Ez az oldal (és egyes külső összetevői) cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéshez és a látogató statisztikához. Elolvastam és az Ok gomb megnyomásával elfogadom ennek tényét és az ÁSZF-ben foglaltakat is.

Jelenleg 137 vendég és 2 tag online

2015. január 30., péntek 09:27

T-54 - Elemzés

Írta:
Értékelés:
(27 szavazat)

Paraméterek

Ágyú

A T-54 első ránézésre komoly dilemma elé állíthat minket a top lövegeit tekintve, mely során hajlamosak lehetünk a rossz döntést meghozni. Lássuk először az adatokat:

100mm D-54 (a T-62A-hoz vezető ágyú):

 • Átütés (AP/HEAT/HE): 219/330/50 mm
 • Sebzés (AP/HEAT/HE): 320/320/420 HP
 • Pontosság: 0,39 m/100m
 • Célzásidő: 2,9 mp
 • Tűzgyorsaság: 7,32 lövés/perc
 • Függőleges kitéríthetőség: -5°/+20°

100mm D-10T2C (az Object 140-hez vezető ágyú):

 • Átütés (AP/HEAT/HE): 201/330/50 mm
 • Sebzés (AP/HEAT/HE): 320/320/420 HP
 • Pontosság: 0,35 m/100m
 • Célzásidő: 2,3 mp
 • Tűzgyorsaság: 7,69 lövés/perc
 • Függőleges kitéríthetőség: -5°/+20°

A legelső szembeötlő különbség minden bizonnyal az átütés lesz. D-54 219 mm-es átütése T9-es közepes tank viszonylatban is csak elfogadhatónak mondható. Az élmezőnyben a Leopard PTA és a Centurion 7/1 268 mm, a Type 61 258 mm, a középmezőnyben pedig az E 50 220 mm, a Lorraine 40t pedig 232 mm átütéssel rendelkezik, tehát csak a T54E1 és az M46 Patton rendelkezik kisebb (210/218 mm) átütéssel, valamint az Obj.430 II ugyanúgy 219 mm. A D-10T2C 201 mm-es AP penje pedig egyenesen sereghajtó a T9-es medek között átütés terén, ez a legalacsonyabb átütésű T9-es közepes tank ágyú! Mégis ez utóbbi ágyút javasolnám használni. A D-54 2,9 másodperces célzási ideje fájdalmasan lassú, 0,39-es pontossága pedig az őrületbe kergeti használóját. A D-10T2C azonban jóval pontosabb és jóval gyorsabban is céloz mint a D-54, valamint a rejtett szórásértékei is jobbak. Az alábbi képen láthatóak a két löveg rejtett adatai:

Látható, hogy toronyforgatás közben és lövés után a D-54 szórása jóval nagyobb, a célköre sokkal jobban szétugrik. Ezen adatok a jóval nagyobb célzásidővel és rosszabb pontossággal együtt jelentősen csökkentik ennek az ágyúnak a használhatóságát a D-10T2C-vel szemben.

Egy ilyen jó mobilitással rendelkező médium tank esetében kritikus fontosságú a nagyobb sebesség mellett is jól használható ágyú és ez a kettő közül a D-10T2C. Ha pedig a 201 mm kevésnek bizonyulna, például egy hull-down Jagdtigerrel (250 mm-es elülső felépítmény páncél), egy gyengén beforgatott E 75 vagy E 100 alsó lemezével (kb. 220-240 mm effektív), vagy ne adj Isten egy másik T-54-gyel szemben (vicces de saját magát nem tudja átütni), akkor ott a HEAT a maga 330 mm-es átütésével, amellyel ezen problémákat könnyen orvosolhatjuk. Igaz hogy főleg T10-es csatákban szükségünk lesz bőven HEAT-re (én 30 AP / 15 HEAT / 5 HE lőszerkiosztással indulok csatába), ami sokszor sokba fog kerülni, de azért korántsem mondható, hogy ez az ágyú csak HEAT-tel használható.

A tűzgyorsaságban és így a DPM-ben is van különbség, 100%-os legénységgel, töltésgyorsítóval és ventilátorral a D-54 újratöltési ideje/DPM-je 6,92mp/2774, míg a D-10T2C-é 6,58mp/2917.

A 201 mm-es átütés miatt még mindig hitetlenkedők szerencséjére lehetőség van felesleges farmolás nélkül mindkét ágyút kipróbálni, ugyanis nem hiszem, hogy lenne olyan, aki a T-54 után ne kívánná mindkét T10-es utódot. Ily módon így is úgy is ki kell húznunk mindkét ágyút, de ha rám hallgattok nem a D-54-gyel farmoljátok a D-10T2C-t, hanem fordítva és a D-54-et csak azért próbáljátok ki, hogy lássátok mitől kíméltelek meg titeket! ;)

Torony

200/160/65 mm toronypáncél 390 méteres látótávval T9-ben több mint kielégítő és T10-ben is megállja a helyét. A HD modell megjelenésével némileg gyengült a torony eleje és oldala, kisebb területet fednek már le a maximális vastagsággal rendelkező részek. Nagyobb átütésű (250+ mm) lőszerek mintha gyakrabban ütnék át szemből a tornyot, de annyira azért nem fordul elő sűrűn, hogy aggódni kelljen miatta és mivel a kupolák sem türemkednek ki jelentősen, alapvetően még mindig a legjobb T9-es med torony a játékban.

A gyengébb pontok alapvetően az ágyúhoz legközelebb eső, laposabb részek, melyek effektív páncélvastagsága 240 mm körül van. Innen felfelé illetve a torony széle felé haladva a gömbölyített formának köszönhetően jelentősen nő az effektív páncélvastagság, egészen 340-380 mm környékéig:

A torony leggyengébb részei szemből természetesen a kupolák, ezek effektív páncélvastagsága kb. 160-200 mm között változik.

Felépítmény

120/80/45 mm. Én egy médium tankon többnyire már azzal is elégedett vagyok, ha legalább az alacsonyabb tierű tankok nem lövik be szemből normál kredit lőszerrel. Na ez a T-54 alvázára abszolút igaz, sőt, megfelelően forgatva a komolyabb átütésű (250+) ágyúk lövedékei is lepattannak róla. Talán kevesen tudják, de a játékban lévő T-54 modellnek nem csak az elülső felső lemeze 120 mm vastag, de az alsó is (ami általában jóval gyengébb a legtöbb tankon), sőt, az alsó jobban döntött, így az effektív páncélzata erősebb!! Ez felül 215 mm, alul pedig 225 mm körüli effektív páncélt jelent a Tank Inspector szerint, ami a gyakorlatban már mondhatni OP!

Erre jön még az oldalirányú beforgatás, amellyel akár 230/280 mm környékére (felső lemez/alsó lemez) is növelhetjük a front páncél effektív vastagságát.

Látható tehát, hogy a T-54 elejének az alsó lemez az igazi erőssége, amely a tankok 99%-án a leggyakoribb gyenge pont. A T-54-ben viszont láthatóan inkább addig jó nekünk, míg ezt próbálják eltalálni az ellenfeleink.

Ha viszont szemből átütnek, jó eséllyel halálozik el a sofőr, oldalsó találatokra (mindkét oldalról) pedig az alváz első felében a lőszerrekesz, a hátsó felében a motor és üzemanyagtank érzékeny. Ez utóbbi szinte minden oldalsó találatra sárgul, bármely további találatra pedig hajlamos kigyulladni.

Felfüggesztés

A fejlesztett lánctalp 48°/sec forgási sebességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően a T-54 könnyen változtat irányt nagy sebességnél is, illetve minimálisan veszít csak a sebességéből irányváltoztatás közben.

Jó hír, hogy az alap lánctalpak minden modult, ágyút és felszerelést elbírnak, tehát farmolhatunk ennél fontosabb dolgokat is.

A fejlesztett lánctalp talajellenállása (rejtett soft stat) ugyan jóval rosszabb, mint az utód tankoké, azonban a 120 LE-vel nagyobb motorteljesítmény miatt a T-54 mégis jóval gyorsabb azoknál:

(a kisebb érték jobb)T-54T-62AObject 140
Szilárd talaj 1,00 0,50 0,55
Közepes talaj 1,10 0,60 0,65
Laza talaj 2,20 1,40 1,50

Motor

V-14 700Le. A súly/LE arány ennek a motornak köszönhetően 19,86 LE/t-ra nő. A T-54 így elég jól gyorsul, 56 km/h-s csúcssebességre képes és hegymenetben sem különösebben küszködik.

Igaz a fejlesztett motor "csak" 80 LE-vel erősebb az alapnál (V-2-54 / 620 LE), mégis érdemes minél előbb kifejleszteni, hogy a T-54 megkapja a neki járó mobilitást, mert érezhetően jelentős a különbség a két motor között!

Ajánlott játékstílus

T-54-et alapvetően azért hajt az ember, hogy agresszívan játsszon vele. Ettől függetlenül ha a meccs úgy hozza, snipe-olni is kiválóan lehet vele, köszönhetően a remek karakterisztikájú ágyúnak.

Nyugodtan az arcába mászhatunk mindenkinek, mert vagy így (AP) vagy úgy (HEAT), de át fogjuk tudni ütni a páncélját. Ha elölről nem is menne, megkerülni sem okoz majd gondot a mobilitásnak köszönhetően.

Alacsonyabb tierű tankokkal nyugodtan lehetünk agresszívek (ameddig normál lőszerrel lőnek), azonos, illetve magasabb tierűekkel szemben (lásd fentebb az átütési értékeket) azért legyünk óvatosabbak, mert szemből már képesek átlőni. Ilyenkor riszáljuk az alvázat, igyekezzünk az elejét minél jobban beforgatni, mert ez sokszor segít még a 250 mm körüli átütésű ágyúk ellen is, ugyanis az oldalirányú döntéssel az effektív páncélunk még tovább nő.

Széles lánctalpainak köszönhetően, melyek előszeretettel nyelik a lövéseket sebzés nélkül, sidescrape-elésre is remekül alkalmas a T-54, tehát nyugodtan alapozhatunk erre a technikára is, csak ügyeljünk az üzemanyagtartályainkra, ne forgassuk túl az alvázat. Vagy egyszerűen csak másszunk annyira az arcukba, hogy csak a tornyunkat tudják célba venni, amit csekély eséllyel tudnak majd sebezni ha folyamatosan izgünk-mozgunk. Képzeljük el úgy, mintha a torony az első, az alváz eleje pedig a második védelmi vonalunk lenne, ebben a sorrendben hagyatkozzunk rájuk.

Dombos terepen ügyeljünk a -5°-os ágyúsüllyedésre, amely nem teszi igazán alkalmassá a T-54-et az ilyen terepen való harcolásra. Ilyen helyeken kerüljük a meredek emelkedőket, inkább lankákat keressünk, amiken a csúcs vagy gerinc mögé állva megoldható, hogy csak a tornyát tegyük ki a tanknak. Vagy keressünk a hegylábnál, vagy egy sziklánál egy helyet, amit hull-down pozícióhoz tudunk használni. Amennyiben az alvázat is meg kell mutatnunk, ügyeljünk, hogy lehetőleg az eleje nézzen az ellen felé, az oldalát pedig próbáljuk minél kevesebb ideig kitenni, mert azt nagyon könnyen átlövik és könnyen lőszerrekesz vagy motor sérülés lehet a vége.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

 • Vertikális stabilizátor
 • Töltésgyorsító
 • Ventilátor

Papír medeken hajlamos vagyok optikát használni a ventilátor helyett, de a T-54 minden, csak nem papír és jobban szeretek vele az ellenség arcában lenni. Így a látótáv növelésnél jobb ha kihasználjuk minden téren, amit a ventilátor ad.

Ajánlott fogyóeszközök

 • Kis javítókészlet
 • Kis elsősegélycsomag
 • Automata tűzoltó készülék

A T-54 viszonylag gyúlékony, igaz közel sem annyira mint az utódai, de T9-ben amúgy sem ajánlanék kis tűzoltót.

Ajánlott legénységi képzettségek

6. érzék, javítás, BIA, pontosság és mobilitás javító skillek, camo. Ha valaki kevésbé agresszívan szeretne játszani, előrébb veheti a sorban a camo-t.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • Remek torony és közel OP elülső alvázpáncélzat
 • Jó mobilitás, gyorsulás, végsebesség
 • Menet közben is jól használható löveg
 • Félelmetesen magas HEAT átütés
 • Jó alap álcaérték

Hátrányai

 • Rossz ágyúsüllyedés
 • T9 medek között a legrosszabb átütés
 • Sérülékeny lőszerrekesz
 • Gyúlékony üzemanyagtartályok

Kiknek ajánlott

Ajánlom a T-54-et a médium tankok szerelmeseinek és mindenkinek, aki úgy akar belekóstolni a medek világába, hogy biztosan ne érje csalódás. Azoknak, akik szeretik a megtartós tankokat. Azoknak, akik szeretnek az ellen arcába mászni és az idegeire menni.

Ez volt az első tank a WoT-ban, amiért igazán rajongtam. Akkor azt hiszem már megvolt a Leopard 1 mint T10 med, meg az Object 268 és a T57 Heavy is mint egyéb T10-es tankok, de összességében semmi nem jelentett ilyen kikapcsolódást és bizsergést mint a T-54. Sőt, azóta sem, pedig már megvan az Obj. 140, a T-62A, a Bat Chat, a 121 és egyéb T10 tankok is.

A T-54 a legnagyobb átlag XP-t termelő tankom a mai napig is, mindössze 409 csata kellett, hogy összegyűjtsem a T-62A-ra és az Obj. 140-re való 406k xp-t és szinte fel sem tűnt, hogy már itt járok, annyira élvezetes volt vele a játék.

A T-54 összességében egy remek közepes tank, T9-ben egészen biztosan dobogós! Ez az a tank, amiről rossz szót nemigen hallani azoktól, akik használják. Ez az a tank, amiben megvan minden, amitől egy tank jó lesz, egy médium pedig kiváló: összességében remek ágyú, jó mobilitás, kivételesen jó front páncélzat és torony.

Fejlesztési fa

Azt hiszem kellene talán még beszélnem arról, hogy melyik ágon érdemes kihúzni a T-54-et. Nos, amikor én farmoltam még csak a T-44-es ág létezett és az nem volt különösebben embert próbáló. Most már van egy másik alternatíva, az Object 416-os ág, amely tankjai azonos tierben ütősebb ágyúkkal rendelkeznek, de a torony hátsó elhelyezkedése (és a T8-as és T9-es tankok esetében a limitált forgása) miatt valamelyest eltérő játékstílust igényelnek. Azért érdemes most már az új ágat választani, mert így egyúttal az Object 430 felé is megnyílik az út.

Videó

{youtube}X2j7astvrNo|690|420{/youtube}


Az elemzést írta: rosszpenz

Megjelent: 31680 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. január 30., péntek 10:12

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#115 Sics 2017-09-03 21:27
Nekem 9.19-ben a D10 volt fenn, de most áttértem a D54-re... és így jobban tetszik.. kisebb a DPM, de jobb a pontosság, a szűkülés.

Mondjuk az is szempont lehet, hogy én hagyományos tűzoltókészülékes felállásban megyek, nem kapnak pótkaját.. lehe pótkajával a D10 jobb?
#114 bfdelta1 2017-09-03 12:03
https://www.youtube.com/watch?v=6xHucYPSvww&t=621s

Észrevehető a különbség, eléggé
én a D54 mellett tettem le a voksom, azt fejlesztettem ki elsőnek, de nem bántam meg, nagyon élvezhezhető és fasza az ágyú, mozgás közben is igen pontos, gyors szűkül, ha pedig állsz, snipolni is fasza, prem lőszer is kevsebb kell, jobb az átütés
töltés idő 7,02, a D10 en meg 6,1 kb
#113 straubbazsi 2017-09-03 11:24
Idézet - Sics:
9.20-as patch, megváltoztak az ágyúk... Szerintem frissíteni kéne a cikket.

Mik vélemények a mostani csövekről?


Komótos tesztelés alatt.
- Azt mondanám elsőre: férfi ember D10 aprítja az aprítani valót.
#112 MegaJani 2017-09-03 10:07
Idézet - Sics:
9.20-as patch, megváltoztak az ágyúk... Szerintem frissíteni kéne a cikket.

Mik vélemények a mostani csövekről?


Szerepcsere... Most, hogy az Objekt 140 buffolva eltt, kicserélték a lövegek paramétereit. Így a szarabbikon keresztül kell eljutni a 140-ig :szoke: :troll2:
#111 Sics 2017-09-03 09:12
9.20-as patch, megváltoztak az ágyúk... Szerintem frissíteni kéne a cikket.

Mik vélemények a mostani csövekről?
#110 bfdelta1 2017-09-01 18:36
Most hogy az ágyuk teljesen megváltoztak, valaki majd írjon egy elemzést léci, hogy mennyit változott a 2 ágyú, melyiket érdemesebb választani elsőre.
#109 Ramthattack 2017-08-19 20:12
Idézet - RedFox69:
Sziasztok!
Akkor most melyik löveget pakoljam rá először? Van valami info az állítólagos változásokról?
Előre is köszi a választ! :-)


Szia, még mindig az obj.140 fele vezető ágyút kell használni. Abuffok majd a 9.20-szal jönnek...
#108 RedFox69 2017-08-11 18:19
Sziasztok!
Akkor most melyik löveget pakoljam rá először? Van valami info az állítólagos változásokról?
Előre is köszi a választ! :-)
#107 straubbazsi 2017-07-25 23:19
Nincsen valódi választási lehetőség.

Aztán majd változnak a hírek szerint, és akkor valószínűleg visszateheted a másikat.
#106 Mortimer 2017-07-25 20:58
Hali.
Az illetékes elvtársak melyik gunt preferálják?
A nagyobb átütést alapból,avagy a pontosabb gyorsabb ágyút?
Én csak ma váltottam a gyorsabbra.
#105 szkzs76 2017-07-09 19:11
ez a tank egy creditpusztító
#104 hr0806 2017-07-07 23:40
Idézet - Bhalangir:
Idézet - hr0806:
Idézet - Bhalangir:
Idézet - hr0806:
Idézet - KMBpanther:
Idézet - szotyimag:
Hát, rossz pén z valószínűleg nerfelhették(vagy kicsit elfogultan írtál, mert közel sem olyan jó, mit a cikkedben, sőt egyenesen szar! alig vártam hogy meg legyen és rá jöttem, fölösleges volt szenvednem érte! Ezek után a T-62A már nem is annyira vágyott cél. Inkább vissza megyek a T-44re az százszor jobb volt ennél! Agresszív játék?! Ezzel kempelni is veszéjes, mert el se idulsz a bázisról és már is spotoltak! Hát ezért kéne frissíteni az elemzést! Amúgy a videón szépen nyomod.

Ui.: kínszenvedés vele bármit is kihúzni!


- 22.000 csatával 653 wn8.
- A T54-nél 536 csatával 413 wn8.

Nem biztos hogy a tankban van a hiba...


Miért kell leszólni mást?szotyimag pénz nélkül nyomja nem úgy mint te! Mutass egy olyan 1500 WN8ast akinek nincs tömve prémium tankkal és fiókkal egyfolytában?Igazi magyar B...!!! aki azt mondja hogy ez nem számít a pénzutáló WG előtt és nem jár a kedvükben!


parancsolj kérlek:
https://hu.wot-life.com/eu/player/rohamnyuszi/

1 vagy 2db vásárolt prémium tankja van, soha nem volt prémium előfizetése.

Ugorgyunk. Felesleges konteóznotok, az eredményed a tudásod alapján jön. Kereshetek neked olyat is, aki tömve van prémium tankokkal, mégis 1100 körül van a wn8-a. Abba hiszel amibe akarsz, csak szólok, hogy tévúton jársz, és becsapod magad.

Azzal a tankkal bele kell mászni a lapos felépítménnyel a másik arcába. Ahhoz meg a fronton jó helyzetfelismerés kell, hogy az oldalad ne maradjon szabad préda. 600 körüli wn8-al a játékosban van a hiba, nem a tankban. Attól, mert nem fogadod el, még így van.
Egyébként az igazimagyarozás mire vonatkozik? Arra, hogy finoman jelezte, hogy nem biztos, hogy a tankban a hiba? Vagy a nemigazimagyarok meg úgy szokták, hogy ha nekik nemtesztőt írnak, akkor egyből lebazdmegozzák a másikat? Ez ilyen európai, nyugati szokás? Mert ha igen, nem kéne átvenni, inkább maradjunk igazimagyarok....hinnye....

Na én úgy tudom az a accunt 0zot tehát nem 7000 csatája van eddig hanem ki tudja mennyi!
Na akkor mutass még mert nem nagyon tudsz!? Köszi!(Amúgy neked is jó az eredményed)


Na én meg mentem Nyuszival "pár" csatát, és tudom tőle személyesen, hogy nem vett prémium előfizetést, és a T8 prémium tankja is csak az utóbbi időben lett, mert t8 és afelett normál accal sokkal lassabban jön a bevétel és t9-t10-et igen időigényes fenntartani. Tehát látom, hogy mit tud. De hagyjuk, nem akarlak meggyőzni. Mint írtam abban hiszel amiben akarsz. Még bemásolhatják 53-an, hogy ők prém nélkül mennek, az se számít. És mindenre van egy típusválasz, csak a típusválaszok egy idő után ütik egymást. Nyugodtan győzd meg magad, hogy annak lesz jó wn8-a, aki fizet. Te dolgod, engem nem zavar.

Egyébként nekem nem jó az átlagom, de vannak tankok, amikkel kék szintet tudok hozni. Eleve engem nem is érdekel, mert ha tudom, hogy jól ment, akkor jön a wn8-is, ha meg nem akkor nem. lásd utóbbi 12 csata, fáradtan, álmosan, dübörgő fejfájással, teljes koncentréció hiányban. A 12 csata kb 30 perc alatt lement, aztán ki is léptem, mert éreztem, hogy nincs értelme játszani. Pedig ugye ha igaz a konteó, a prémes múltam miatt velem ilyen nem is történhetne.....

Ebben igazad van,hitegesd csak magad XD a WG imád!!!
#103 Bhalangir 2017-07-07 15:42
Idézet - hr0806:
Idézet - Bhalangir:
Idézet - hr0806:
Idézet - KMBpanther:
Idézet - szotyimag:
Hát, rossz pén z valószínűleg nerfelhették(vagy kicsit elfogultan írtál, mert közel sem olyan jó, mit a cikkedben, sőt egyenesen szar! alig vártam hogy meg legyen és rá jöttem, fölösleges volt szenvednem érte! Ezek után a T-62A már nem is annyira vágyott cél. Inkább vissza megyek a T-44re az százszor jobb volt ennél! Agresszív játék?! Ezzel kempelni is veszéjes, mert el se idulsz a bázisról és már is spotoltak! Hát ezért kéne frissíteni az elemzést! Amúgy a videón szépen nyomod.

Ui.: kínszenvedés vele bármit is kihúzni!


- 22.000 csatával 653 wn8.
- A T54-nél 536 csatával 413 wn8.

Nem biztos hogy a tankban van a hiba...


Miért kell leszólni mást?szotyimag pénz nélkül nyomja nem úgy mint te! Mutass egy olyan 1500 WN8ast akinek nincs tömve prémium tankkal és fiókkal egyfolytában?Igazi magyar B...!!! aki azt mondja hogy ez nem számít a pénzutáló WG előtt és nem jár a kedvükben!


parancsolj kérlek:
https://hu.wot-life.com/eu/player/rohamnyuszi/

1 vagy 2db vásárolt prémium tankja van, soha nem volt prémium előfizetése.

Ugorgyunk. Felesleges konteóznotok, az eredményed a tudásod alapján jön. Kereshetek neked olyat is, aki tömve van prémium tankokkal, mégis 1100 körül van a wn8-a. Abba hiszel amibe akarsz, csak szólok, hogy tévúton jársz, és becsapod magad.

Azzal a tankkal bele kell mászni a lapos felépítménnyel a másik arcába. Ahhoz meg a fronton jó helyzetfelismerés kell, hogy az oldalad ne maradjon szabad préda. 600 körüli wn8-al a játékosban van a hiba, nem a tankban. Attól, mert nem fogadod el, még így van.
Egyébként az igazimagyarozás mire vonatkozik? Arra, hogy finoman jelezte, hogy nem biztos, hogy a tankban a hiba? Vagy a nemigazimagyarok meg úgy szokták, hogy ha nekik nemtesztőt írnak, akkor egyből lebazdmegozzák a másikat? Ez ilyen európai, nyugati szokás? Mert ha igen, nem kéne átvenni, inkább maradjunk igazimagyarok....hinnye....

Na én úgy tudom az a accunt 0zot tehát nem 7000 csatája van eddig hanem ki tudja mennyi!
Na akkor mutass még mert nem nagyon tudsz!? Köszi!(Amúgy neked is jó az eredményed)


Na én meg mentem Nyuszival "pár" csatát, és tudom tőle személyesen, hogy nem vett prémium előfizetést, és a T8 prémium tankja is csak az utóbbi időben lett, mert t8 és afelett normál accal sokkal lassabban jön a bevétel és t9-t10-et igen időigényes fenntartani. Tehát látom, hogy mit tud. De hagyjuk, nem akarlak meggyőzni. Mint írtam abban hiszel amiben akarsz. Még bemásolhatják 53-an, hogy ők prém nélkül mennek, az se számít. És mindenre van egy típusválasz, csak a típusválaszok egy idő után ütik egymást. Nyugodtan győzd meg magad, hogy annak lesz jó wn8-a, aki fizet. Te dolgod, engem nem zavar.

Egyébként nekem nem jó az átlagom, de vannak tankok, amikkel kék szintet tudok hozni. Eleve engem nem is érdekel, mert ha tudom, hogy jól ment, akkor jön a wn8-is, ha meg nem akkor nem. lásd utóbbi 12 csata, fáradtan, álmosan, dübörgő fejfájással, teljes koncentréció hiányban. A 12 csata kb 30 perc alatt lement, aztán ki is léptem, mert éreztem, hogy nincs értelme játszani. Pedig ugye ha igaz a konteó, a prémes múltam miatt velem ilyen nem is történhetne.....
#102 hr0806 2017-07-07 13:30
Idézet - Bhalangir:
Idézet - hr0806:
Idézet - KMBpanther:
Idézet - szotyimag:
Hát, rossz pén z valószínűleg nerfelhették(vagy kicsit elfogultan írtál, mert közel sem olyan jó, mit a cikkedben, sőt egyenesen szar! alig vártam hogy meg legyen és rá jöttem, fölösleges volt szenvednem érte! Ezek után a T-62A már nem is annyira vágyott cél. Inkább vissza megyek a T-44re az százszor jobb volt ennél! Agresszív játék?! Ezzel kempelni is veszéjes, mert el se idulsz a bázisról és már is spotoltak! Hát ezért kéne frissíteni az elemzést! Amúgy a videón szépen nyomod.

Ui.: kínszenvedés vele bármit is kihúzni!


- 22.000 csatával 653 wn8.
- A T54-nél 536 csatával 413 wn8.

Nem biztos hogy a tankban van a hiba...


Miért kell leszólni mást?szotyimag pénz nélkül nyomja nem úgy mint te! Mutass egy olyan 1500 WN8ast akinek nincs tömve prémium tankkal és fiókkal egyfolytában?Igazi magyar B...!!! aki azt mondja hogy ez nem számít a pénzutáló WG előtt és nem jár a kedvükben!


parancsolj kérlek:
https://hu.wot-life.com/eu/player/rohamnyuszi/

1 vagy 2db vásárolt prémium tankja van, soha nem volt prémium előfizetése.

Ugorgyunk. Felesleges konteóznotok, az eredményed a tudásod alapján jön. Kereshetek neked olyat is, aki tömve van prémium tankokkal, mégis 1100 körül van a wn8-a. Abba hiszel amibe akarsz, csak szólok, hogy tévúton jársz, és becsapod magad.

Azzal a tankkal bele kell mászni a lapos felépítménnyel a másik arcába. Ahhoz meg a fronton jó helyzetfelismerés kell, hogy az oldalad ne maradjon szabad préda. 600 körüli wn8-al a játékosban van a hiba, nem a tankban. Attól, mert nem fogadod el, még így van.
Egyébként az igazimagyarozás mire vonatkozik? Arra, hogy finoman jelezte, hogy nem biztos, hogy a tankban a hiba? Vagy a nemigazimagyarok meg úgy szokták, hogy ha nekik nemtesztőt írnak, akkor egyből lebazdmegozzák a másikat? Ez ilyen európai, nyugati szokás? Mert ha igen, nem kéne átvenni, inkább maradjunk igazimagyarok....hinnye....

Na én úgy tudom az a accunt 0zot tehát nem 7000 csatája van eddig hanem ki tudja mennyi!
Na akkor mutass még mert nem nagyon tudsz!? Köszi!(Amúgy neked is jó az eredményed)
#101 Bhalangir 2017-07-07 13:12
Idézet - hr0806:
Idézet - KMBpanther:
Idézet - szotyimag:
Hát, rossz pén z valószínűleg nerfelhették(vagy kicsit elfogultan írtál, mert közel sem olyan jó, mit a cikkedben, sőt egyenesen szar! alig vártam hogy meg legyen és rá jöttem, fölösleges volt szenvednem érte! Ezek után a T-62A már nem is annyira vágyott cél. Inkább vissza megyek a T-44re az százszor jobb volt ennél! Agresszív játék?! Ezzel kempelni is veszéjes, mert el se idulsz a bázisról és már is spotoltak! Hát ezért kéne frissíteni az elemzést! Amúgy a videón szépen nyomod.

Ui.: kínszenvedés vele bármit is kihúzni!


- 22.000 csatával 653 wn8.
- A T54-nél 536 csatával 413 wn8.

Nem biztos hogy a tankban van a hiba...


Miért kell leszólni mást?szotyimag pénz nélkül nyomja nem úgy mint te! Mutass egy olyan 1500 WN8ast akinek nincs tömve prémium tankkal és fiókkal egyfolytában?Igazi magyar B...!!! aki azt mondja hogy ez nem számít a pénzutáló WG előtt és nem jár a kedvükben!


parancsolj kérlek:
https://hu.wot-life.com/eu/player/rohamnyuszi/

1 vagy 2db vásárolt prémium tankja van, soha nem volt prémium előfizetése.

Ugorgyunk. Felesleges konteóznotok, az eredményed a tudásod alapján jön. Kereshetek neked olyat is, aki tömve van prémium tankokkal, mégis 1100 körül van a wn8-a. Abba hiszel amibe akarsz, csak szólok, hogy tévúton jársz, és becsapod magad.

Azzal a tankkal bele kell mászni a lapos felépítménnyel a másik arcába. Ahhoz meg a fronton jó helyzetfelismerés kell, hogy az oldalad ne maradjon szabad préda. 600 körüli wn8-al a játékosban van a hiba, nem a tankban. Attól, mert nem fogadod el, még így van.
Egyébként az igazimagyarozás mire vonatkozik? Arra, hogy finoman jelezte, hogy nem biztos, hogy a tankban a hiba? Vagy a nemigazimagyarok meg úgy szokták, hogy ha nekik nemtesztőt írnak, akkor egyből lebazdmegozzák a másikat? Ez ilyen európai, nyugati szokás? Mert ha igen, nem kéne átvenni, inkább maradjunk igazimagyarok....hinnye....

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

Fórum hozzászólások (más játékok)

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

Cikk hozzászólások