minimalizmus és a funkcionalitás.
Nem tudom, láttad-e cleverland valamelyik videójában a zöldített felületet...? Szerintem, ami nem megy, azt nem kell erőltetni... A puritán-, de konzisztens összkép sokkal kellemesebb, szebb tud lenni a stílustalanul, érzék nélkül összedobált szépnek nevezhető részleteknél.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...